Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)
Raspunsuri - Pagina 4
anymona spune:
Ana_vio, eu am nascut natural si am folosit vreo 20 de astfel de tampoane. Mi-au fost foarte utile in primele 3-4 zile cand schimbam si 5 pe zi. La filantropia, dc ai tampoane confectionate de acasa nu-ti trebuie vata. Mie imi cereau ori tampoane ori vata cand mergeam sa-mi faca toaleta. Nu stiu cum este in alta parte
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
lorin7774 spune:
offf, am facut varza aici...oboseala isi spune cuvantul.....
am vrut sa scriu inca un mesaj si de fapt am editat peste....acum am vazut
deci, cam asa arata mesajul anterior:
"buna dimineata dragele mele...
mi-a venit randul sa va anunt marea veste
azi, la ora 10.45 a venit pe lume domnisoara Antonia cea mult asteptata, rozalie, perfecta, sufletelul cel mic al lui mami
suntem bine amandoua, detalii tehnice dupa ce se odihneste putin mami - al carei travaliu a durat 45 de minute = 15 contractii"
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 6 zile
syl spune:
Letzy ce avem eu si Beatrice e cu riscuri. Am fost anuntate de la inceput ca se poate ajunge si la extirparea uterului odata cu placenta daca nu se desprinde. Acele aderente sunt de fapt vilozitati care sunt ca niste degete infipte bine bine in uter si pentru ca placenta dupa naster nu mai vrea sa se desprinda singura cum e normal atunci medicul trage de ea si da...e normal sa ramana bucatele.
Sa speram ca le elimina singura cu acele medicamente.
Bafta Beatrice.
Syl, mami de Ati si acum
in 37 si 5 zile
Thomas Bogdan
AMR 4 zile
Hera25 spune:
Buna fetele, nu am mai scris de mult. A durat ceva acomodarea noastra, mai exact a Lorenei cu bebe. Inca nu e 100% ok dar sper sa fie pe calea ea buna.E f geloasa si tare mila imi e de ea.
Voiam si eu sa intreb fetele care si-au achizitionat warp, de unde anume l-ati comandat? Care firma e mai ok? Voi ati iesit cu bebeii in warp? Mi mi-ar fi f util dc as putea iesi afara cu bebe in el si cu Lorena de manuta.
Inca o chestie, voi ce folositi pt iegiena fetei bebeilor? Bebele meu are o piele f sensibila, asa a avut-o si sora lui si am folosit de la Mustela Stelatopia - apa curatatoare, care a fost fff buna, i-a facut o pielicica super. Acum nu am mai gasit neam Mustel cica nus e mai aduce.
Si inca o chestie si sper sa termin mesajul s-al trimit.
Eu ii dau lu bb si supliment pt ca altfel nu se culca. Eu zic ca am lapte dar lu bebele asta nu-i ajunge neam. Pot sta si 3 ore cu el la san si el tot nu se culca pana nu primeste 60 ml de LP, alteori 90 ml. Eu ce sa inteleg? nu am suficient lapte? (desi eu zic ca am) s-a invatat baiatul cu gustul LP sau cu senzatia de a suge biberonul si numai asa adoarme? Sau e un fomist si clar nu-i ajunge laptele meu. A luat in 19 zile 750 g, deci mi se pare super ok. Lorena luase in prima luna 900 g dar alaptata exculsiv, insa ea sugea frumos la san 20 min si apoi se culca multumita pt vrei min 2 ore. Cu el nu stiu ce sa ma fac..nu stiu dc fac bine sa-i dau supliment, dc nu-i dau supliment si il tin numai pe san - iara nus tiu dc fac bine, pt ca ar insemna sa stau numai cu el legat de san, iar pe Lorena as neglija-o total....si asta nu vreau. Vreau sa am timp si pt ea.
Offf sper ca ma intelegeti sau cel putin mamicile cu 2 copii - ti se rupe sulfetul de copilul cel mare.....
Si sa nu uit FELICITARI fetelor care au nascut dupa ce am nascut eu, ca nu am mai avut timp de nimc, dapai sa mai si scriu.
letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui syl Letzy ce avem eu si Beatrice e cu riscuri. Am fost anuntate de la inceput ca se poate ajunge si la extirparea uterului odata cu placenta daca nu se desprinde. Acele aderente sunt de fapt vilozitati care sunt ca niste degete infipte bine bine in uter si pentru ca placenta dupa naster nu mai vrea sa se desprinda singura cum e normal atunci medicul trage de ea si da...e normal sa ramana bucatele. Sa speram ca le elimina singura cu acele medicamente. Bafta Beatrice. De acord cu tine Sly dar ma intreb daca chiuretajul este o varianta mai buna.Sper sa nu se ajunga acolo. Syl, mami de Ati si acum in 37 si 5 zile Thomas BogdanAMR 4 zile |
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de
SANDRA-GABRIELA
sugubina spune:
ana_vio87 eu am facut deacasa 10 tampoane cu tifon si vata si nu mi-au ajuns (bine eu am stat 6z dupa operatie) si mi-am mai facut si acolo cateva.Aveam ingredientele la mine.Ce vreu sa zic e ca nu strica sa fi pregatita.
danaint unde se gaseste ceaiu de lactatie Milupa si cat a costat?Ca vreau si eu sa sporesc productia..
diana.b chestia cu programu nu prea tine..E san la cerere, deci cand i se face fuame..
Nici eu nu stu ce sa fac cu ceaiu-am unu de colici si unii zic sa dau unii nu.Fetele manca si LP ( mai mult ca eu nu am dupa fuamea lor) si titi muls si de la san). Odata cand trebea sa facem baie si urlau amandoua ca din gura de sarpe le-am dat ceai si au tacut, da putin asa..
lorin7774 felicitari si bine ai venit ANTONIA!
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
MSymo spune:
| citat din mesajul lui Hera25 Inca o chestie, voi ce folositi pt iegiena fetei bebeilor? Bebele meu are o piele f sensibila, asa a avut-o si sora lui si am folosit de la Mustela Stelatopia - apa curatatoare, care a fost fff buna, i-a facut o pielicica super. Acum nu am mai gasit neam Mustel cica nus e mai aduce. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010 |
Asta e?
https://comenzi.f armaciatei.ro/cosmetice_copii/mustela_stelaprotect_fluid_curatataor-p10021518
Am pus un spatiu.
pufi79 spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 offf, am facut varza aici...oboseala isi spune cuvantul..... am vrut sa scriu inca un mesaj si de fapt am editat peste....acum am vazut ![]() deci, cam asa arata mesajul anterior: "buna dimineata dragele mele... mi-a venit randul sa va anunt marea veste azi, la ora 10.45 a venit pe lume domnisoara Antonia cea mult asteptata, rozalie, perfecta, sufletelul cel mic al lui mami suntem bine amandoua, detalii tehnice dupa ce se odihneste putin mami - al carei travaliu a durat 45 de minute = 15 contractii" ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() 40 saptamani si 6 zile |
nu m-am putut abtine sa nu le spun fetelor
......viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului
Hera25 spune:
MSymo ala e cel de la Mustela. E super bun, dar am sunat si au zis ca nu-l au pe stoc si ca vor primi sapt viitoare un import. Acum sper sa fie adevarat, ca vreau neaparat unul ca e f bun.
syl spune:
Letzy sper si eu sa nu ajunga la chiuretaj. Si eu sunt in aceeasi situatie, stau ca pe ghimpi ca nu stiu ce se va intampla marti. Doamne ajuta sa fie bine. Beatrice s-a chinuit foarte mult si cu alaptarea, fisurile si acum si chiuretajuln deja e prea mult.
Deja m-a cuprins frica.
Syl, mami de Ati si acum
in 37 si 5 zile
Thomas Bogdan
AMR 4 zile

Lorena Elena 07.11.2008 si
Eduard Andrei 21.11.2010