Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(136)
Raspunsuri - Pagina 12
madalina_m spune:
Buna fetele! Sunt si eu pe aici de pe la pranz dar mi-a fost o lene ...
Ralu si Zumzu, felicitari pt buburuzele grasune!
Irinuka, bine ai sosit acasa cu mica minune!
Referitor la cadouri, eu le-am comandat la mame cate ceva (produse cosmetice) de la Yves Rocher ca livreaza acasa, plus ca la o comanda de 50 ron primesc un cadou surpriza de 100 ron (habar nu am ce e, dar va fi pentru mine
) iar pt tatici cate un DVD sau carte. Poate mai luam nasilor niste dulciuri ceva si atat anul asta. Noi o sa ne luam cadou un carut de bebe. Unul frumos!!!
32+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
andri31 spune:
eu in fiecare an am facut cadouri la tot neamu': socrii, nasi , mama , frate , cumnati , prieteni , etc ... cred ca fara sa exagerez va spunca cheltuiala se ridcia la peste 2000 lei ...
anu' asta... s-a schimbat macazu'. S-au schimbat si banii si prioritatile si cheltuielile. Asa ca anu' asta primeste cadou' doar tov. sotz. Ce ?! nu stiu ! sunt ochi , urechi si degete pe tastatura atenta la voi.....
mami
30
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
andri31 spune:
haide sa nu exagerez poate fiecare va primi un tortuletz si un aranjament de bradut (deci o fi cam 50 lei/fam*4=200 lei)
mami
30
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
aditzaC spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159249&whichpage=12
fetelor uitati.va la linkul de mai sus ....va asigur ca o sa va distrati
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
36+
mihai
Foxy-le spune:
Salutari Irinuka, bine ati revenit acasa sanatosi si papaciosi 
. La multi ani, bebe Patrick ![]()
Zumzu - ce dolofanel frumos
. Sa fie sanatos! Auzi? nu mai povesti de mancari ,,d-alea'' ca salivez pe tastatura si nici n-am de unde cumpara 
Maaai, eu am o stare de iritatie....din orice imi sare capsa
.Poate daca vorbesc cu voi o sa fie mai bine ![]()
Cadouri - d-l sot si-a cam facut cadou, dar nu pot sa-l las asa. am comandat un pulover, sper sa-i fie bun. Noi avem problemecu hainele pt el pt ca e inalt si greeeu gasim cate ceva!
O sa mai fie ceva pt mama(soacra e in italia, asa ca...)si poate pt nepoti. (un ban ceva)si gata.
36 
AMR ? pana la sosirea vikingului 
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159249&whichpage=12 fetelor uitati.va la linkul de mai sus ....va asigur ca o sa va distrati D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 36+ mihai |
dear, nu-i ok linkul
33 cu
elena alexandra
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159249&whichpage=12 fetelor uitati.va la linkul de mai sus ....va asigur ca o sa va distrati D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 36+ mihai |
e forumul noastru-pagina noastra- e funny???
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
34+
gabivalceanu spune:
Aditza, mie mi se deschide tot pagina aceasta...
Lili, acasa! Brava!
Cadouri... eu comand de la FM, am o vecina, imi da promotiile (sunt si reduceri de 60%), ies cadouri frumusele la preturi mici-mici... Si vin si acasa singure!
Sotului cred ca ii voi lua o curea si-un portofel in set.
Pup, ca ma doare o coasta... rau! De vreo saptamina, cred ca-i un piciorus pe-acolo....
Gabi, Ioana si bebe de 31 de saptamini.
Foxy-le spune:
fetelor uitati.va la linkul de mai sus ....va asigur ca o sa va distrati
aditza36+ mihai
??? Aditza, sunteem de tot rasul? 
Cum se scrie cu citat? Nu stiu, msa ajutati?
36 
AMR ? pana la sosirea vikingului 
aditzaC spune:

va rog sa ma scuzati ...mi de scuze ...mor de ras si nu pot scrie
doamneeee ....de la gravideala mi se trage , intelegeti.ma
asta e linkul pe care doream sa vi.l dau
http://www.youtube.com/watch?v=Rd4I4oOfvGc
sper sa mearga
aditza
36+
mihai