Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 9
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed fetelor azi este sarbatoare...e ziua sf spiridon...e sfantul meu de suflet. in biserica sf spiridon ne-am si casatorit...ce sa zic simt ca e sf care ma ajuta. se zice ca sf spiridon e singurul sf care inca merge pe pamant si face minuni. ca dovada sunt pantofii sfantului care sunt schimbati in fiecare an pt ca sunt plini de pamant. ma pregatesc sa ma duc la biserica la moastele lui...daca mai sunt doritoare aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
VEzi, ink un semn.... si u spui k ianuarie este luna ta. Decembrie este luna noastra!
Ancuta , in curand
Katy82 spune:
Didi poate pana la sf lui ian. se prinde natural, asa ca tin pumnii.
Lore cum te mai simti? Fa baie cu sare, frectie cu carmol si mult ceai cu lamaie.
Bebelu tin pumnii. Mai e putin si iti ti puiutul in brate. Poate vine chiar de Craciun, ce frumos ar fi.
Monique azi ar tb sa vina uratii, nu? Eu tin pumnii sa vi cu vestea cea mare, ca esti . Hai Monique!
Anka e f. bine ca esti optimista. Tin pumnii sa fie bebe. Daca nu ar fi sa nu te descurajezi.
Gaby cand te testezi, scoatem motatele?
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
VEzi, ink un semn.... si u spui k ianuarie este luna ta. Decembrie este luna noastra! Ancuta , in curand |
din pacate obs ca ma dor iar ovarele...deci e posibil sa vina rusii
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lary74 spune:
Multumesc de primire fetelor!ANKCTA as veni eu la odiseea de sept. octombrie dar sanse sunt micute sa se intimple ceva pina in primavara.Sotul are un serviciu cu program dificil pina atunci.In ultimul an doar de 2 ori neam intilnit in perioada ovulatiei si odata folicolul nu sa spart,iar a 2a oara pur si simplu nu am avut noroc sa se prinda.
lary74 spune:
Gabby restul a fost facut prea repede.Iti ti pumni ca peste citeva zile sa fie pozitiv.
Katy82 spune:
Nerama tin pumnii sa fie bebe.Azi ar tb sa ne spui cum a iesit, nu?
Anka eu propun sa fi declarata cea mai optimista aspiranta a lunii decembrie. Felicitari! Sanatate maxima!
Lary74 bine ai venit, sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si cat mai repede.
Gaby imi pare tare rau ca a fost neg testul, dar dn cate stiu eu cel mai devreme se face in Z10 DPO, deci ai toate sansele sa fie [bebe], tin pumnii.
Bella hai cu II. Si eu il iubesc tare mult pe Sf. Spiridon.
ca in 2011 sa devin !
Katy82 spune:
Kitty, ce mai faci? Nu mai stiu, tie deja ti-a venit?
ca in 2011 sa devin !
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Nerama tin pumnii sa fie bebe.Azi ar tb sa ne spui cum a iesit, nu? Anka eu propun sa fi declarata cea mai optimista aspiranta a lunii decembrie. Felicitari! Sanatate maxima! Lary74 bine ai venit, sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si cat mai repede. Gaby imi pare tare rau ca a fost neg testul, dar dn cate stiu eu cel mai devreme se face in Z10 DPO, deci ai toate sansele sa fie [bebe], tin pumnii. Bella hai cu II. Si eu il iubesc tare mult pe Sf. Spiridon. http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png ca in 2011 sa devin ! Sarbatori fericite tuturor! |
ma duc sa ii aprind o lumanare la icoana
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lary74 spune:
Paula sper sa ai un folicul frumusel numai bun de curtat!Luni sa mergi neaparat la dr. pt foliculometrie sa vezi cit de mare este.Eu luna trecuta am facut tratament cu clostibegit si a crescut foliculul mult mai mare si mai repede decit am soctit noi(eu si dr.)ca ar fi bine sa merg la eco.Am mers in ziua 12 a cm si foliculul era de 37 mm ,dar din cauza ca nu sa spart a singerat in interior.Foliculii mei cresc mari dar nu se sparg deacea trebuie sa fac pregnil in ziua cind ajung la 28-30mm.Am fost f.suparata ca am pierdut si luna aceea ovulatia.