Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)
Raspunsuri - Pagina 5
A_driana spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele trecute ...eu sunt cu capul in nori
camy l-am vazut...ii un scump...sper din suflet sa poata face parte din familia voastra...sa ne tii la curent...
ca tot am vb de fontanela, la copii vostri s-a inchis? ca la David ii inca de 2 degete
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
neatza gagix....preciossas!
azi avem 5 fulgusori de
maine e ziua danei.n happy birthday dana.n!!!!!!!!cu anticipatiune!
noi suntem tot bolnavioare..in dimi asta a vomitat, nu prea vrea sa pape!dar e vioaie,n-are febra, nu e galbena!si colac peste pupaza voia sa manance si frunzele unei flori!toate prostiile le mananca!in dimineatza asta manca biscuiti si si-a provocat voma cu ei, innecandu-se!
mai vb gagixcute!
lauriciu, sunt cu inima langa tine!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
28061982 spune:
Buna
dau o cu frisca
Camy imi pare rau ca nu pot sa-l vad pe Robert ... eu nu stiu cum e cu parola si contul, etc....
Getik multa sanatate la arici... noua ne iese un dintisor de sus si a fost si ea maraita. Sa treaca repede!
Felicirai busy pt copii.... mari satisfactii. Cred ca mosu' trebuie sa-i rasplateasca.
My lady sanatate si sa va treaca repede repede.
Adriana mie mi se pare ca e ok fontanela la picea mea. dar lni intreb dr ca ea se pricepe mai bine.
Despre "licori" luam vigantol... f rar s-a intamplat sa mai uit cine stie cum sa nu ii dau, dar altfel in fiecare zi
Mai luam calciu sirop pt copii cand imi mai aduc aminte ii dau cate 2-3 ml. Dr a zis ca e bine sa ii dau cate 10 zile pe luna, dar mi se pare mult si plus ca am citit ca e foarte grava hipercalciuria si in lipsa de analize nu se recomada sa dai calciu asa dupa ureche.
Fier nu ne-a recomandat.
Despre jucarii ce sa va spun... avem destule, unii zic prea multe, nasii zic ca prea putine si lasa sa aibe copilu' sa nu se plictiseasca si ii iau si ei mereu. Ei cam sunt fani ficher price si tot ne aduc d-astea. Adela e incantata pe moment si in fiecare zi le scoate din cutie aproape pe toate si le imprastie toata sufrageria.
Am o intrebare pt mamicile de fulgusori care au trecut de vaccinul de 1 an. E mai dureros ca celelalte? Am inteles ca dupa o luna le face partea a doua ca a zic asa. Se face in picior? Nu stiu cum e si pe 20 ne ducem la intepat. Bine ca ne serbam e 18 ca altfel....
Si acum va doresc o zi usoara cu fulgusori fericiti si sanatosi
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
28061982 spune:
am uitat sa va spun... de ieri adela se urca pe mobila dupa care imi rade in nas
Acum pe mobila sta o cutie mare ca sa nu mai aiba loc unde sa se urce, pt ca alte obstacole pe care le-am pus le da la o parte si dupa se catara iar
getik1 spune:
neata am venit la si eu cu frisca
la noi prina din iarna asta.
poop si revin dupa ce hranesc picea somnuroasa
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
vias spune:
Alina, vaccinul de la 1 an a fost cel mai usor pt noi!
Mie imi e un somn de mor....vreau acasa...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
28061982 spune:
fetelor mai am un stres
in afara de cel cu vaccinul... multumesc de raspuns camy.... mai am unul cu turta.
facem pe 18 la restaurant pt ca acasa nu e prea mult spatiu si invitatii sunt vreo 14.
ati luat cadou nasilor? nu stiam ca trebuie cumparat ceva, dar am gasit pe net peste tot ca trebuie luat cadou... si mai e putin timp pana atunci si daca e asa sunt in criza de timp
voi cum stiti?
pishko spune:
My Lady Le noi in tara e fff frumos, aer curat, a fost ceva zapada dar s-a topit ca au urmat cateva zile mai calde. Surpriderea mea cea mai mare a fost ca nu s-a lasat cu mocirla, mizerie, praf sa-ti intre in ochi si in casa si pe unde nu te astepti (ca sa fiu eleganta) cum se intampla in dragul nostru oras natal. Se pare ca o sa mai fie zapada dar cred ca dupa 20 decembrie. Noi am facut bradutul deja. E ff inalt pana la tavan si l-am impodobit ca in nici un an cu fff multe globulete ca am gasit aici niste ornamente de vis, ce mai vedeam noi in desene animate cand eram mici. Mandra mea face tot felul de salturi in burtica mai ales cand il aude pe frate-su chiuind se rasuceste in toate felurile. Chiar radeam ca talibanul meu mic e cu ochii numai dupa ta-su acum si ii place sa stea cu el ca se joaca amandoi ca baietii si radeam ca or sa se tina carnat unul dupa altul
asta mic dupa ta-su, asta mica dupa frate-su si o sa ma scot eu si o sa mai stau si eu linistita. Dar ce mult mai e pana acolo... O sa-mi mai dilesc multi neuronui pana atunci. De nume ce sa zic, eu de prima oara credeam ca e fetita si mi-am dorit s-o cheme ema, cu un m sau 2 nu conteaza. Mi-a placut mereu cum suna numele asta si imi inspira feminitate. Asa ca daca am zis pas prima oara ca ne-a iesit cu puta, acum am zis sa profit de ocazie.. dar sa vedem.. nu e nimic batut in cuie. Mai e timp pana atunci sa ne hotaram
pishko +26
si mihai 28.10.2009
vias spune:
eu nu am luat cadou nasilor...am luat ceva cadou fetitei lor..
acum nu am stat sa citesc daca sau nu trebuie sa-i iau cadou, m-am mai interesat cate putin in stanga, in dreapta...si marea majoritatea au spus ca nu...asa ca nu am luat...desi...ar fi meritat!
cica luna asta intarzie indemnizatia
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Pishko frumos numele Ema sau Emma...oricum ar fi...este intr-adevar foarte frumos!
Cat despre ornamente, globulete...si eu abia astept sa merg sa mai cumpar... anul asta impodobim bradul in auriu si grena ...abia astept
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE