Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

Ce e cu linistea asta aici ai??

Eu sunt cam rupticica dar am un chef de vorba cu voi de nu se poate.

Azi am fost la kalasul( ziua de nastere) unui baietel e 5 ani.Au fost multi copliasi de varsta lui.Bruce a fost super mega incantat så fie printre copilasi si mai ales ca petrecerea s-a tinut in incinta unei gradinite, unde Bruce chiar s-a simtit in largul lui ca si cum ar fi fost acolo de mult ori.Eu si Bubu radeam ca am spus ca el simte sigur miros de gradinitå.( v-am spus ca la gradinita e tare cuminte, se joaca frumos si doamnele il lauda mereu).

Acolo am cunoscut inca o graviduta in luna 7, o polonezå foarte draguta.Am avut de altfel si noi o zi minunata pe langa Bruce.

Aici cand se fac 'kalasuri' din astea pårintii mai mult stau pe langa si se uita la copilasii lor dragi cum se joaca, cum mananca, fac poze.Exista un colt unde se poate servi o cafeluta ,un biscuit si se pot lega conversatii intre parinti o orå-doua cat copilasii isi fac programul de distractie.Foarte fain, zic io!Nu iti trebuie super mega organizare pt ca dragii de copilasi så se distreze nemaipomenit.MIe una mi-a plåcut si chiar ma gandesc si eu pt Bruce pt mai tarziu , så inchiriem gradinita.(costa si ff putin ,fiind de stat e standard pretul 15 euro pt local)

Asa.. ce mi-a mai placut este ca acea gradinita este un fel de apartament de fapt si este la parterul unul bloc.E o incercare de a face copilul så se simta ca acaså cat mami e la munca.Imi place deviza lor 'Nu vom putea inlocui niciodata o mama dar putem så ii oferim copilului atomosfera de acaså'.Este la fel ca si gradinita noastra, adica e de stat cu personal la fel de calificat, numai ca e intr-un apartament cu sufragerie, dormitor, bucatarie.Bineinteles ca numarul de copii e mult mai mic la spatiul respectiv.

In acea zona este cate una la fiecare 3 scåri din cate am inteles si ne gandim si noi serios så ne mutam in zona aia, in primul rand ca Bubu acolo a locuit cu familia lui, acolo are toti prietenii din copilarie si mai e si o zona tare frumoaså.
Mai vedem!

Asa ne-am distrat noi azi-

Diamar så stii ca nu am apucat så fac anul asta poze dar så stii ca este acelasi bradut ca cel de anul trecut.Nu am o poza numai cu bradutul asa ca ma mandresc si cu prietenele mele si un Bruce mic.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am ramas in urma rau de tot cu mesajele, dar voiam sa spun ca am admirat si eu fotografiile cu frumosii lui Diamar si cu o mamica tare zvelta, multitasking si pretioasa la vedere.
Sper sa primesti vestea buna pe care o astepti si sa ne-o impartasesti si noua sa ne bucuram.

Mergi la inceput

Sunt restanta si la admirat bradutul Ukai. E tare frumos si creativ, asa... ca tine!

Si am vazut ca au aparut Anomis si Monis pe care le .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Am ramas in urma rau de tot cu mesajele, dar voiam sa spun ca am admirat si eu fotografiile cu frumosii lui Diamar si cu o mamica tare zvelta, multitasking si pretioasa la vedere.
Sper sa primesti vestea buna pe care o astepti si sa ne-o impartasesti si noua sa ne bucuram.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

"... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe)

Te-am prins!
Ai avut programul incarcat de nu ai mai trecut pe la noi?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Te-am prins!
Ai avut programul incarcat de nu ai mai trecut pe la noi?

Am mult de lucru in ultima vreme si mai citesc atunci cand stau la alaptat, dar ajung sa scriu mai rar.

Va doresc tuturor o zi frumoasa, cu dovlecei veseli si cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza!
Bia, ce mult imi place citatul acela din Goethe de la semnatura ta! Un mare adevar de care mi-am dat seama de curand.
Diamar

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza!

Cristina, ai 2 copii superbi. Nu am stiut ca Andrei e mare karatist. Ii place? Eu m-am gandit ca e prea mic sa-l dau la o activitate extrascolara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, pai Andrei face karate la gradinita, la activitatile optionale. Ii place tare de tot. Exerseaza si acasa cu Emma. Am ramas masca cand l-am vazut cum o ia de gat si o tranteste pe jos, exact cu miscari autentice de karate.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,

incepe o sapatamana noua, sper sa fie grozava

am incarcat si eu cateva filmulete www.youtube.com/watch?v=HQY_NUOfkJc" target="_blank">aici si cateva poze aici

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

orice drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi.

Si dupa ce-am admirat un Stefi jmecher care stie care-i treaba cu mana, piciorul, facutul din ochi...hai sa ma laud si eu putin.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput