Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 4
ankcta spune:
Angie poate sunt 2 bb . O data s-a vazut baiatul, acum fetita.
sa dea Domnul sa fie sanatos/a/i !
Ancuta , in curand
ankcta spune:
CUka nu ne aparea ce scri. acum ai scapat de moderare si va aparea ce ne scri in timp real. Dak ai facut test anunta-ne
Ancuta , in curand
Angie844 spune:
Aoleu...a scris 1 bebe in fisa. Eu atat am comandat! Numai al meu sot nu se panicheaza. La inceput a zis, poate or fi vreo 3, de aia am burtica asa mare... totusi, nu-s pisica sa fac acte o turma
Mamica de Sarah-Aimée & 12s
PaulaFrida spune:
Fetele,sunt Z 8,ieri am terminat Closty(am luat cate 2 odata pe zi) si au cam inceput sa ma doara ovarele,in special dreptul,ce ziceti?oare se apuca de ovulat?sper
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bellasamoyed spune:
si pe mine ma dor ovarele cred ca e sem ca vin uratii
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cucka Nu iubita mea :)) Nu asta intrebam pt ca la asta mi-ati raspuns o data. Ziceam ca ieri TB era 37.1 si a scazut la 36.8 si mi-e frica sa nu fie alarma falsa presupusa mea sarcina. Iar apoi azi mi-a aprut o usoara scurgere albicioasa fara miros, care nu stiu ce e. Eu vreau un bebe si il vreau acum!!! |
CuCka, eu nu stiu sa-ti raspund, dar oricum scaderea este prea mica, ca sa poti zice ca nu e nimic. Cat despre scurgere, poate fi si bebe, unele din semnele unui debut de sarcina este mai mult mucus (sau cum se zice)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed si pe mine ma dor ovarele cred ca e sem ca vin uratii aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
si pe mine ma dor si am crampe, dar la mine e de la implantare
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
si pe mine ma dor si am crampe, dar la mine e de la implantare www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Doamne ajuta gabi, asa sa fie
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
pai eu mai am 4 zile pana cand ar trebui sa vina uratii si sunt la 7 zile dupa ov., deci ar fi logic
nu ma pua prea tare in seama ca sunt obosita
Cucka spune:
Fetelor, toata noaptea am visat ca fac teste de sarcina si ca sunt pozitive, astfel incat dimineata cand m-am trezit mi-am luat TB era 37, m-am ridicat hotarata din pat, m-am dus la baie am facut un test si cand am vazut DOUA liniute l-am facut si p al doielea care avea tot DOUA LINIUTE!!! Sunt atat de fricita si nu imi vine sa cred, dupa doua teste negative saptamana asta, dupa atatea pareri impartine, din care majoritatea spuneau ca nu sunt iar cealalta jumatate erau sceptici si doar eu eram convinsa ca sunt insarcinata....nu imi vine sa cred. Va doresc si voua mult succes, sa apara cele doua liniute cat de curand.