Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
fac tarta lui Mos Craciun, abia astept s-o scot din cuptor
si Muf are pielea uscatica, la fel ca si mine... noua ne-a recomandat gama Uriage, laptele de corp 1er-ceva... acum bu-i mai dau insa..
zoze uff.. imi pare rau de problemute, insa sunt sigura ca se vor rezolva toate!
kya cum ii dai lantigenul ala Sanzianei?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Luny, ce tarta????
Lantigenul eu i l-am dat 10 picaturi seara, timp de o luna.
M-am sunat azi cu tipa de la PT de nu stiu cate ori, fiindca imi mai venea in minte o persoana careia sa ii mai iau ceva. ![]()
Zoze, cum v-ati dat seama ca are intoleranta la lactoza? Cum adica face urat?
Olga, vazut minunile
. Voiam sa te intreb: bunicii sunt pe liber acum? ![]()
Bubu, i-a admirat toata familia pe colindatorii tai

luny spune:
mai nou, fi-miu ma da afara din baie, zice ;mami, piaca de aici, e lusine'
.. ma dadaea el afara cand facea kk, dar cum s-o fi spaland singur?![]()

vali noroc cu tine ca ai zis ca ninge, cine stie cum ma imbracam/incaltam eu maine dimi la munca, bezna fiind afara cand plec eu si evident, neuitandu-ma pe geam niciodata![]()
oare ce-o face gecko cu socrella?![]()
Iubirea mea,
luny spune:
schema mea de Lantigen e mai complicata, mi se pare... 7 pic dimi, 8 pic seara, puse intre gingie si buza, nu in gura!..
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Cami, asa stiam si eu
. Bine ca uite se confirma! Ai iesit azi pana la urma?
Vale, da, sunt liberi
O duc pe Sof la ei cand cere ea. Nu are sens sa le-o duc cand eu stau acasa. Ei si-ar dori, saracii, sa o vada mai des, dar pe de alta parte si-au mai rezolvat din treburile puse on hold in ultimii doi ani si 4 luni
, soacra-mea si-a facut si ea fizioterapia si tot felul de analize amanate de nustiucand. Mama strange toata casa in saci pentru ca vrea sa renoveze...asa ca suntem singuri singurei.Cand oi incepe munca, probabil ca va sta mama cu Vlad, sa aiba o ocupatie ![]()
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Naty, cum a fost azi? O saptamana usoara sa ai!
Cleme, atat??! Ce face ochioasa, sunteti bine?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
natynic spune:
Olgutz, nasol, nasol fu azi...Ma tot bantuie in continuare un gand de fuga departe, departe...
Zoze, arc inferior usor bombat ar sugera ca e marit ventriculul stang insa niciodata nu ma impresioneaza descrierea asta pe radiografie, conteaza enorm daca expunerea a fost corecta. Cat despre Singulair, eu il stiu ca fiind un medicament mai de rezerva, de introdus cand altele nu tin boala sub control, ori e departe de a fi cazul. Si...are lumea dreptate, ai o frumusete de copii.
Tuchi, daca ai o clipa pe mess, da un semn, am ceva de sfatuit cu tine (ca "pacienta")
Kya spune:
Daca vrea cineva un disc (mai multe, de fapt) cu 39 de episoade cu Mickey Mouse Clubhouse, traduse in romana, sa-mi spuna
Asa de Mos Craciun ![]()
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Daca vrea cineva un disc (mai multe, de fapt) cu 39 de episoade cu Mickey Mouse Clubhouse, traduse in romana, sa-mi spuna |
Eu!