Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mada, ma bucur ca esti iar printre noi....
si eu abia astept serbarile Rebeccai

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

la noi la spital s-a dat de la sindicat tichet cadou,atat iar cum mamicile sunt in postnatal nici nu se pune problema noi suntem oarecum ale nimanui, cam asa mmerge in sistemu sanitar la noi.
sincer m-am intristat cand ai zis lady, deoarece nu este corect si sanatatea ca si politia tine de bugetarii,la noi de ce oare nu se poate face asa?
dar mabur in acelasi timp pentru tine si becca,sper sa nu te superi pe mine

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Lady mai e un pic,trece asa de repede timpul.....Nici nu-ti dai seama ca a facut 2-3 ani si merge la gradi si apoi brusc te trezesti ca e in ultimul an de de gardinita si te pregatesti sa-l inscrii la scoala.In ianuarie il inscriu pe David la scoala.Nu-mi vine sa cred ca o sa fie cat de curand in clasa intai.Mie inca mi se pare mic,de fapt cred ca asa o sa-l vad mereu.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa ma gandesc si eu la Flaviusel...cand il vad intins in pat...e asa mare ...numai cand trec pe langa oglinda si-l tin de manuta observ ca-i mic..dar e asa de istet... ca de multe ori il privesc ca pe un copilas destul de mare...

Cosmarul meu cel mare..e ca va creste si nu o sa ma mai lase sa-l pup...sau sa-l strang tareeee in brate...sau cand o sa se mute la el in camera pt ca asa vrea el.....mai bine tac..ca plang adevarat!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

la noi la spital s-a dat de la sindicat tichet cadou,atat iar cum mamicile sunt in postnatal nici nu se pune problema noi suntem oarecum ale nimanui, cam asa mmerge in sistemu sanitar la noi.
sincer m-am intristat cand ai zis lady, deoarece nu este corect si sanatatea ca si politia tine de bugetarii,la noi de ce oare nu se poate face asa?

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important

am produse la bazar

GETA,si noi tot de la sindicat primim dulciuri cadou pentru copii.eu sunt inscrisa la doua sindicate!ce credeai ca STATUL sponsorizeaza serbarea?...in niciun caz

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Bun regasit, dragele mele!
Noi suntem bine, lui Daniel ii ies multe maselutze..si este cam marait....are 9500 gr..si este foarte activ(danseaza, alearga...mai putin cu vorba)....vine dupa mine peste tot.
Abia asteptam sarbatorile de iarna, sper sa le inteleaga si Daniel.
Va si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui getik1

am produse la bazar

GETA,si noi tot de la sindicat primim dulciuri cadou pentru copii.eu sunt inscrisa la doua sindicate!ce credeai ca STATUL sponsorizeaza serbarea?...in niciun caz

Citat:

mi-am imaginat ca de la sindicat, ideea era ca uni organizeaza(ma refer la institutii strict) alti nu

am produse la bazar

Mergi la inceput

lorelix si voi cu maselutele, ca si noi la fel ne luptam,una a spart, amai scapat de un pik de chin.

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna cafeaua... tarzie
va povestesc despre mine cate in lune si stele daca vreti, dar nu-i asa de mult de spus.... zic eu
si eu si sotu.... bugetari... politie. La noi inca nu s-a dat nimic de Craciun desi sotu e in cele doua sindcate My Lady. la centru ajung mai greu cred
Ai mei s-au retras la tara intr-o casa facuta de ei dupa ce au iesit la pensie si stau la 300 de km de noi spre Tg Jiu. Cand au facut casa erau alte vremuri. Faceau drumul in fiecare saptamana. Acum mai greu. Dar azi vin si stau de sarbatori la fratele meu care locuieste la 2 strazi de mine si care are si el o fetita de 1 an si 1 luna
Soacra din pacate nu am, nici nu am cunoscut-o s-a dus la DD cu cativa ani inainte sa-mi cunosc sotul.
De Adela dupa cum va dati seama am aut grija numai eu.... a ajutor n-am avut de unde.
Sotul meu are o sora care locuieste in alt oras s de la ea avem un nepot de 3 ani si unul de 3 luni. Mai are un frate care asteapta sa i se nasca o fetita prin martie. Si el sta in alt oras, dar pe langa Bucuresti, deci ne vedem mai des.

Cam atat altceva nu stiu ce sa a mai zic...
azi vin ai mei cu o jumatate de porc intreaga ... dorinta sotului sa ii macelareasca el dupa dorinta sa, dar bucatara mea

Si Adela scoate mancarea din gurita cu mana cand e satula. Ca sa mai manace noi trecem la urmatorul fel. mananca mai intal felul doi si apoi putina ciorbita cu paine (dr. mi-a zis ca ciorba e supliment fata d efelul doi si nu invers) si daca maivrea putin mar copt dupa sau un biscuite sa-l roada...

De alaltaieri seara merge si ea singurica. Dar doar daca o pun in picioare si o chem la mine.... altfel se deplaseaza tot de-a busilea
Sambata e marele eveniment la noi si o sa petrecem la restaurant alaturi de nasi, parintii mei, tatal sotului si frati. Deci de-ai casei ca sa zic asa, dar de.... familie mare.

si.... acum ma uit pe geam si a inceput sa fulguiasca.... da-i DD o ninsoare sa o tinem minte, sa fie zapada mare asa cum era anul trecut cand am nascut.

Bradul l-am facut deja, cocotat pe un birou inalt si e rosu cu auriu

Va pup ca m-am lungit prea tare

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

noi nu am facut inca bradul...il facem numai pe 24 dec, seara...ohoooooooooo cat mai este pana atunci

Il facem asa cum am mai spus...grena cu auriu

Inca ma gandesc ce meniu o sa facem...ca eu vreau ceva mai light asa...desi duminica taiem porcul..abia astept si parca vad ca vom manca f multa carne de porc si preparate din porc...

La Brasov ninge de cateva zile bune, e depusa zapada...l-am scos si pe Flavius in zapada...ii place...ii place si cand ii ninge pe fata...

Abia astept sa vina Craciunul, sa stam cu totii acasa, sa ne bucuram d sarbatori, sa mergem la sanius in Poiana...abia astept

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput