Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neata!ce active ati fost in WE...
pentru Siluan ,am vazut ca au fost ceva probleme..doamne ajuta sa fie bine si sa nu mai intervina nimic

nicosanatate si tin pumnii stransi sa fie totul bine

blankarsanatate si voua..asa am patit si eu saptamana trecuta cu Andru,cred ca de la mucisori,desi l-am aspirat ,de la raceala ...eu i-am dat debridat...

tuchi si saptamana usoara la munca
naty la fel si tiesi sa stii ca sotul tau nu-i singurul plimbaret...si C la fel ,cand e meci se stie ca-l vizioneaza in oras cu prietenii...un meci mai important

luny f tare Luna

mamiX ce frumos! lasa fata sa mearga la Bal,eu muream de drag ,am participat si eu la un bal al bobocilor,am organizat un bal al bobocilor..f frumos,o perioada a vietii minunata! si bineinteles ca dupa bal mergeam prin discoteci si ajungeam acasa tarziu..numai eu stiu cum intram in casa sa nu ma auda ai mei...

olgu stai linistita ca o sa fie bine si cu gradi
Am comandat banc cu scule pt Mos,imi ajunge miercuri... am mai scapat de o grija,eu as vrea sa-i mai luam si altceva dar sa vedem cum stam cu banii,tre'sa cumparam si bradut...si eu as vrea unul artificial dar sunt destul de scumpi..eu am crecsut cu bradut artificial si da,intr-adevar ii aranjezi crengutele cum vrei,il impodobesti cum vrei ..e mai fain!dar al meu e cu brad natural...desi zicea zilele trecute ca ar fi bine sa luam unul artificial.

Andru e la gradi ,sper sa fie bine!mai are mucisori dar in rest e bine.

va si va doresc un inceput de saptamana linistit si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, bine ca s-a reparat Andru! Sa vinzi multe tichete! Cu cine lucrati voi?

Tuchi, eu am luat brad artificial din Selgros, erau ( acum doi ani ) de diferite dimensiuni si soiuri, tot felul. Am dat un milion pe el, parca, nu mi s-a parut deloc o avere...

Ma dezmat, am pus copilul mare la desene

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

olgu ti-am trimis un Pm cat despre brazii artificiali daca nu-s asa scumpi ,recunosc nu m-am interesat f mult ca noi am cautat numai naturali si nu stiu de ce am avut impresia ca sunt scumpi,as vrea sa-mi iau si eu...oricum mai putin de 1 mil nu am dat pe un brad natural...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

A inceput de ieri sa cada...
Cad ace de brad de zici ca ploua... Si eu stau cu ochii pe Luc sa nu le bage in gura... si cu aspiratorul pregatit.
La anul cred ca nu mai luam natural daca ne iese pe nas anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hi hi... ce-mi plac discutiile astea. Ne cunoastem deja de cat, de 4 ani, si in fiecare an vorbim de brad artificial vs. brad natural
Eu am brad artificial de vreo 3 ani, si nu-mi mai trebuie altceva. Ba da, dupa ce ma mut la mine in casa vreau unul de cel putin 3 metri!!! Acum avem unul mititel - 1,5 m ca mai mult nu are loc, dar dupa ce ma mut... Vreau unul d-ala ca-n filmele americane de Craciun

Sanatate multa puilor bolnavori!!!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Soferite, luati notite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata prezentarea, mi-a placut aspiratorul, in special ce a scos din saltele.. desi omul a spus ca ptr o curatare completa, trebuie dat pana ramane sacul curat, cca o ora
cum covoare si tapiterii n-am avut, n-a avut ce demonstra prea mult.. a curatat nitel parchetul, dar nu m-a inpresionat teribil, dispozitivil ala de curatat e destinat in special pt covoare... oricum, e clar ca e mult peste bugetul nostru in raportul folosinta/pret...
blanka off, o fi fost indigestie la Eric?.. suna-ti pediatrul si povesteste-i, sa-ti spuna ce sa-i dai daca se mai intampla.. nu stiu daca fac prezentari si in alte orase astia cu aspiratorul, cauta-l pe net, Kirby ii spune..
ioanacretulinul, fff..
olgu ce-mi place sa te citesc povestind de bb mic
mimo numa eu nu ma prind care-i faza cu Zana si coarnele?..
kyaexact la asta ma gandeam eu acum, la discutiile despre brazi
vai Cami!! omu' are tot timpul din lume! bina ca nu ducea zapada aia la Ploiesti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Soferite, luati notite!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"life's a journey, not a destination."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am venit. Are... nimic. Deci Sinupretul ala a facut toti banii. La medic nu avea absolut nimic!! O fi zis dr ca sunt nebuna! SI parol ca ii curgea un ochi, azi-noapte l-am spalat ca i se lipise... mi-a dat picaturi de ochi homeopatice si mi-a zis sa-i pun in continuare ser fiziologic in nas. Si daca nu e bine, sa revin... A zis ca o fi fost o reactie de la vantul asta turbat sau una de dupa vaccin, ca ala scade imunitatea... distruge toate cele...

Si eu care speram saptamana trecuta sa fie ultima data la medic... asa ca am mers la farmacia din mall, i-am luat medicamentele... si am intrat sa ii iau 2 maieuri lui Stef, dar am iesit si cu 2 camasi :P... Cam asa de la noi...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele??

vad ca discutati despre bradutz....noi aseara am cumparat (desi plecasem dupa alte cumparaturi,)de la Hornbach unul foarte frumos si stufos, exact cum imi place mie (vorba ta Kya, ca alea americane)sa nu se vada tulpina, numai ca are 1,5m, dar il prefer mai mic si mai stufos decat un batz inalt cu cateva craci pe el

Olga am vazut si eu pozele cu frezata familiei,ii sta super, iar pe mezin nu-mi venea decat sa pup ecranul la gandul cum miroase el ca bebelusii, a lapte, si in plus este si cuminte......

Luny de abia astept sa vina si la mine aia cu aspiratorul, nici eu nu am covoare,decat la Antonia unul mic, dar in schimb la canapele ar avea ce curata...macar sa le am si eu luna de Craciun

Mergi la inceput