Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Soferite, luati notite!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"life's a journey, not a destination."

Cami, ce de rabdare are!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va salut din zbor,ma laud cu copii zanateci(ala mai mare) dar..cuminti/ansamblu,cu o Marie cafenie vorbareata-inghiiii si grasana!-Grasana de da pe langaNu stiu ce sa ma fac cu ea;parca e un burlanas/taurasSper sa se subtieze pe parcurs..
Aseara la Metro,ne-am intalnit cu diriginta noastra din sc generala,care,inainte sa ne vedem noi cu ea,s-a ciocnit cu Mihai,care bantuia creanga pe-acolo.Asta,baiat educat,isi flutura genele si ii cere:scuzeeS-a topit femeia!Am ajuns langa ei,tocmai cand ii spunea ca-i un baiat superbSi cand a vazut-o si pe Maria.. Nu va spun ce sentimente ma cuprind atunci cand vad lumea minunandu-se de ei,cand ii vad cum isi dau coate si intorc capul dupa eiMacar sa stiu ca-s frumosi,daca nu si-or dovedi si alte calitati,pana la final
Hai ca m-am laudat cam tare Sa va spun si partile mai uratele-Mihai este in obs.pt astm bronsic,IgE-ul a iesit 650,teste prea multe nu putem face acum,abia pe la 3ani juma putem face cate ceva.Deocamdata ia antialergice si ne vedem cu dr odata/2 sapt
,restul analizelor au iesit perfecte.
Nu am inteles o chestie si am uitat sa intreb azi-ce inseamna-cordul cu arcul superior usor bondat?? Nati,ma poti lamuri tu?
A zis ca nu l-ar baga pe Singulair,pt ca pt el,medicamentul asta e un pic cu dus si-ntors..Ma rog,mi-a explicat el de ce,dar nu va mai zapacesc pe voi acum cu detalii.Asteptam si vedem..
Apoi,don'soara M,nu tolereaza lactoza.Adica-daca beau lapte,mananc vreo budinca,dulcica,pe baza de lapte,face uratDa urat!
Daca mananc iaurt si branza,e ok,numai sa fie in cantitati mici..KK maca,varza murata!Mi-e groaza de-o continua asa si la diversificare..Nu vreau sa aiba intoleranta la lactoza-nu vreaau!!Lactatele sunt grozave si greu de evitat..Ar fi pacat..
Gata cu ale mele! Mi-e rusine ca n-am citit nimic din urma.Sper sa pot recupera zilele astea.
Sper ca sunteti sanatosi si voiosi,cu totii,ca ati scapat de virusei si ca n-au mai aparut altii noi
Sper ca Siluan e bine.Sper ca Simo e bine
Va

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zozee, salutare! Imi pare rau ca a iesit IgE-ul mare (sigur nu ai pus un 0 in plus?) si ca luati tratament... Stef a luat Singulair si pe el chiar l-a ajutat!!, dar aici au zis ca de fapt e mai bine cu tratamente locale si cu vaccin de desensibilzare. Ce stiu eu ca se face repede-repede sunt testele, sa vezi la ce este alergic. Si trebuie inlaturata cauza, in proportie cat mai mare. Dar sigur esti si tu doxa! Si Maria-cafenia, poate nu e ma alergica! Poate e ca si la alte alimente... gen varza... se baloneaza si gata... Cat despre frumosii tai, ai si de ce sa fii mandra! Hai si cu poze!! Ca mi-e dor de ei!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zis: penultima data cand am mers la medic am intrebat si de pielea lui Matei, care este mai uscata (ca si a mea, mai ales iarna; nu e rosie, nu e iritata, nu se descuameaza, dar nu imi placea mie ce si cum, la fel si scalpul, are uneori coji). Si mi-a spus ca nu e nicio problema, sa nu ma ingrijorez. Mi-a recomandat un ulei de baie de la farmacie, sa pun cat imi ajunge, cam 4-5 ml in baia pe jumatate plina. Si mi-a mai recomandat si un lapte de corp pentru copii, tot de la farmacie. Asa faine sunt! Sper sa il rezolve.

(Matei a dat apa pe jos si spune "Kaput apa!")

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, da, o s-o las pe Iris cu bona si din aprilie cand se va incalzi va veni cu ea s-o alaptez la gradi, vedem noi...

Nu stiu daca ai citit, dar doi din cei care au facut varicela erau vaccinati. Nici macar vaccinurile astea nu-i protejeaza!

Zoze, sanatate!

mami de David si 37+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Edit la postul anterior:cordul cu arcul inferior stang,usor bombat

Nico,de cand am inceput investigatiile,citesc intr-una deja am inceput sa fac varza informatiile..
Nu,din pacate,nu-i niciun 0 in plus.De fapt,IgE seric total e 657
Singulair-ul am inteles ca-i bun,insa dr vrea sa mai asteptam putin sa-i poata face cateva teste,i-ar da altceva,din aceeasi familie,insa nu se gaseste la noi..ma rog..om vedea..
Promit sa pun si poze mai tz.

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Zoze, cu rabdare se rezolva toate! Daca te pot ajuta cu ceva... aici dau medicamente daca ai reteta originala, dar le platesti integral.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nicoleta ce ulei ti-a recomandat pentru baie?

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am scris ditamai mesajul si s-a dus

Zoze, http://www.kellymom.com/babyconcerns/food-sensitivity.html#lactose Poate e ce zic ei, o sensibilitate la proteinele din laptele de vaca, situatie care pana la 3 ani ar trebui sa se rezolve. Stiu ca nu influenteaza cantitatea de lactoza din laptele matern cat lapte/lactate mananca mama, am citit la prima sarcina asta si tot felul de chestii legate de dieta mamei in timpul alaptarii. Hai cu poza!!! Uite-i si pe ai mei http://www.flickr.com/photos/olguselu/ Pupam!

Ioana, da, stiu ca pot face boala, dar in forma mai usoara. La cat de mare e fixul meu cu varicela, nu pot sa nu ii fac vaccinul! Abia astept sa vad daca Iris e tot a ta sau a lui tati

Plange, nu mai poci sa refac...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgu, Alexandrei i-am facut varilrix-ul la 4 ani iar in anul urmator a fost o epidemie ff agresiva de varicela si a facut si ea o forma fff usoara. Oricum, m-am felicitat ca i-am facut vaccinul, ea a avut doar 3 bubite cu lichid, n-a facut febra, a fost chiar ok iar pentru bietii ei colegi a fost groaznic Si lui Luca vreau sa i-l fac inaite de intrarea in colectivitate.
frumosii, sunt superbi

Mergi la inceput