Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Multumesc pt parola!
Am vazut bebelusi unul si unul....sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii!
Am cam ramas in urma cu cititul..
Felicitari Crisuletzul,ai fost tare curajoasa!
Felicitari Aneud!
Bun venit dragi ursuletze!
Eu o pup pe Sandra mai toata ziua inclusiv pe fata.
Cat despre,eu am trecut la fapte,destul ca toata sarcina am fost la post.Nici n-are rost sa spun cum a fost prima tentativa...
La mine au durat lohiile cam 4 sapt,oricum am avut putine cantitativ.

Fug sa-i fac Sandrei baita!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PeRumana

Fetelor, a avut careva dintre voi probleme cu ochisorii bebeului? Piticutei mele au inceput sa-i curga destul de tare incepand de aseara, dar nu sunt rosii sau iritati...Am citit ca poate fi infectie, virus sau canale infundate..Oare e de mers la medic sau mai astept sa vedem daca trece de la sine?

Perumana bine ai venit!
Si Sandrei ii curg ochisorii...deocamdata nu am fost la medic,sper sa nu fie ceva grav.De fapt a vazut-o medicul de familie cand a venit la noi si imi zicea de nu stiu ce picaturi cu antibiotice si am zis pas.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

ana_o scuze ca nu am apucat sa'ti multumesc pt cadouri, si pt ca nu am putut sta mai mult atunci
sunt foarte emotionata... daca ma opreste maine de dimi la spital ca sa nasc? ce fac? n'am avut stare toata ziua... dupa care am dormitat restul de zi... la noapte nu stiu ce o sa fac... nu stiu cum ma trezesc maine...

p.s.:ana_o daca nu ma opreste la spital maine poate dupa trec intr'o vizita mai omeneasca, nu de curierat ca ultima

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

schimbat semnatura in spirit cu emotiile mele... acum vedem ce o sa fie maine...

AMR... 1 zi ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica

[b] Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu merg maine dimineata la clinica sa ma vada doctora si sa iau si rezultatul de la secretia de col (care este ok, s-a uitat deja doctora, dar sa-l pun la dosar). Oricum ar fi, eu as fi bucuroasa sa-mi zica "hai sa nastem!", macar as sti ca in curand nu voi mai fi limitata in miscari asa ca acum.

Azi m-am si speriat si eu si sotul meu, m-am inecat foarte tare cand mancam si am tusit pret de vreun sfert de ora continuu, am plans printre tusituri si ni s-a facut rau la amandoi. Lui pentru mine, mie pentru mititica noastra. Oribil! De-asta cred ca imi si doresc sa nasc mai repede, daca mai am un acces din asta cred ca mor. Oricum nu sunt controlabile, ca ma apuca din fundul gatului, nu-mi trece cu nimic.

39+

Mergi la inceput

asa zic si eu ca vreau sa nasc ... dar cand m'au apucat ieri o serie de contractii dureroase nu mai vroiam... si cand ma gandesc ca alea sunt un fel de apa de ploaie pe langa the actual thing... asa ca cine mai stie ce vreau...... nu mai zic ca toata familia daca zic ceva mai are putin si plange... sunt toti emotionati si agitati... le'am zis ca daca nu se potolesc ma duc singura la spital

[b] Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Neata barlog...
Ma pregatesc sa plec la spital... Abia astept sa vad ce'mi spune.
Mai e cineva treaz?

Mergi la inceput

Cred ca plec... Nu cred ca nasc azi... Am niste arsuri..si parca so ridicat burta... acum vedem ce'o fi...
Kisses

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

la incalzire pentru Anaaaaa !!!! Succes!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor !

Ana_vio, sper sa esti bine. Noi inca n-am plecat, astept sa se trezeasca sotul meu si abia dupa ma apuc sa ma pregatesc. Deh, eu sunt mai matinala.
Asa de bine dorm de vreo 2 nopti... de ce n-oi fi dormit eu pana acum nu stiu, dar ultimele 2 nopti au fost tare odihnitoare. Bine, m-am trezit sa merg la baie, sa tusesc bine si sa mai iau ceva de gat, dar per total a fost tare bine. Pana si motanul m-a lasat sa dorm!!!

39+

Mergi la inceput