Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu am facut fasole cu carnati(neafumati) de porc.abia ce am terminat-o.
insa Rebeccai nu-i dau, poate dupa 1 ani si 6 luni incolo...nu am curaj
Rebecca are azi la meniu tocanita cu carne pui si diseara ori un peste fiert..ori ficatel cu piure..vad eu..
cu laptele nu prea mai e prietena..sera mai bea 210 ml..
dimineatza ori cereal cu lapte, ori mere cu biscuite,ori unt cu paine si branzica..ori pate cu paine, ori cascaval, ou fiert!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

eu geamurile de la balcon nu le sterg..ca mi-e, de la camere da..
camy si la noi se fac exact, fix la fel!
nu e de vina etajul ci praful din aer cauzat de trafic, poluarea si alte cele de-ale mediului citadin..
petrecere frumoasa in aer liber afara..si noi iesim,dar mai pe seara cand vine al meu sot!

camy ma bucur ca ai un sot de zahar si un socru la fel..
eu nu cred totusi ca soacra ta e asa de scorpie..e doar orgolioasa si incapatanata..ca daca ar fi scorpie nu ti-ar fi dat nici coada porcului..ca doar nu s-o uita la socrul tau cum face carnati pt voi, eu pun pariu ca si ea il ajuta!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai, Fla papa cam la 3 ore.
El dimineata la 5 - 6:00 bea 200 ml lp
apoi la 7:30 cereale
10:30 fructe (aici amestec mereu lactate cu biscuiti)
13:30 ciorbita
16:3 - 17:00 iaurt cu biscuiti, pilaf, in general mancarica, mamaliga cu unt, smantana, ou fiert si cascaval..
19:30 - 20:00 cand doarme..ca al meu doarme odata cu gainile lapte 210 ml

aaaaaaa...o verisoara a sotului, mi-a recomandat niste cereale cumparate de la o tipa de pe langa Brasov.
Sunt nemtesti, sunt foarte bune...si costa doar 10 ron cutia.
Puteti vedea pe " www. familiaveselapunct ro" despre ce este vorba.
Noi le-am incercat..si sunt super bune!
puteti face comanda si nu platiti voi transportul...merita!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

eu geamurile de la balcon nu le sterg..ca mi-e, de la camere da..
camy si la noi se fac exact, fix la fel!
nu e de vina etajul ci praful din aer cauzat de trafic, poluarea si alte cele de-ale mediului citadin..
petrecere frumoasa in aer liber afara..si noi iesim,dar mai pe seara cand vine al meu sot!

camy ma bucur ca ai un sot de zahar si un socru la fel..
eu nu cred totusi ca soacra ta e asa de scorpie..e doar orgolioasa si incapatanata..ca daca ar fi scorpie nu ti-ar fi dat nici coada porcului..ca doar nu s-o uita la socrul tau cum face carnati pt voi, eu pun pariu ca si ea il ajuta!

Citat:

mai...noi am cumparat doi porci, unul pt noi si altul pt ei...
ar trebui sa faca, pt ca mananca de pe spinarea noastra...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Rebecca se trezeste la 8 jumatate-9 si adoarme la 22.30-23.30
dimineatza mananca pufuleti si biscuiti simpli, e lege, cand se trezeste!
apoi pe la 10.00, ori compot fructe cu biscuiti, ori fructe rase cu biscuiti sau cereale, ori fructe coapte..branza cu unt si paine, pate pui cu cascaval si paine, iar lapte daca bea asa 100 ml, in loc de apa, altfel nu vrea, nici cereale cu lapte nu mai vrea, impinge lingura sau scuipa din gura...iar in loc de lapte dimineatza bea sucde fructe stoarse.
apoi pe la in intervalul 12.00-14.00 trebuie sa adoarma, cand vrea ea, ca de 1 sapt nu o mai legan...si merge experimentul...am revenit la cum adormeam pana in luna a 9..singura!si doarme cam doua-trei ore!cand se trezeste mananca ori la 14.00 ori la 16.00..mananca un singur fel..doua nu vrea..ori ciorbica cu paine si o banana dupa ori felul doi..
-orez cu pui
-fasole verde cu pui
-mancarica de pui etc
mananca orice inafara de carne porc, ciuperci, prajeala, vinete, maioneza, ketchup si alte cele...preparate de prin magazine de carne nici din astea!
apoi iaurt cu bscuiti, cereale, pe la 19.00-20.00 il serveste si laptic cam pe la 22.00 si atat.
am icercat sa ii dau mai des..nu mananca..nu vrea. soo cam 4 mese pe zi din care dimineatza si la pranz consistente!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Pfiuuu , ce fete harnice .Ar trebui sa ma apuc si eu de curatenie, dar cred ca ma voi apuca de maine.Astazi inca am mai avut de umblat, de vreo doua saptamani tot umblam, parca suntem nebuni si noi, am inceput sa ma satur, oricat de plimbareata as fi eu .Astazi am fost si am cumparat cadourile pt Craciun pt strumfi, am constatat ca Razvan are mai multe si nu este bine, trebuie echilibrata balanta .Pe mine nu ma deranjeaza, nici pe Stefanut , ca el oricum nu stie de cadouri dar Razvan este mare si nu vreau sa creada ca el este mai cu mot, chiar daca Stefanut este mai mic, trebuie sa stie ca amandoi sunt egali..., nu stiu, zic bine ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

alexa eu zic ca da...
camy io am o curiozitate...soacra-ta ce a zis despre dorinta voastra de a infia un copilas?

David papa in felul urmator:
7:30 240 lp
10:30 fructe cu biscuiti
13 mancare gatita...doar pui, ficatel, ou sau peste cu diferite garnituri
13:30 somnic...1:30-2:30 ore...depinde cand cum...
17 iaurt cu biscuite, branza cu banana, gris in lapte...ceva usor
21 240 lp...si somn pana dimi...

el meniul asta il are zilnic, la aceleasi ore...si o masa consistenta pe zi, la pranz...la fiecare masa papa f bine, ii super mancacios...nu putem manca de fata cu el, ca de toate ii trebe, si ne baga mana in gura daca nu-i dam
eu niciodata nu i-am dat porc (nici nu-i dau degraba), pate, cascaval...

voi ati dat lapte de vaca/magazin la copii? noi inca nu...am zis ca incercam dupa 1 an jumate...dar inca nu stiu cu ce, vaca sau magazin

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana
[
camy io am o curiozitate...soacra-ta ce a zis despre dorinta voastra de a infia un copilas?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

pai ce...am tampit?????? de ce sa-i spun??????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

bon...azi am mers si i-am facut vaccinul ROR..de fapt Priorix. ... este vaccinul de care imi era foarte groaza..acum ma la DD sa nu aibe reactii... Doamne Ajuta!

L-am si cantarit... avea 10 kg fix cu pampers pe el, strampisori si body..deci ajung undeva la 9,7 kg...si mama mai innebuneste..ca e slab copilul...ok...nici gras nu e..dar deja comentariile ei, mi-au lasat niste gauri in cap

Si Flavius mananca bine...cateodata si foarte bine...dar nu stiu de ce nu pune pe el.., ca acum aproape 2 luni, avea 9.6 kg...incep sa ma ingrijorez

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

credeti ca ar putea fi viermisori????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput