Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai pe forumul asta nu mai poti dona ceva? Nu mai exista decat campaniile umanitare? Am intrat la Mica publicitate si te baga intr-un formular super-complicat si in care oricum nu ma prind cum pot DONA (si nu vinde/licita) ceva!
Dupa cum va mai ziceam, am de dat caruciorul Iuliei pe care nu-l mai folosim deloc. E uzat, dar e inca in stare destul de buna, e un carucior care si-a facut treaba minunat si din tot ce am vazut in jur in atata timp il consider in continuare cea mai buna alegere pe care o puteam face (inclusiv ca pret). Si chiar as vrea sa-l daruiesc unui copil sarman...Nu-l pot baga la Bazar, nu vreau sa dea cineva bani pt el ca totusi nu mai e deloc nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a fost si el, Tuchi... exact ce n-avea voie, carat targa si stat in frig,si a inceput de cateva zile fizio.. cred ca daca-l aude Sebastian....

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bine macar ca s-a dus la recuperare...

auzi, ziceai ca ii cauti macara lui Muf?
e una super misto in Carrefour, la un milion jumate...nu stiu daca merita avand in vedere caracterul distructiv...

Naty, nu stiu ce sa zic de donatie.
N-ai si tu pe nimeni amarat pe la spital care sa nasca?

Mergi la inceput

Si Iulia face acciodente, dar bland asa, recunosc ca nu e deloc stricatoare, numeri pe degete jucariile deteriorate. Iar ca vorbeati de jucarii prin toata casa...ea uneori le strange singura (uneori cu mine; cu bona totdeauna), alteori sunt insirate peste tot si ma trezesc cu ele dupa ce o culc si nu le mai duc in camera ei. Dar sincer nu ma deranjeaza, nici macar in ideea ca vin musafiri. Oricum vin putini, vad ca toti cunoscutii nostri au senzatia ca intr-o casa cu copil e bine sa "nu deranjezi"
Luny, unde ai gasit contrafacatura de Thomas?? Oricum, m-am scos ca i-a comandat tata un trenulet pe sine cu sunete si obstacole si din astea, superb, sa dea naiba daca se mai poarta urat cu bunica-su!

Mergi la inceput

Tuchi, habar n-am,sa intreb pe la gineco...
Ce filme descarca M? mai dati-ne si noua!

Mergi la inceput

n-as putea zice ca m-a impresionat vreunul....am vazut ieri o ceva usurel, The Switch, cu jennifer Anniston..asa lejer, nu te oftici prea tare daca te striga copilul...

Eu am luat contrafacatura Thomas dintr-un fel de IDM ploiestean...ma rog, arata ca IDM-ul din primul meu an de facultate...
nu stiu cum functioneaza, nu l-am scos din cutie...eu sper sa functioneze!

Mergi la inceput

ti-as da filme cu drag daca as sti cum...pot sa te invat sa le descarci, in schimb...ca am invatat si eu!

ma duc la dus...totusi.
Nu va zic inca somn usor, mai dau o tura pe-aici uda si proaspata!

Mergi la inceput

Uda nu mai sunt ca m-am sters cu prosopul...

ma duc in patul conjugal!
Noapte de vis va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noapte de vis sa ai tu, ca ai cu cine
ps Tuchi: si eu zic mersi ca macar pe partea asta s-a miscat ceva si face recuperarea... restul, Doamne ajuta...
Naty, nu eu am cumparat Thomas, Mate nu le are inca, nu a parut prea entuziasmat de desenele astea.. Tuchi cumparase.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

...scrisesem un mesaj... s-a dus... duca-se...

Ma duc la nani, ca nu am ce zice... doar ca vreau bradut...

Somn usor!!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput