Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 3
PaulaFrida spune:
Multumesc
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
Cred ca Cuka ne intreba ce parere avem de faptul ca nu-i scade temperatura bazala, k este mai mare decat la ovulatie si dak este sau nu gravi
Cuka eu am mai raspuns, mai repeta testul si vezi ce iti arata, asta in cazul in care nu ti-a venit ink, sau fa o analiza de sange
Ancuta , in curand
Cucka spune:
Nu iubita mea :)) Nu asta intrebam pt ca la asta mi-ati raspuns o data. Ziceam ca ieri TB era 37.1 si a scazut la 36.8 si mi-e frica sa nu fie alarma falsa presupusa mea sarcina. Iar apoi azi mi-a aprut o usoara scurgere albicioasa fara miros, care nu stiu ce e. Eu vreau un bebe si il vreau acum!!!
nerama spune:
eu ma duc acasa, daca fac test duminica intru sa va spun cum e
va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
Cucka spune:
Si eu merg acasa si promit sa fac o mulytime de teste weekendul asta si am sa intru sa va spun ce se intampla. Daca iese unul pozitiv luni ma duc la domnul doctor. O dupamasa placuta tuturor.
camcris spune:
paula daca-i asa de cinste vin si eu
nerama tinem pumnii strangi sa vii cu II liniute
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Angie844 spune:
bella te-ai testat??? Parca urma sa te testezi azi dimineata
Eu am fost azi la DT si se pare ca va fi fetita, de fapt. Luni dr mi-a zis ca e baiat...cine mai stie?
pup
Mamica de Sarah-Aimée & 12s
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angie844 bella te-ai testat??? Parca urma sa te testezi azi dimineata Eu am fost azi la DT si se pare ca va fi fetita, de fapt. Luni dr mi-a zis ca e baiat...cine mai stie? pup Mamica de Sarah-Aimée & 12s |
nu m-am testa poate in weekend
ce conteaza ce e...imp e sa fie sanatos si la termen
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul