Imaginea publica este fata care este aratata tuturor persoanelor, cunoscute sau nu, despre noi. De obicei, cind mergem intr-un loc in care avem o prezentare de facut, ne imbracam frumos, pregatim un discurs, facem totul pentru a avea o "imagine" buna, pentru a lasa o impresie buna despre noi.
De ce atunci aceste lucruri elementare se uita cind se scrie un blog? De ce nu se tine cont ca aceasta este publica, ca persoane necunoscute o vor citi, deci isi vor forma o opinie din ceea ce este pus pe hirtia internetului?
De fel citesc putine bloguri ,si, cind o fac, este ca persoana respectiva mi-a atras atentia si vreau sa stiu mai multe despre ea.
De doua ori (din, sa zicem, cele 6-7 bloguri pe care le-am accesat in ultimii 2-3 ani) am fost uimita de limbajul agresiv si injurios care se afla in prima pagina a blogului. Nenoroc de nesansa!
Cind ajungi la un necunoscut "acasa" si il auzi balacarindu-se, indiferent de motivul (real sau nu) pe care il are, faci cale intoarsa si nu mai doresti sa faci cunostinta cu el.
Voi cum va scrieti blogul?
Cine are timp de blog?
de trei ani imi propun sa fac unul...dar daca l-as publica, in nici un caz nu mi-as varsa neprotocolar frustrarile.
Andries
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Voi cum va scrieti blogul? |