Ce fel de mame ...
Raspunsuri - Pagina 20
anca74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui accept92 Dar eu am inteles ca toti canadienii se cred americani. |
Tu, draga mea, intelegi cate-n luna si-n stele. Rareori, insa, la subiect.
Dar nu-i bai, ai si tu sharmul tau.
ramiris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Este vorba despre credite imobiliare si am o banuiala ca ati plecat din Romania inate de 2005. Inainte de 2005 nimeni nu avea credit imobiliar, pentru ca abia de atunci au inceput sa se dea. Si cand au inceput, tentatia a fost mare, intrucat chiria era mai mare decat o rata si bancile foarte 'generoase' si publicitatea facuta produsului numit 'credit' foarte agresiva. |
Ba se dadeau credite imobiliare si inainte de 2005. Eu am luat credit imobiliar in 1997, de la CEC. A fost un program cu dobanda fixa garantata de stat pentru tineri pana in 30 ani.
Laura25 spune:
Si eu am facut credit ipotecar la CEC in 2002. Aveam 23 de ani si garsoniera noastra proprietate fara ajutor de la parinti. Edip, ma calific? Mai am vreo sansa?.
Mi-am amintit ca eram bugetara cand am facut creditul, singurul meu an de lucrat in invatamant. Cred ca nu ma mai calific, ca sugeam sangele poporului, eram o asistata.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=3" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
denizel spune:
Tot n-a aparut Edip? Astept episodul cu masinile
(ex si actualalele :))
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca74 sharmul tau. My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's. ![]() Mamica de Zanuta mica, Anna Laura ![]() www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca! Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller. |
Anco, ce ai scris tu seamana mai degraba cu shaorma decat cu charme :)).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~