Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

m-am gandit zilele astea la tine sa stii,pe vremea cand inca n-aveam instalat netul inca stateam si ma chinuiam sa-mi aduc aminte in cate sapt esti.si numarai io acolo si ma trecura fiorii cand mi-am dat seama cat de putin mai ai pana la marea intalnire
Doamne ce repede trece timpul!stiu,suna a cliseu dar pe mine ma emotioneaza tare.
te pup si sper ca sunteti bine,adice din ce scrii vad ca esti vesela si optimista as always

PS super tare faza cu cina

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Raluk hang in there,e mai bine pe jos,muult mai bine si din punctul meu de vedere.Sper sa am timp sa intru zilele astea ca sa mai povestim.Anyway,am ras de numa la ce povestea Lili desi stiu pe propria piele ca nu e deloc de ras mai ales cvand iti vine sa plangi de somn

Va rog un PM si la fata ca sa HoHoHo si eu un pic

Somn usor everyone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kawa atunci så vå fie de bine mutatul sau nu stiu cum se zice.Chiar nu stiam ca aveati in plan så va mutati.Ce frumos , poate te intalnesti si cu Delia.Imi e asa dor de ea si de soimita dragå.

Pup Mozardinului så se linisteasca si så isi revinå cu somnul.

Acum merg la nani ca mi-am facut de cap daca nu a fost soricelul meu acaså.

Noapte bunå!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Kawa atunci så vå fie de bine mutatul sau nu stiu cum se zice.Chiar nu stiam ca aveati in plan så va mutati.Ce frumos , poate te intalnesti si cu Delia.Imi e asa dor de ea si de soimita dragå.

Pup Mozardinului så se linisteasca si så isi revinå cu somnul.

Acum merg la nani ca mi-am facut de cap daca nu a fost soricelul meu acaså.

Noapte bunå!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Multumim Iulik (n-aveam in plan acum,a fost o hotarare ad-hoc) Somn usor si pupici soricelului pisicher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

poftiti la cu scortisoara, mere coapte

sa aveti o zi minunata, dupa asa nopti

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mihaaaaa welcome! Uite ca totusi sunt buna la tinut secrete . De cateva ori aveam impresia ca sunt gata sa ma scap dar am reusit! Nuuu, fetelor, sa nu credeti ca ma iubeste pe mine mai mult decat pe voi , dar avea nevoie de adresa de mail a Deliei.

Mai, cred ca e minunat acolo si am impresia ca vi se potriveste mai mult ca Japonia. Canada e tara tuturor posibilitatilor dupa parerea mea (nu SUA ) si e cel mai mare mix cultural. Iti da cel mai repede cetatenie si drepturi sociale, medicale, etc. Si in plus foarte repede poti sa iti duci si familia. Super! Sa fie intr-un ceas bun si sa va fie bine! Cand ai timp, da-ne mai multe detalii, cum v-ati hotarat, cum v-ati gasit job si chirie, din astea

Pup Mozardinu sa-i treaca durerea

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salut si eu intr-o duminica insorita si racoroasa

Kawa felicitari pentru mutare, sa va fie bine si sa va mearga toate din plin

Techila cum stam ? sau nu lucreaza astia duminica ? Ce oameni ....

Va pup cu drag

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Techila cum stam ? sau nu lucreaza astia duminica ? Ce oameni ....

Va pup cu drag

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

draga mea...stam in asteptare...pana joi tot asa vom sta, asa ca obisnuieste-te
dar si joi...ce ne mai petrecem si ce ne mai chefuim la marele bilant

gud bai!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

orice drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Iulika, eu din 6 tot astept poze cu bradul.

Miha, te-am dat eu disparuta de pe forum dar nici prind gand nu mi-a trecut ca schimbati continentul. Noroc cu ochii de vultur ai iulikai ca eu nu vedeam ca ati schimbat locatia. Acomodare usoara.

Si eu as vrea sa primim vesti de la delia. Cred ca a inceput si ea serviciul.

Apropos de banii dati in scopuri caritabile. Nu ati observat ca-i primiti inapoi din diferite parti? Mi-a placut cum a spus Ianis nebunul de banii depusi la "banca crestinilor".

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara,

Sunt o mamica de fulgusor, va urmaresc topicul si am rugamintea de a primi un PM cu detaliile necesare efectuarii unui transfer bancar. Maine as vrea sa ajut si eu cu niste banuti.

Mercic!

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput