Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 8
bellasamoyed spune:
ma fetelor optimismul vostru imi da o stare de bine...inca nu mi-a venit nici mie si nici semne nu ar fi ca s-ar pregati. ieri m-auy durut un pic ovarele da am zis ca e de la frig ca m-am plimbat cu rolele in parc si mi-a cam inghetat posteriorul. in schimb am sesizat ca mi s-au intarit sanii si mai ales stangul, asta e si semn ca trb sa vina uratii da mai stii...tot trag si eu sperante
anca pt ce ziceai ca iei antibiotice?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ankcta spune:
Abia astept ziua de marti cu II la patrat. GAby si Mikado.
Luni poate mai repeta Bela un test, sau poate miercuri, si sapt viitoare eu
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Pai va spuneam k am luat si eu un pui de raceala, gripa... ce-o fi. Initial am ras spunand ca este virtuala, luata de la Simo. Au inceput sa ma doara si maselele si urechea in gat deja f tare ma deranja si dr a zis 7 zile augmentin 2 pe zi
Ancuta , in curand
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Pai va spuneam k am luat si eu un pui de raceala, gripa... ce-o fi. Initial am ras spunand ca este virtuala, luata de la Simo. Au inceput sa ma doara si maselele si urechea in gat deja f tare ma deranja si dr a zis 7 zile augmentin 2 pe zi Ancuta , in curand |
augumentinul merge la bebe
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
fetelor azi este sarbatoare...e ziua sf spiridon...e sfantul meu de suflet. in biserica sf spiridon ne-am si casatorit...ce sa zic simt ca e sf care ma ajuta.
se zice ca sf spiridon e singurul sf care inca merge pe pamant si face minuni. ca dovada sunt pantofii sfantului care sunt schimbati in fiecare an pt ca sunt plini de pamant.
ma pregatesc sa ma duc la biserica la moastele lui...daca mai sunt doritoare
aspiranta la bebik
Katy82 spune:
Buna fetele! Am venit si eu la cafeluta sau ceiut, ce ati dat in dimineata asta? Mai am mult de recuperat din urma asa ca
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!
Katy82 spune:
Mikado am inteles eu bine, ai testul de sarcina si cel de ovulatie poz. Pai ar tb sa facem galerie,nu? Corecteaza-ma daca gresesc.
Bella tin pumnii stransi sa fie
Luiza ma bucur tare mult ca bebe e bine.
Nico 72 bine ai venit, sedere cat mai scurta la spirante si II cat mai repede.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!