Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele, eu sunt la servici...problema e ca acasa nu mai am calculator vreo 2 -3 zile....e dus la curatat
o sa mai vb de la servici..

A_driana, de aici nu pot sa intru sa vad soldateii...desi imi doresc f mult...sper sa mai lasi pozele cateva zile, sa-i admir si eu

Simonette ma bucur ca ai revenit! La multi ani sanatosi, fulguletului Nicholas! Ce mai faceti voi? copii?????

pupici pt fiecare!!!

Sunshineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Camy Totul e ok cu noi, suntem bine desi Nicolas a cam fost bolnavior o perioada destul de lunga! Cei mari i-au tot adus de la gradi tot felul de virusi si el i-a luat pe toti!
Voi ce mai faceti? Nu ai putea tu sa-mi trimiti pe pm contul si parola de la picasa? Merci mult! Pupam si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy las pozele pe picasa...poti sa le vezi oricand vrei si poti
simo iti trimit pe pm contul si parola...doamne ce bine semeni cu sorata...parca sunteti gemene...sau sunteti? p.s. pm trimis...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Adriana ptr contsi parola dar nu reusesc sa ma loghez cu ele cred ca ceva nu e in ordine.
Nu sunt geamana cu sora mea, ea e mai mare cu 6 ani! Diferenta considerabila dar care nu se vede! Norocoasa!
Merci si

Mergi la inceput

simo uite eu acuma m-am logat si merge...nu stiu care ii pb...sa scrii exact asa cum ti-am dat...

Mergi la inceput

A mers....;;!
Merci mult!
Dar contul si parola de pe vremea cand eram burticoase??? O mai are cineva? Am pierdut pozele alea si incerc sarecuperez ceva din ele!
Rog mult!

Mergi la inceput

pe contul ala am gasit niste poze cu tine, simo

Mergi la inceput

Simo, ai PM!!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

cred ca si Picassa merge ca un stramp ...am intrat sa vad soldateii..si nu vad nimic

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Camyyyyyyyyyy!!!! n-am reusit sa intru ca tot pe fuga sunt, scuze!!!! special pt baietelul cel dragut pe care vi-l doriti, sper sa iasa totul bine!
Lauriciu : ce bine ca vine in sfarsit si bucuria Craciunului la voi in casa! special pt Diana, ca este o fetita atat de puternica!
A_driana: tare frumosi soldateii, cred ca ma pun la treaba de saptamana viitoare
Simonette: ma bucur ca revi la noi

Duminica a fost ffff frumos totul,scurt, nebunie, ingramadeala, du-te vino....petrecerea cu familia
De pe tava a ales primul lucru cartea, dupa care...aproape tot a fost luat in mana urgent de tot: banii, masinuta , pensula, stick-ul de calculator, medalia de la dans, ata de cusut, metrul de croitorie...Concluzie: va fi un super-multi-talent, software-architect sau designer de moda plin de bani si cu masina de firma, care in timpul liber va avea si pasiunea pictatului si a dansului...
I-am luat si un pic din motisor, ca prea mult n-am vrut, si nici acuma sa-l tund inca nu-mi vine.
Cadou la nasi nu am luat, ca ei in final nici n-au venit , sau poate de aia sa nu fi venit...?
Poze o sa reusesc sa pun cred numai pe weekend, ca azi mai avem inca cursul de muzica, maine merg la o pritenea dimineata sa dam copii cu sania si apoi merg sa ajut la pregatirile pt balul de craciun, vineri e petrecerea de 1 an a Jr cu copii, la centrul unde lucru si eu iar sambata mergem la Balul de Craciun...deci nebunie totala la noi saptamana asta!
Crema am dres-o pana la urma asa: am pus-o la cald iara in baie marina, pana s-au topit "bucatelele" in "zar" si amestecat iara totul, am lasat la rece pana a doua zi dimineata, cand am putut sa o bat si sa pun pe tort! nici acuma nu-mi vine sa cred ca am reusit sa o dreg asa simplu. A meritat incercarea, inainte de a ajunge la gunoi, aproape 1l de frisca+ 1 kg de ciocolata alba....
Tortuletul a iesit f dragut si gustos, dar cum a aratat ramane o surpriza pana cand vedeti pozele.
Luni am avut un "after-show-party" in sensul ca am iesit cateva prietene cu copii la un parc de distractii acoperit pt copii, unde au putut sa se afunde in baie de mingi,sa se dea pe tobogan, sa sara pe perne cu aer, si sa se tarasca prin tot felul de "aparate" tare mult ne-a placut
Din pacate pe noi ne chinuie o perioada de crestere de vreo doua saptamani, Jr vrea aproape numai in brate si numai la mine, iar dintele nr 8 inca nu a iesit in gingiuta. Tare mare durere...
la mamici+fulgusori

harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput