Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Nico, succes maine la serbare!
Si sanatate lui ochi frumosi!
Gata, am invins trupa, ma duc la nani...bleah, maine la lucru din nou...
Noapte buna va doresc!
Nicoleta spune:
Tuchi, sa ai o saptamana usoara! Si sa stii ca-i fac o poza lui Stefan special sa i-o arati Ilincai, sa vedem daca-l place "cioban" :))).
---------------------
Vine Craciunul! 
natynic spune:
Tin si eu pumnii ciobanasului! Nico, si la Iulia mucii merg intotdeauna de mana cu ochi curgatori, nu te gandi ca e conjunctivita. Pune picaturi, sterge ochii, sterge mucii si va trece.
Tuchi, pai noi in Real sau Cora vom cauta bradul. O sa-ti spun cu cat.
Urati-mi si mie saptamana usoara ca mi-e groaza ca o iau de la capat iar, a fost asa bine in week-end, chit ca Iulia nu m-a slabit o clipa dar a fost BINE!
cami33 spune:
Naty, Tuchi eu am brad artificial de 8 ani, de cand era Alex de-a busilea prin casa, si am devenit fan
. Pot sa-i aranjez eu crengile cum vreau, toate ornamentele stau "artistic" in el si e perfect timp de o luna
...iar cu mirosul...niciun brad natural nu mi-a mirosit mai mult de 2 zile (sau nu-l mai simteam eu dupa aceea
). Deci, go for it!!!
Nico, sanatate puiului si succes la serbare, tinem pumnii!!!
Eu n-am somn...

clauclau spune:
Cami, iote si pe mine
...nici eu n-am somn, am baut o cafea tare destul de tarzior si se simte. Desi astia mici m-au doborat clar azi!
Si a fost un weekend cu multa roboteala
in casa, am vopsit, am spalat, am calcat, am impodobit casa. Vorba lui Mimo
, sunt rupta-n paispe, dar vad ca somnul tot nu vine.
Am si citit, am vazut si ceva pe la tv, dar degeaba...
Nico, serbare frumoasa maine. Razvanici o are vineri.![]()
Naty, pai sa ai o saptamana usoara si cat se poate de frumoasa.

Tuchi 
, sa sti ca mi-e tare dor de discutiile si palavrele de pe craca, dar din pacate, timpul este asa de limitat...
Ioana, mai e putin, stiu ce greu este spre final de sarcina, citindu-te chiar mi-am adus aminte de ultimele saptamani cand nu doream decat sa nasc sa ma simt omeneste din nou. Fruntea sus, mai ai putin.
Si sti ce repede se uita momentele astea.![]()
Mai stau putin pe aici si apoi mai incerc un somnic....nu de alta, dar maine sunt luata de proaspata si odihnita.![]()
mimonix spune:
Neata!
vad eu ca nu prea stiti de ce avea Zana coarne
Eu ma gandesc ca o insela Zanu 
O saptamana minunata va doresc, cu multa sanatate si succes la serbari , cumparaturi si alte aranjamente specifice sezonului ![]()
Va las si niste cafea
ca vad ca azi noapte n-ati avut somn
Nici eu, ca mi-a venit fata la ora doua dar asta e alta poveste 
Nico, balul bobocilor e in fiecare an...ca mereu apar boboci noi si trebuie sa-i organizeze cineva, sa-i voteze cineva, remember?
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Neata!
Ce credeati? Suntem acasa. Desi Sinupretul i-a facut secretiile lichide (Naty, erau cam purulente!), dimineata avea ochii cam umflati, trebuie sa ne sune de la cabinetul medical, sa facem o programare... Are si mucii cam prea grosi... joi am terminat ultimul antibiotic, dar acum ma tin de capul lor, antibiograma, nene! Desi daca nu are febra astia nu se mai arunca...
Azi era ziua mea de leneveala (desi aveam de facut ordine...)... Maine am curs, poimaine am Mama-cafe... joi iar curs... vineri smotru... Si uite-asa... trece iara o saptamana. Macar de am fi sanatosi!
Mimo, ma, am cam uitat cum e sa fii boboc, insa asta imi amintesc: dupa ce ca eram mici si impiedicate, au mai venit si fetele de la clasele mai mari si ne-au suflat toti potentialii impiedicati... ca deh, asa-i in viata! :)))
Sa aveti o saptamana frumoasa. Va pup pe toate!
(Matei vrea sa ne sunam rudele: incepem cu bunitzii de la Bacau!)
---------------------
Vine Craciunul! 
luny spune:
uitati si cafeaua aburinda, sa ne mai incalzim putin..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Cafea, cafea... ca am dat cu mopul prin toata casa deja... 
---------------------
Vine Craciunul! 
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Cafea, cafea... ca am dat cu mopul prin toata casa deja... ![]() --------------------- Vine Craciunul! ![]() |
ce harnicuta esti!!!! Eu imi fac curaj sa ies din casa...

AMR=12