Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
CUCKA felicitari!!!!! sarcina usoara si la termen.
FETELEE!!!! AVEM O NOUA GRAVIDUTA!!!!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria
AMR 19 zile pana la marea intalnire
bellasamoyed spune:
cucka felictiariiiiiiiiiii sarcina usoar si un bebe sanatos
si eu am facut test dim...si a fost negativ...ma asteptam da l-am facut asa sa il fac. asta e sper sa vina uratii mai rpd sa fac hsg-ul. acum ca niciodata nu m-am suparat deloc ca e negativ...nu stiu dc
cred ca luna ian o sa fie a mea
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ankcta spune:
Neata dragutele. Poftiti la . Cam tarziu dar e bine si acum
Sa traiti multe clipe minunate astazi!
Ancuta , in curand
gabyv spune:
Buna
Felicitari Cucka si sarcina usoara si la termen.
Bella, imi pare rau!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cucka Fetelor, toata noaptea am visat ca fac teste de sarcina si ca sunt pozitive, astfel incat dimineata cand m-am trezit mi-am luat TB era 37, m-am ridicat hotarata din pat, m-am dus la baie am facut un test si cand am vazut DOUA liniute l-am facut si p al doielea care avea tot DOUA LINIUTE!!! Sunt atat de fricita si nu imi vine sa cred, dupa doua teste negative saptamana asta, dupa atatea pareri impartine, din care majoritatea spuneau ca nu sunt iar cealalta jumatate erau sceptici si doar eu eram convinsa ca sunt insarcinata....nu imi vine sa cred. Va doresc si voua mult succes, sa apara cele doua liniute cat de curand. |
Doamne Ajuta , in sfarsit a aparut o graviduta !
Felicitari draguta si sa ai o sarcina usoara si dusa la termen!
de molipsire . Asteapta-ma la odisee k vin dupa tine ! (mai sunt cateva fete de plekt si urmez)
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed cucka felictiariiiiiiiiiii sarcina usoar si un bebe sanatos si eu am facut test dim...si a fost negativ...ma asteptam da l-am facut asa sa il fac. asta e sper sa vina uratii mai rpd sa fac hsg-ul. acum ca niciodata nu m-am suparat deloc ca e negativ...nu stiu dc cred ca luna ian o sa fie a mea aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Nu vor veni uratii! Faci alt test dupa 2 zile si va fi cum vrem noi!
Te trag dupa mine la odisee. Asa k nu ceda. Nu gandi la urati, ci la minunatul bb care va veni!
Ancuta , in curand
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
Nu vor veni uratii! Faci alt test dupa 2 zile si va fi cum vrem noi! Te trag dupa mine la odisee. Asa k nu ceda. Nu gandi la urati, ci la minunatul bb care va veni! Ancuta , in curand |
esti o dulce da nu cred...ti-am spus ian e luna mea
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
PaulaFrida spune:
Cucka FELICITARI
sarcina usoara si bebe sanatos,norocos si la termen
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie