Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)
Raspunsuri - Pagina 22
lore76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Lore76 pupici la Sarah si Amber. Si ale mele mai regurgita..da asa din cand in cand. Nu stiam ca exista lapte antiregurgitare. Evident nici mie nu imi ajunge milkul pt ambele Pufice..Mulg mereu. As vrea sa reusesc sa o fac o data la 3h si asa se si stimuleaza lactatia mai mult. Da mereu apare cateceva de facut, schimbat pampers, luat in brate, facut LP..Noua ne-a zis dr sa mergem pe Nan 1, vad ca le place si il manca. Cum te descurci singura cu amandoua? Mai ai timp de ceva? au program simultan sau sunt pe separat? Cu lohiile eu sunt cam gata, port tampon zilnic si ramane asa cate ceva rozaliu deschis-galbeniu. Voi v-ati luat centura pt burta? E buna de ceva, va ajuta sa scada? sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
ma ajuta mama, dar sunt cumintele si le-am facut program impreuna, adica mananca, dorm, baita si le schimb pe amandoua in acelasi timp sau imediat una dupa cealalta
de lohii cred ca am scapat, desi de fiecare data cand zic asta, apar iar... A inc sa ma enerveze deja, de 5 sapt , m-am saturat
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

sashenka_h spune:
fetelor eu mananc aproape oricesi vad ca bebe nu protesteaza...adik ciocolata nu lipseste, mananc fructe (nu citrice) dar o sa oincep sa mananc si din alea ca sa vad cum reactioneaza, nu ceapa, usturoi desi stiu ca bunica imi zicea ca manca multa ceapa ptr ca stimula lactatia
iar acum este interzisa, fasole verde am mancat, tocmai am facut o ciorbita si vad ca toate bune si frumoase. pana acum chiar nu a avut colici. am mancat si muraturi care la mine sunt un fel de drog

Mami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
fetele helpppp cum ii dau Bonnisanul inainte de masa sau dupa masa ca nu scrie pe prospect 
Fericita mamica de scorpiuta Alexia 
Doamne ai grija si de noi
ana_o spune:
Hello!
Felicitari burticilor care au devenit mame!
Pissi, AMR putin, cum stai cu emotiile?
Elfica
, m-ai intrebat daca imi notez ideile... ca am raspunsurile ordonate. Ei bine, da...
Ca sa nu uit pe nimeni, imi scriu pe-o foaie raspunsurile.
Casa e foarte frumoasa acum, mobila, usile, covorul, patul, perdeaua...schimba totul. Insa fara o mana de femeie, nimic nu ar fi aratat bine.![]()
Eliza, foarte frumoasa povestea nasterii.
Ti-am trimis mesaj.
Vasari, pari foarte linistita si fericita. Cum e acasa?
Ai ales niste nume tare frumoase pentru printesele tale, in plus, se potrivesc de minune!
Sashenka, si eu il albesc pe David. E normal sa-ti iubesti copilul prin imbratisari si sarutari!
Crisuletz, te admir pentru curajul tau de a naste natural, ma bucur tare cand scrii asa detasata din spital. Sunt convinsa ca sunteti amandoi foarte fericiti pentru minunea din viata voastra.
Fetelor, eu bag si ciocolata si cola(nu in fiecare zi si nu mult), ca nu ma pot abtine. Intr-adevar, e cam agitat(nu rau) puiul, dar nu ca sa ma alarmez. Ceapa eu am mancat si nu am observat nicio reactie negativa din partea copilului. Muraturi am mancat, ciorba cu zeama de varza am mancat... doar fasolea am evitat-o, dar ma gandesc ca dupa 6 saptamani le poti introduce treptat in alimentatie, nu?
Lohii tot asa si eu. Si miercuri fac 7 saptamani!
Cand zic ca am scapat, pac ma patez. Nu mai suport niciun absorbant, nimic pe chilot, am zona sensibila de atatea chestii puse in aceste saptamani. Sper sa scap de toate astea curand. Mai, dragele mele... si
ati facut vreuna??
Eu tin post de treburi din astea acum, dar sunt curioasa dupa sarbatori cum va fi...![]()
Va pup pe toate!
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele helpppp cum ii dau Bonnisanul inainte de masa sau dupa masa ca nu scrie pe prospect ![]() Fericita mamica de scorpiuta Alexia ![]() Doamne ai grija si de noi |
eu il dadeam dupa masa sau cand vedeam ca au colici si ii doare burtica si se calmau imediat
Mami Andreea
pissi78ro spune:
Ana_O - cu emotiile stau inca bine pt ca tot ma ocup de tot felul de chestii in camera copilului, tot il coordonez pe sot "fa si aia, fa si aia", eu tot calc lenjeria de pat, o pun, o scot, mai vreau sa montez niste rafturi. In fine, cred ca saptamana viitoare voi incepe sa ma steresez.
37+
Roberta Maria
ana_o spune:
[b]Dana[b\], agree! Stabilim pentru sambata viitoare intalneala! Sa vdm propunere de loc!
sashenka_h spune:
ana si eu zic la fel da ma cearta ai mei ca sa nu-l mai pup atata 

Mami Andreea
PeRumana spune:
Fetelor, a avut careva dintre voi probleme cu ochisorii bebeului? Piticutei mele au inceput sa-i curga destul de tare incepand de aseara, dar nu sunt rosii sau iritati...Am citit ca poate fi infectie, virus sau canale infundate..Oare e de mers la medic sau mai astept sa vedem daca trece de la sine?
beatrice75 spune:
Nici eu nu ma pot abtine cu pupaceala, desi am zis sa evit zona fetzei, pt ca asa m-a sfatuit cineva. poate face brobonitze, bubitze.