Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)
Raspunsuri - Pagina 15
A_driana spune:
'seara
aly ma bucur ca v-ati simtit asa bine la petrecere si pitica a fost de gasca
camy nasoala treaba cu soacra
alexa ma bucur tare ...astept poze...
si cu dieta...deci...poti sa faci in fiecare zi alt fel de papica, fucte, legume, lactate, etc...sau mai usor, zilnic pana la 13 sa papi numa fructe zilnic, si in rest orice? am inteles bine???...ca a doua varianta sa zic ca as incerca-o, dar pe prima nici o sansa
p.s. daca ma aude mami mea ce vreau sa fac, ma strange de gat un doi
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
alina, eu dincate stiu..banii de haine ii primesc doar cei care se si folosesc dce haine...caci in fiecare an completezi fisa aia cu necesarul pentru anul urmator...si eu stiu ca nu se dau bani la cine sta acasa si nu munceste!ar fi bine sa fie cum zici tu
camy...imi pare rau sa aud asta..offfffff..mai camy...fii si tu mai concilianta daca ea e baba nebuna si screlozata..nu trebuie sa te cobori la nivelul ei.eu cred ca pe sotul tau il doare asta caci e mama lui si nu ii e tot una, chiar daca e langa tine si de partea ta.nu te supara pe mine.eu asa gandesc.
alexxa si alina, ma bucur pentru bucuria voastra.va sarut comorile
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
28061982 spune:
cu dieta in fiecare zi alta papica... dupa ce termini dieta mergi pe fructe pana la 13 si dupa ce vrei.... ca sa nu pui la loc si sa continui sa mai scazi
My Lady... o sa ai o surpriza... e cum zic eu :D
Camy ce naspa... sper sa-i treaca socrelei. Si poate ma bag si eu la dieta :D
s-a trezit pitica plangand. oare ce s-a intamplat? pa
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI BRANDUSA ADELINA DE RODY_MS!!!!!!!!
sa cresti maaaaaaaare pretioaso....si sa fii fericita!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
La multi ani Brandusa Sa fii sanatoasa, fericita si DD sa-ti dea in viata multa fericire!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Allexa ma bucur ca ati avut asa o petrecere faina! pozeeeee...pozeeeeee
Legat de soacra, pls! No comment! Iar sotul...stie ca daca nu vrea sa ma supere...face ca mine...
Si apoi, voi credeti ca lui ii place ca mama lui ne blesteama?????? Avem deja un copil mort...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
slimatei spune:
scuzati-ma ca ma bag si eu prin subiectul vostru, dar vroiam sa-i spun lui My_Lady0091 ca i-am trimis un PM, si nu stiam cum sa o anunt. sper sa-l vezi !
numai bine tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
MADALINA_T spune:
Hello fete.
Camy imi pare rau ca nu ati putut sa-l luati pe Robert acasica,dar asa cum ai zis tu e mai bine ca va ramane cu surioara lui.Probabil pentru tine e pus deoparte alt copilas si trebuie sa muncesti putin sa ajungi la el.Soacra...mmmm,asta e,las-o in banii ei,inchide-ti urechile si nu pune nimic la suflet.
Alexxa ma bucur mult ca a iesit petrecerea super si ca voi v-ati simtit bine.
Fetelor va urez bafta pentru atunci cand o sa va apucati de cura de slabire.Nu-mi da si mie cineva o reteta pentru cura de ingrasare?Sa nu aruncati cu oua in mine,dar eu tot ma chinui sa depasesc 50kg,de fapt ma chinui sa nu ajung sub 50.
Sambata am avut si noi serbarea lui David de Mos Craciun.A trecut asa de repede ca nici nu mi-am dat seama cand s-au dus 4 ore.De ieri l-am dus la mama si o sa stea pana vineri ca sa dau si eu o fata casei ca e vesnic dezordine la mine. In seara asta mergem la concert la Banica,ne-a facut soacra-mea cinste cu invitatii si vine sa stea ea cu Sofia cat vom fi noi plecati.Vorba ei,sa mai iesim si noi din casa ca altceva in afara de piata,gradinita,parc si casa nu mai stim nimic.
Va pup pe toate,ma duc sa strang la bucatarie cat doarme Sofia.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Uitasem
Brandusa.Sa fi sanatoasa pui mic si sa aduci numai bucurii parintilor si celor din jurul tau.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
A_driana spune:
LA MULTI ANI BRANDUSA ADELINA
sa cresti mare, frumoasa, cuminte si sanatoasa
mada ce soacra ,faina' ai ...frumos din partea ei
succes la dieta, sa arate cantarul asa cum va doriti...eu nu ma bag ...eu as vrea sa dau jos vreo 3 kg, dar alea de pe solduri...pt asa ceva mi-ar trebui miscare nu dieta...ca eu daca slabesc, slabesc de la piept si de la fata...de acolo n-am nevoie ...si colacii tot raman
voi ati facut testul papanicolau dupa ce ati nascut?
ca mie mi-a zis ginecologul ca dupa ce imi vine ciclu, cand se regleaza putin sa merg sa-mi faca....dar din motive de frica, financiare...tot am amanat....dar tare rau imi sta pe ,creier'
daca l-ati facut...doare cand recolteaza?...ca mie toata lumea mi-a zis ca da, si mi o fricaaa...
A_driana , de minunea mea David-Andrei