Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss sa-ti fie de bine cu cumparaturileeeeeeeee

yasmi sa te gandesti iar la mine cand te plimbi prin mall .... vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu

si eu cred ca am 6 kg sau 7 luate pana acum
cele mai multe in primele 3 luni de sarcina

ma pun sa ma uit pe net de cadou pt antonia de craciun ca vreau o masa cu scaunele de plastic mai zdravene sa tina si pana la bebe 2

si mai vreau niste ghetute de iarna .... sa vedem unde gasesc usoare si imblanite si scurte nu lungi ca sunt incomode

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello girls!

eu sunt suparata pe zapada asta, pai asta e ninsoare, cativa fulgi asa? eu vreau ninsoare performanta :))

acum ma pregatesc sa merg la doctor, am un control de rutina si sper sa fie totul ok. de cand i-am stabilit numele lui bebe il visez cam de 2-3 ori pe noapte, si il visez asa frumos. azi de dim chiar m am trezit zambind ca ma visasem cu el in brate si era asa frumos, semana si cu mine si cu tati si zambea tot timpul ce-mi place cand visez frumos...

shtrumph, cam tarziu intru eu acum sa te cert dar poate are ecou pe viitor...pai tie atata treaba de facut iti trebuia ieri??? si sarmale, si ardei, si ciorba de perisoare, si clatite, si curat in casa dupa ce ai avut doua zile asa grele?? eu una sa stii ca o sa ma supar pe bune pe tine daca vad ca nu te menajezi, k nu vreau sa te mai aud niciodata ca nu iti e bine!!!

yasmi, simo, miki, dorinut, roxy

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata!

yasmi, nu am gasit tampoane. Mi-au spus ca nu toate farmaciile Dona au aceleasi produse..chiar daca sunt din acelasi lant...mai caut la inca o farmacie apoi daca nu gasesc imi confectionez singura si asta e...o mana "serioasa" de vata, invelita in 2 straturi de tifon si asta e...

strumphi, imi pare bine ca sunt toate analizele ok. inseamna ca toate durerile tale se trag de la efortul pe care il faci. Ai grija de tine.

nici nu vreau sa ma mai cantaresc(ca tot votbeati ..) cred ca am sarit frumusel de 10 kg, si nu sunt inca pregatita sa vad asta..poate duminica ..dupa ce implinesc 30 de sapt

brrr, ce frig e afara..si eu tb sa asjung pana la adm fin sa platesc niste impozit , ieri mi-a fost lene sa merg..la 13 grade...merg acum la 2-3 grade

roxy, frumoasa burtica si bradul

iony, creste frumos burtosul tau

am fugit sa ma imbrac si sa dau cu nasul de ger..brrr

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata fetele si de la noi

am facut prima tura de aerosoli cu antonia pe ziua de azi
a stat mai bine ca zilele trecute
incepe sa se obisnuiasca
a dormit mai bine
dar ne-am trezit ca si dorint@ de la ora 7
si suntem chioare de somnic amandoua
eu mai am si muci si acu si tuse
sper sa treaca
ca sa nu ii intorc boala inapoi lui antonia care e pe final sper
azi e la ea a treia zi de aerosoli si a 5 de antibiotic
si as vrea sa renuntam maine la ambele
sa vedem daca puytem
daca nu mai bagam 2 zile de aerosoli

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

cami, sanatate multa antoniei si tie

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetele care va interesati de concediul fara plata, asigurati-va ca tanti de la telefon stie ce vorbeste, pt ca in mod normal, concediul fara plata te afecteaza la vechime si tot ce tine de cartea de munca. Eu am avut un an concediu fara plata si stiu sigur. Am vazut ca si donna_lv (sorry daca n-am scris bine id-ul) care lucreaza in domeniu a confirmat. Ca sa nu fie afectata cartea de munca ar trebui sa il numeasca altfel, nu concediu fara plata, sau sa dea ei niste precizari legale, pe care sa va si aigurati ca cei de la resurse umane le cunosc. Dar acum e la inceput si e totul o nebuloasa si pt ei. Probabil ca pana la sfarsitul lunii le-or lamuri pe toate. Sa speram.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Fetele care va interesati de concediul fara plata, asigurati-va ca tanti de la telefon stie ce vorbeste, pt ca in mod normal, concediul fara plata te afecteaza la vechime si tot ce tine de cartea de munca. Eu am avut un an concediu fara plata si stiu sigur. Am vazut ca si donna_lv (sorry daca n-am scris bine id-ul) care lucreaza in domeniu a confirmat. Ca sa nu fie afectata cartea de munca ar trebui sa il numeasca altfel, nu concediu fara plata, sau sa dea ei niste precizari legale, pe care sa va si aigurati ca cei de la resurse umane le cunosc. Dar acum e la inceput si e totul o nebuloasa si pt ei. Probabil ca pana la sfarsitul lunii le-or lamuri pe toate. Sa speram.

pai alina, eu inteleg ca in al doilea an e optiunea ta daca mai ramai in CIC dar fara bani. deci esti in continuare in CIC, care se considera vechime. au zis "concediu fara plata" in sensul ca e concediu pt cresterea si ingrijirea copilului ( CIC) dar fara bani. mie mi se pare clar aspectul asta..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Miki..ar fi bine sa fie cum zici tu...
Nu mai gasesc nr la care sa sun...:(

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Miki, daca se numeste CIC atunci e ok. Eu nu am dat foarte multa atentie pt ca merg pe prima varianta. Dar i-am auzit de "concediu fara plata" si am vazut ca lalely era in dubiu. Asa ma enerveaza guvernantii astia ca se grabesc sa dea cu ordonantele si abia apoi stau sa studieze toate aspectele. Si eu l-am auzit pe Boc exprimandu-se "concediu fara plata". Asta e un termen care in resurse umane e clar definit. Sa vorbeasca naibii clar, ce era greu sa spuna CIC fara plata? In cazul asta, da, lucrurile sunt clare: se aplica toate conditiile CIC, doar ca fara bani.

Am vazut ca ti-a scazut hemoglobina, desi ai luat suplimet de fier Ma duc si eu pe sapt viitoare sa repet analizele. Tare cred ca la fel va fi si la mine, avand in vedere antecedentele . Dupa-amiaza te duci la Tutu? Sa-mi spui si mie, te rog, ce zice de treaba asta. Sunt curioasa daca te sfatuieste sa mai iei Fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

ce se intampla cu ninsoarea din bucuresti ?!!
Cand m-am trezit ningea atat de frumos, iar acum a iesit soarele! unde e iarna mea?!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

irinuca, iar ne-au mintit cu televizorul

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput