Ce fel de mame ...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui Edip

Citat:

Eu nu beau cafea. Eu bere...buna si aia aici!

daca e de import e buna:) guinness?

Ba deloc! Mie imi place Ciuc.

bei bere olandeza? hahaha....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

bei bere olandeza? hahaha....

Lasand la o parte faptul ca nu e chair asa de olandeza cum ai vrea sa argumenteazi, antiamericanismul nu e totuna cu patriotismul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hai ca deja suntem la o bere ( preferata mea etuborg dar e tare scumpa aici )
accept, ce ai vrut sa spui in ultimul tau post? ( ala cu antiamericanismul si patriotismul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

si merg zilnic la cafea ce sa-i faci:)

Pfuai! Ce lovitura! 10...9...8... Denizel...te ajut sa te culegi de pe jos?

:))))))))

, !!

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

cauta-mi o statistica si cu numarul de angajati la stat in tarile europene si dupa aia le corelam exact pe bugete si procente din PIB.
si in plus asta e o statistica din 2006, atunci iti dadeam dreptate eram pe val in plin avant economic, avea tot sensul din lume sa investim in protectie sociala.

Marina

In 2006 indemnizatia era 800 lei si alocatia in jur de 20 lei! Unde era valul? Acesta a venit in 2008 inainte de campania electorala cand s-a trecut la 85% din media venit nete din ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului dar min 600 ron si 200 alocatia copiilor pana la 2 ani!

PS
Daca mai sunt moderatori pe forum poate curata topicul de mizeriile lui Edip!

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

valuri au fost mereu pentru aceasta indemnizatie. au inceput cu anul 2001 atunci cand aceste indemizatii au aparut in legea pensiilor.
au fost multe valuri, dar probabil sunt simtite numai de persoanele care sunt in cauza de a primi aceste indemnizatii la timpul cand se schimba legea ( in rau ). cand a fost in bine nu am vazut nici o reactie pe aici, nici intrebari dar de unde poate suporta bugetul?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Citat:
citat din mesajul lui msl1

Nu inteleg ce atita disperare pe mamele din Ro cu concediul asta! nicaieri in lume nu exista concediu de maternitate de 2 ani! Maxim 1 an in europa si Romanika se alineaza standardelor europene...da sa fie fericite mamele ca se alineaza standardelor europene si nu americane unde concediu de maternitate e 6 (sase) saptamini! in cel mai bun caz 3 luni platite si 3 neplatite...asta daca esti in ceva uniune sau asociatie importanta...
la oricine de aici le explicam ca in Ro concediu de maternitate e 2 ani facea o fata si credea ca vorbesc prostii...

In Finlanda concediu de crestere a copilului este de 3 ani. Crese nu exista pentru copii sub un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

I-auzi, Edip, ce zice Vauva. Vauva, da-i lui Edip o adresa de forum cu finlandeze, ca sa le explice el una-alta .
Edip, prima si prima data cand intri pe-acolosa, intrebi de cafea (nu uiti sa spui ca tu mergi zilnic la cafenea, daaaaa? :)) Si, din vorba-n vorba ajungi la of-ul tau :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

I-auzi, Edip, ce zice Vauva. Vauva, da-i lui Edip o adresa de forum cu finlandeze, ca sa le explice el una-alta .
Edip, prima si prima data cand intri pe-acolosa, intrebi de cafea (nu uiti sa spui ca tu mergi zilnic la cafenea, daaaaa? :)) Si, din vorba-n vorba ajungi la of-ul tau :)))))

aia au de unde ca sunt destepti si au inventat Nokia ca sa munceasca "negrii" in Ro sa produca si ei sa stea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

cand a fost in bine nu am vazut nici o reactie pe aici, nici intrebari dar de unde poate suporta bugetul?)

Deci am intuit bine. Voi americanii ati fi in stare sa iesiti in strada sa protestati daca v-ar da statul ceva.

Mergi la inceput