Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)
Raspunsuri - Pagina 6
pishko spune:
My Lady si apropo de icnit si de vomitat cunosc modelul asta
si al meu face exact la fel.I-a intrat in cap ca daca scoate limba la noi nu mai primeste mancare si uneori icneste si inainte sa-i bag prima lingurita de mancare in gura. Poate e de la dinti, nu stiu ce sa zic dar tare ma streseaza cu icnitul asta. Am observat ca ii place ca macarea sa fie mai zemoasa. Cu cat e mai groasa tercitura cu atat inghite mai greu. Asa mai papa cand si cand cateva bucatele de banana fara s-o pisez, bucatele de biscuiti, etc, dar e atat de silos ca nu pune mana pe orice, sa-l vezi cum se stramba la pufuleti. Nu-i place deloc pt ca a apucat sa i se lipeasca unul de cerul gurii si ce-a mai icnit si de-atunci sa nu-i mai vada. Am incercat sa-i fac pofta sa mananc in fata lui dar am sfarsit prin a ma indopa el pe mine. Eu m-am bucurat ca macar a putut sa puna mana pe ei fara sa se strambe. Cert e ca s-a amuzat teribil sa ma hraneasca el pe mine .
pishko +26
si mihai 28.10.2009
allexa06 spune:
Salutare !
Eu ii dau fier lui Stefanut, la recomandarea med.ped ( i s-a luat sange din degetut si cica are lipsa de fier)a trebuit sa-i dau timp de 3 luni cate 10 picaturi/zi, dupa care am repetat analiza,am fost iar la dr. si acum trebuie sa-i dam cate 12 picaturi / zi tot 3 luni , caci nu a asimilat nimic .Si acum ii dau asa : vigantol 2 pic , fier 12 pic si vit C 5-6 picaturi pe zi
Camy - l-am vazut si eu pe Robert , e frumusel si voinicut .Imi pare rau ca stiu ca o decizie din asta nu se ia asa peste noapte,cred ca de mult planuiti voi asa ceva si acum cand era pe cale sa se realizeze,hodoronc tronc apare matusa...chiar si mama .Imi pare tare rau.Dar , daca copilasul ala este sa fie al vostru , asa va fi ...daca nu, poate peste ceva timp veti avea ...o fetita . Sunteti intradevar niste oameni deosebiti .
In legatura cu bradutul, si noi vrem sa-l facem tot in doua culori, deocamdata nu am cumparat decat ornamente argintii,caci nu m-am hotarat cu ce sa le combin...trebuie sa ma uit sa vad din cele din anii trecuti din ce culoare am mai multe
Pupici la toata lumea !
Aaaaaaa, astazi am fost si am dat comanda de tort pe Stefan( am o mare banuiala ca va fi o dezamagire totala tortul ala...dupa fata tipei care ne-a luat comanda, parca cine stie ce tort huspit le-am dat sa faca , cred voi fi foarte surprina daca iese bine .
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
vineri, pe 17 e ziua cea mare, voi vedea cat de serioasa este matusa lui...de maicasa nu mi-e deloc teama...
in fine, incerc sa nu ma gandesc non-stop la asta...nu am pregatit absolut nimic... daca vom putea sa-l luam...saracul copil nici chiloti pe el nu o sa aibe (ma rog, in afara de ce i-am luat noi..din pacate prea putine)..dar ii luam noi..treptat...treptat...
nu-mi vine sa cred ca saptamana viitoare e craciunul...abia astept
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
ca niciodata...nici nu ma gandesc la ce meniu, ce sa pregatesc de Craciun.. ..ce face un neastamparat de copil din tine...dar 2????
Allexa sper sa iasa tortuletul fain
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
getik1 spune:
salutare
camy bafta sa iei micutul acasa
alexa lasa mami ca va fi super tortuletullllllll
poop ma bag la
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
simonette spune:
Buna seara dragi mamici!
Stiu ca probabil nici numa mai tineti minte......;
Recunosc, am lipsit cam mult si va rog sa primiti scuzele mele.
Revin cu o rugaminte.... As vrea si eu contul si parola de pe picasa, pe PM daca se indura cineva, pls!!!
Noi suntem bine, astazi am implinit un an si mami e tare fericita!
La multi ani fulgusorilor care deja au implinit un an si celor care urmeaza!
Pupam si s-auzim numai de bine!
My_Lady0091 spune:
simonette!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cum sa te uit???de cand te strig pe aici...ohohoooooooo..si cate s-au petrecut de cand tu nu mai esti pe la noi
ma bucur ca ai revenit!
tocmai ce ti-am felicitat iubitelul azi, de ziua lui!!sa iti traiasca1
mie chiar mi-a fost dor de tine, pot sa iti confirme fetele!bine ai revenit!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Bine v-am regasit, dragele mele.
Acum ca ne-am reasezat un pic acasa (din fericire Diana a fost bine pana acum), am reusit sa facem aprovizionarea, am spalat din lucruri, am pus la loc, intr-un cuvant am facut casa din nou locuibila, urmeaza pregatirile de Craciun, probabil in weekend vom impodobi locuinta inauntru si afara.
Eu de luni intru in vacanta- pana imediat dupa Anul nou.
Astea ar fi vestile bune.... ca am si una mai putin buna (pentru mine): pana la sfarsitul lui martie am sigur serviciu. Ce se va intampla dupa, depinde de ce gasesc. Postul meu s-a desfiintat cat am fost eu in concediu de maternitate. Acum mi s-au prezentat optiunile. Cea care imi convine cel mai mult in conditiile de acum e sa aplic la posturi interne similare- asta daca apar intre timp. Ca sa acopar si varianta cea mai nefavorabila, trebuie sa aplic si in afara companiei; cu atat mai dihai cu cat si consortul e pe dinafara de mai multa vreme.
Simonette, ma bucur si eu sa te revad. La multi ani baiatului tau! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba o viata fericita!
Sunshine, inca o data (asta pentru ca eu mai felicit fulgusorii si pe subiectul deschis de Lady, la "aniversari"), "La multi ani" si puiului tau iubit! Ce ai facut cu crema de tort?
Camy, ma rog pentru voi sa va intregiti familia cat de curand si sa fiti cu totii fericiti, asa cum o meritati.
Allexa, tortul va iesi bine (gandeste pozitiv), daaa?
Pishko, si mie imi place Ema sau Emma. Ce frumos va fi la voi cu baiat si fetita...
Lady, pupam printesa mica sa se face bine repede, si pe mamica ei sa reziste la toate incercarile (apropos de "toate prostiile le mananca": Sophia nostra e cel mai bun aspirator- orice mica scama care scapa dupa ce dam cu aspiratorul, e imediata adunat de asta mica si indreptata spre gurita )
Adriana, eu nu ma pricep sa masor fontanela. Ultima daca cand am fost la medicul de familie l-am intrebat cum e, la care el a zis ca e foarte frumoasa din care am inteles ca totul e ok, asa ca stau linistita.
Alina, noi la 1 an am facut 4 intepaturi. Nu pot spune ca a reactionat in vreun fel la ele, insa am fost si prevazatori si i-am dat 3 seri la rand Tylenol (acetaminofen sau paracetamol) pentru bebei.
Cat despre darul pentru nasi, noi nu am facut un cadou propiu-zis; am citit insa ca traditional s-ar da cate un animal/pasare, asa ca am oferit simbolic un... pui (taiat, curatat, gata de bagat la cuptor) caruia i-am pus o fundita.
Cat despre jucarii, Sophia le-a "mostenit" pe ale Dianei. Sunt multute asa ca le rotim, totusi cel mai mult in ultima vreme ii place sa se joace cu sticlele de plastic goale sau partial umplute. Hmmm...
Busy, felicitari pentru medalii si trofee! Poze cu bijuteriile, nu pui? In ultima vreme tot dau tarcoale la raionul de bijuterii si tot pe la pietricele albastre trag, dar imi zic ca "nu e inca momentul"
Getik, ce ochioasa frumoasa ai! Deja ii ies maselutele???
Dar cum de nu o lasi sa mearga? Asa a zis medicul?
Pupam si noi gemenasii nazdravani ai Gabitzei.
pe toti cu drag
A_driana spune:
'neata
lauraB ma bucur ca Diana ii bine...cu serviciul va fi bine, esti o femeie puternica, sigur vei gasi ceva potrivit...un copil ,aspiratot' am si eu...ii extraordinar cum poate vedea o scama minuscula...el o vede...
simonette bine ai revenit ...La multi ani puiului tau, cu sanatate si multa multa fericire...sper sa ne scrii mai des...
pishko fff frumos numele Em(m)a...sarcina usoara in continuare
camy tin pumnii pt ziua de 17...sa fie cum trebuie
alexa sper sa iasa tortuletul asa cum iti doresti
noi n-am cumparat nici un cadou nasilor...
fetelor, am pus pe picasa poze cu ,armata' mea de soldatei de zapada ...eu sunt tare mandra de realizare...prin urmare, o veste super buna
din intamplare i-a vazut seful prietenei mele...a fost incantat, si s-a tinut de capul meu pana am acceptat sa-i fac si lui (eu nici o clipa nu aveam intentia sa-i fac pt vanzare, am facut 4 doar pt familie)...dar lui ii trebe nici mai mult nici mai putin de 30 bucati (sau chiar mai multi)...dar ii trebe goi si fara pai...contracost evident...asa ca am munca la domiciliu pana duminica (atunci am termenul) dar ii fac eu mai repede
mor de nerabdare sa-mi aduca azi materialele sa ma apuc de treaba
A_driana , de minunea mea David-Andrei
simonette spune:
Buna dimineata!
Ce dragute sunteti!!! Va multumesc ptr primirea calduroasa si ptr urarile de bine!
Ai mai.....chiar v-a fost dor de mine? Am avut un program f incarcat in ultimile luni, atat la serviciu cat si acasa! Abia mai gaseam un pic de timp sa stau cu cei mici....Stiu ca nu e o scuza si ca nu ia decat cateva momente sa postezi un mesaj dar eu daca nu citesc si nu sunt la curent cu toate evenimentele ma simt aiurea sa scriu!
O sa incerc acum sa tin legatura macar cate putin!
Din vara cred ca ne intoarcem acasa in Ro ptr o perioada de timp! Avem niste propuneri si vrem sa incercam!
Va imbratisez si va pe toate!