Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sugubina, l-a luat maica-mea din busteni, dar am vb cu ea acum si crede ca era o centrofarm. A fostvreo 30 ron, dar nu tine f mult cutia, e ca un praf si tb sa pui mai multe lingurite sa nu fie apa chioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

FELICITARI LORIN!!!
FELICITARI CRISULET!!!

Sa va traiasca fetele, sa fie sanatoase, fericite si iubite!

Hera si eu i-am dat din prima zi supliment din acelasi motiv. Alaptat statea doar la san. Eu nu aveam timp nici sa merg la toaleta si nu e gluma. Parerea mea e ca ai un bebe fomist si nu se satura decat daca sta in continuu la san. Cel putin la mine asa a fost. Gandeste-te cat de greu e sa suga de la san, ii ia mult sa se sature, oboseste si intri intr-un cerc vicios. Pediatra mi-a recomandat sa il tin 10 min la fiecare san si sa ii dau supliment lapte muls. Daca ai lapte poti incerca. Daca nu ii convine nu cred ca scapi de lp.

Beatrice, scuze dar ieri nu am reusit sa te sun inapoi iar azi dimineata am citit ce prorgam ai si nu am mai indraznit. Astept PM sau un semn de viata cand poti vorbi.

Ana, scuze dar am uitat sa te sun. Esti bine???

Fetelor ieri m-am speriat rau... Dupa un somnic la comun cu bebe, cand ne-am trezit, pe la 17, nu aveam curent. La noi e totul electric, plita, cuptorul, tooot, pana si apa are nevoie de electricitate. Senina am pus puiul la san insa a supt 2 minute si s-a pus pe urlat. Intre timp s-a intunecat afara si bebe nu se mai oprea din plans. Nu aveam biberoanele sterile, nu apa fiarta...nimic! Am trimis sotul in deplasare cu toate dupa el, la niste prieteni, ca la noi toata zona era in bezna... Bineinteles cand s-a intors, bebe adormise plangand si a revenit si curentul. Din seria blestemul campului...

Iar azi sunt "vesela" rau, tocmai am scapat de o masea de minte si fac foamea pana la 17... ultima masa a fost la 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

FELICITARI LORIN!!!
FELICITARI CRISULET!!

beatrice si eu trebuia sa te sun, azi, dar tot la fel cand am vazut programul tau am zis sa te las sa te linistesti..astept un PM DE LA TINE SAU UN SEMN, CEVA, CA SA TE POT SU...te pupam cu mult drag si suntem alaturi de tine..o sa vezi ca totul va trece

miruna..de cand zic ca te mai sun..valeu..ma iau cu una cu alta..va pup pe toti si sper sa vorbim curand

danait, felicitari pentru kilogramele lui bebe..sa creasca mare si sanatos

AM PUS POZE PE PICASA CU RATUSCA MICA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Of... am ratat galeria pentru trei burtici dragi, care m-au sustinut mult, la randul lor, cand am nascut eu. Pare rau!

Felicitari Ukume, Cris, Lorin! Sa va traiasca puii, sa fie sanatosi, iar voi sa aveti laptic din belsug!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

FELICITARI KITTY,Lorin
Bun Venit,Ursuleti!
Hera, si noi ii dam seara ,dupa baita, LP, o singura masa pe zi,de obicei. Am inceput din cauza icterului si am continuat , si vad ca e singurul lucru care il calmeaza. El are colici, se misca non-stop, si fara LP nu se linisteste. Eu cred ca si suptul de la bibe, dar si faptul ca Lp este digerat mai greu si ii provoaca somn...nu cred ca e vb ca nu se satura la san, mie mi-a luat 1200 de g intr-o luna..deci am lapte, dar il linisteste LP ..si asa dormim si noi legate 2-3 ore..singurele de peste zi
Legat de pielicica...noi folosim ceai de musetel si ulei de masline. Acum nu stiu...am auzit ca daca e pielea prea uscata nu se da cu ulei.
Simona si bucuria noastra,Stefan (1 11 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

]FELICITARI FETELOR SI BINE ATI VENIT URSULETI
e f frumoasa ratusca mica

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

felicitari noilor mamici si bine ati venit ursuletilor

despre noi,lucrurile sunt amestecate. uneori plangem mai mult, alteori dormim mai mult.

mamici mai experimentate, ma puteti ajuta?

cum faceti sa mentineti ziua atentia bebelui? am inteles ca trebuie ca bebe a priceapa diferenta zi/noapte si incet incet sa fie ma activ ziua. e prea devreme la 2 saptamani ale noastre?

danaint a inteles ca faci masaj si gim cu bebe. cum procedezi? ceva masaj facem si noi, dar gimnastica... nu stiu cum e.

fetelor care va mulgeti si dati lapticul bebeilor, cum procedati? il dati imediat sau il tineti la frigider/congelator si il dati la nevoie? il dati cu biberonul, lingurita sau seringa? la ce temperatura?

la mine lohiile incep sa dispara. de fapt mai curg doar cand alaptez sau cand iau fiola de ergomet. de maine termin fiolele date la iesirea din clinica. voi ati luat ergomet mai mult de 10 zile postpartum?

buricul piticului nu a cazut inca, dar e destul de uscat. sper sa scapam de el cat de curnd ca sa pot sa-l bag la cadita si sa scap de spalatul la chiuveta.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Felicitari, Kitty!!! Bine ai venit,Eva!!!
Felicitari, Loredana! Bine ai venit, Antonia!!!
kokorinush,esti bine? Imi cer scuze ca nu am apucat sa-ti fac galerie.
Beatrice,imi pare rau ca treci prin atatea. Sper sa scapi curand de toate neplacerile si sa te bucuri de clipele cu bb.
Noi suntem bine, bebe inca nu are program, tot haotic mancam si dormim. Astazi nu am mai apucat sa iesim afara, a fost sotul acasa pana la 13:45, apoi a nins, iar soare, dar bebe dormea si asa am ramas in casa Si Patrick are pe fata brobonele mici, care se inrosesc cand plange, cand se agita, cand se screme Stiu ca pe el nu-l deranjeaza, insa cand il vad plin de brobonele pe fata (nu are pe nas si nici pe frunte, in rest e plin) mi-e asa mila de el.
A inceput sa se agite, a dormit 30 min ...asa face cand nu iesim afara. Doarme cate 20-30-40 min si sta treaz cu orele si vrea papa des. Off, abia astept sa treaca perioada asta, pana pe la 3-4 luni. Poate isi face si el un program, poate scapam si de colici...ca sunt zombie. Bine, colici nu are exagerat, dar tot il supara.
Revin...miauna Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Andreeacc, ma bucur ca esti bine, ne-am facut griji!
Dana, nu bebe David m-a tinut departe de laptop, ci treburi administrative si nu numai...
Miruna, de 2 zile ma chinuiesc sa-ti trimit un sms ca e totul bine si ca a exterminat copilul meu orice urma de nodul.

Am ajuns la Bucuresti duminica seara si am avut o multime de treaba de luni pana acum si oricum n-am terminat. Femeia de la curatenie n-a putut veni, e cu nepoata ocupata, abia vinerea viitoare o sa poata veni. Va dati seama cat am avut de tras cu apartamentul... curatenie, umplut rafturi/sertare in mobila de bucatarie, populat dressing-ul cu una, alta etc. Multa, multa treaba, dar cu bebe dupa mine nu am reusit sa termin f rpd. Cu tot stresul asta pe cap, marti seara am constatat ca pe sani mi-au aparut niste chestii tari si dureroase si oricat m-am muls, oricat l-am pus pe bebe la san, nu mi-au disparut. A urmat o noapte de cosmar, iar dimineata cand m-am trezit, am observat ca unul din noduli s-a facut rosu. Am intrat in panica, tot sanul drept ma durea groaznic, nici nu puteam respira... Am sunat-o disperata pe Miruna, draga de ea m-a consiliat telefonic si cu sfaturile ei(eu imi facusem un masaj cam violent la san, ea mi-a spus sa fiu mai blanda in miscari)+ bebe la san in tot timpul asta, dupa 30 de minute(mie mi s-a parut ceva miraculos), am scapat de orice urma de durere sau umflatura. Oricum, mi-am imaginat fel si fel de scenarii cu sanul taiat etc. Brrr, nu mai vreau astfel de trairi.
Miruna, multumesc din suflet!

Am recuperat greu tot ce s-a scris. Noi nu mai luam Infacol de o saptamana si totul bine pana acum. Lapte am in continuare, sper ca stresul din zilele astea sa nu-mi afecteze productia in vreun fel. De brobonelele de pe fata am inceput sa scapam, radem tot timpul, noaptea nu se mai trezeste decat o data, papa 10 minute, face kk, apoi doarme pana la 9-10. In timpul zilei nu are un program format, papa cand vrea, doarme bine intre 12-1 si 4-5. Avem problema la baita, ca nu mai incape in cada. S-a lungit si se intinde tot cand e in cadita, intr-o seara s-a impins mai tare si cred ca s-a lovit un pic. Asa ca abia astept colaceii, sa-l pot baga in cada din baie.
Anymona, Doura, Joy, Lore76, Syl, Amelia, Hera, Letzy, Elfica, Eva, Sun, Claudia, Geniusa, Sugubina, Beatrice, AnaVio si toate burticile/mamicile active, multi !

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ana, pe tine si pe bebe David!
Cate picaturi de Sab Simplex dati bebelusilor si de cate ori pe zi? Cand il vad cum se screme, imi vine sa mor de ciuda... Nicholas nu a avut colici deloc. Eu nu mananc mancaruri "interzise", nu inteleg de ce il tot supara burtica.

Mergi la inceput