Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 10
lary74 spune:
Bebelul sper sa-ti ti in brate de sarbatori ingerasul!Mama mea e nascuta pe 24 dec.poate si tu vei avea un motiv in plus de a sarbatori NASTEREA DOMNULUI.
lary74 spune:
MIHAHEGARTY sper ca esti bine.Nu ai mai scris demultisor.Imi placea entuziazmul tau si buna dispozitie pe care o afiseai mereu.Imi placea sa te citesc.Sa mai treci pe aici sa ne spui ce face bobita ta ,cit de mare este !
Katy82 spune:
fetele, ma duc sa bucataresc. Ieri am avut treaba prin oras asa ca azi sunt de serviciu la bucatarie.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!
lary74 spune:
Katy ce faci bun pt. astazi?Eu am facut ieri supa de pui cu galuste si salata de beuf(nu stiu daca asa se scrie corect )iar azi am facut o friptura de porc cu cartofii pireu.Fiul meu nu mananca mai nou decit carene si cartofii ,e f.dificil sa-i faci de mincare .
lary74 spune:
CUCKA felicitarii pt testul pozitiv sa dea domnul sa fie bine pina la final.Sa cresca bobita mare si sa se nasca sanatoasa.Sa ne spui si noua reteta succesului tau!
ankcta spune:
Bravo Lary ! Ai scapat de moderare.
Fetele sa stiti k eu chiar dak plec la odisee va trag pe toate dupa mine in max 3 luni! Iar pan atunci tot pe capul vostru stau! (si dupa odisee)
Ancuta , in curand
lary74 spune:
Multumesc ANCKTA !Imi place ca esti super optimista.TU IN CE DATA TREBUIE SA FACI TESTUL POZITIV.Acum faci ce poti si ne aduci teste pozitive!Eu sa stii ca acum astept sa se implineasca tot ce ai prorocit!
ankcta spune:
Bella a fost vb k nu te mai gandesti la rosu
Chiar dak bb al tau va fi fata o vei visa imbracata in cu totul alta culoare...D c crezi k maj fetitelor sunt imbracate in roz!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lary74 Multumesc ANCKTA !Imi place ca esti super optimista.TU IN CE DATA TREBUIE SA FACI TESTUL POZITIV.Acum faci ce poti si ne aduci teste pozitive!Eu sa stii ca acum astept sa se implineasca tot ce ai prorocit! |
Cam pe 23 Abia astept
Ancuta , in curand
lary74 spune:
ANCKUTA ITI TIN PUMNI STRINSI !DOAMNE AJUTA!SI APOI SA NU NE UITI SA NE IEI CU TINE!NU UITA