Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

maine ma interneazaaa,sunt racita cobza si mi-a dat ampicilina...trece raceala si face cezariana.....Doamne ce emotii am!!!!

de Antoniu -David 03/04/2003 36+ Sonia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

am si uitat sa schimb semnatura de habauca ce sunt,ne-am decis si pt alt nume la fetita

de Antoniu -David 03/04/2003 37+ Natalia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am pus si eu poze pe picasa

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele,

Nu avem voie fasole verde ralucaspm? Da gaze si lapte prost sau ce?

Eliza ce mai poveste! Felicitari si bine ca s-a rezolvat totul . Sper sa se faca Dimitrie repede bine.

sashenka_h ce frumusel e Horea! Am vazut ca are o caciula tare frumoasa, de unde e? Aia gruasa de iarna?

Ieri am reusit sa ies si eu cu Pufescu la compras, a venit mama sa stea cu ele. A prins din pacate o zi dinaia pruasta, cand au fost active amandoo de nu a stat o clipa..Cand papa una, cand cacuta alta..si uite asa nu ai timp de nimica.

Le-am cumparat niste costumase cu iepure pe ele pufuase rau de tot din Titan. Vroiam si fulare si caciulite da aveau numa chesti mari evident. Astia cu comertu lor cred ca bebeii se nasc direct de un an! Le-am mai luat un carusel dinala de se agata la patucin cu lumini si cantece ca sa seada si ele cu ochii la ceva, nu la tavan. Si se pare ca le place, se uita la el si le linisteste muzica.

Mai nou ieri s-a stricat si tv-ul din dormitor. Ii mai dadeam drumu la ore mici din noapte cand alaptam..sau mulgeam sau schimbam pampersi. Acu tre sa lom altu, de data asta slim ca sa il punem pe perete. Apropo de dormitor as vrea sa scap de patu mare si sa iau o canapea extensibila ca nu se mai poate cu un patut si restu ..nu ie loc deloc. Poate la botez..

Joann ce faci cum te descurci? cu laptele dai doar de la tine sau si supliment? Tu lore cum te descurci cu laptele?

Atata despre noi fug ca ma cheama datoria...

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugu merci mult de complimente si sa mai treaca un pic si venim la petit. caciula am primit-o asa ca nu te pot ajuta ci info. vreau si eu sa ies din casaaaa

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri .
Danaint am inteles chestia cu gimnastica. Noi facem doar un pic de masaj.

Cu lohiile sa vedem cum stam mai departe. Azi am terminat ergometul si sa vedem cum vor mai fi scurgerile de acum incolo.

Eu cu mulsul nu am insistat. M-am muls doar un pic sa detensionez sanii (20-30 ml). Mi-a fost teama sa insist sa nu ramana bebe fara lapte la purtator.
Voi mulgeti lapticul ramas in sanul din care a papat bebele la o masa? Si la urmatoarea masa incepeti cu laptele pastrat si apoi dati san?

Ce mai mancati? vreau si eu ceva idei, ca nu mai stiu si nu vreau sa-i fac rau piticului.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am pus si eu poze pe picasa.
Eu de data asta sunt foarte activa si plina de energie, nu stiu cum asa, la Maria eram terminata, am recuperat greu somnul... acum sunt c o floricica. Mereu se mira sotul meu. Am amanat toti musafirii, inclusiv parinti, frati, prieteni, m-au inteles cu totii, cel putin asa au zis . Vreau sa-mi revin eu, sa mai creasca si mica putin, sa treaca Maria cat de cat peste perioada asta grea...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Joann ce faci cum te descurci? cu laptele dai doar de la tine sau si supliment? Tu lore cum te descurci cu laptele?

Atata despre noi fug ca ma cheama datoria...

eu nu mai am lapte destul si le dau lp plus ca regurgiteaza si dr ne-a trecut pe humana ar antiregurgitare

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Vasari ce de par areee! Asa dulcica e!

Ciocolata agita rau bebeii? (adica la alaptat ma refer)

Mergi la inceput

Lore76 pupici la Sarah si Amber. Si ale mele mai regurgita..da asa din cand in cand. Nu stiam ca exista lapte antiregurgitare.

Evident nici mie nu imi ajunge milkul pt ambele Pufice..Mulg mereu. As vrea sa reusesc sa o fac o data la 3h si asa se si stimuleaza lactatia mai mult. Da mereu apare cateceva de facut, schimbat pampers, luat in brate, facut LP..Noua ne-a zis dr sa mergem pe Nan 1, vad ca le place si il manca.

Cum te descurci singura cu amandoua? Mai ai timp de ceva? au program simultan sau sunt pe separat?

Cu lohiile eu sunt cam gata, port tampon zilnic si ramane asa cate ceva rozaliu deschis-galbeniu.

Voi v-ati luat centura pt burta? E buna de ceva, va ajuta sa scada?

Mergi la inceput