Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefana mie imi place mai mult chicco decat hauck (despre modelele de care vb) dar ca si pret e mai ieftin hauck la oferta. la real e 10 mil (la minblu parca e 13 sau 15 mil nu mai stu). si sa stii ca toate modelele care sunt si sport si usoare par mai fragile. mie nu imi plac "tancurile" cu roti uriase ....

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Ai dreptate, mai solide inseamna si mai grele. Asta cu rotile mari tot pe aici am citit-o, ca ar fi mai bune, mai usor de manevrat. Oricum, prea am citit multe pareri bune despre Chicco, deci probabil ca sunt rezistente, desi par fragile. Vedem maine in ce stare e.
Noi Real in Iasi nu avem si, da, la Miniblu era la oferta 1500 lei.

Despre urocultura nu stiu ce sa-ti zic, a nici la mine in rezultate nu scria nimic de sterila sau nesterila, insa cica erau bune.

Miki, felicitari pt bebelina! Abia asept sa treaca si strumful meu de 1 kg.

Stef 24+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Miki felicitari ptr bebelina grasuna

fericita 28+ cu Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Cate mamici au folosit caciuli in casa??eu n-am nimic cu ele...dar eu n-am folosit...adiq de ce trebuie infofolit bb in casa..nici in maternitate nu le pune caciuli,nici cand ii face sarmalutze tot cu capul gol sunt!

eu am folosit pt epiziotomie spray cu propolis...m-am vindecat in max 1 sapt complet si crema Carpicon si ce n-am sa uit acum supozitoare cu indometacin sau diclofenac pt durerile de la epiziotomie si eventual un colac de copii de stat pe el in fund...a fost ok in spital
servetzele umede de la Lactacid cu sigurantza,pompa de muls la mine si cu recipiente de colectat...le dau le cei abandonatzi in spital,asha am facut si la Maria,solutie de dezinfectat+o casoleta sa incapa pompa si mameloanele...nu mereu sunt dragutze asistentele sa tzi le dezinfecteze,eventual adiq cu siguranta lenjerie de acasa,ca eu n-am shtiu dar o fata a venit cu ea de acasa,a mea se patase si nu m-a bagat nimeni in seama sa-mi dea sa o schimb...am nishte scoici de colectat laptele de la Avent,sigur le iau ca sa nu ma mai patez si sa miros a lapte(mai bine zis a iaurt)..sutiene de alaptat,muulte prosoape mici...adiq eu eram ca o fantana arteziana,mergeam si curgeam..cum sotzul meu e neindemanatic ,nu m-am putut baza pe el cu nimic
camasi de noapte cu nasturi eventul pana la buric...ca asha s-au umflat sanii ca nu puteam sa stau nici cu camasha pe mine si stateam asha sexy in salon,cum ii atingeam cum tzashneau..tzin minte ca cineva avea camasha pt alaptat,de aceea cu 2 gauri pe laterale,si asha i se marisera sanii ca era tare simpatica cum ii iesheau din camasha,nishte papuci "seriosi" cu talpa de cauciuc ca mai ieshi prin curte sau pana la magazin,un halat semi gros,in maternitate sigur e cald,dar afara nu si alte haine nu ai,destul de lung sa nu defilez cu pulpitele goale si burtoiul in fatza...eu vb din experientza,am nascut vara si mai tot timpul stateam pe afara ca era cald in salon,acum fiind martie poate nu stau pe afara,dar totusi sa fiu prevazatoare
ma mai gandesc...sigur mai am de zis

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Miki felicitari pt grasunica...nici n-ai zice ca ai in burtica un bb asha mare..ma bucur pt voi!
ma duc si eu martzi la Buc ,dar la Giuleshti si n-am sa aflu nimic de bebe...in cel mai bun caz ma duc la Iosup pe la 33s...dar mai avem pana acolo

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Cate mamici au folosit caciuli in casa??eu n-am nimic cu ele...dar eu n-am folosit...adiq de ce trebuie infofolit bb in casa..nici in maternitate nu le pune caciuli,nici cand ii face sarmalutze tot cu capul gol sunt!

eu am folosit pt epiziotomie spray cu propolis...m-am vindecat in max 1 sapt complet si crema Carpicon si ce n-am sa uit acum supozitoare cu indometacin sau diclofenac pt durerile de la epiziotomie si eventual un colac de copii de stat pe el in fund...a fost ok in spital
servetzele umede de la Lactacid cu sigurantza,pompa de muls la mine si cu recipiente de colectat...le dau le cei abandonatzi in spital,asha am facut si la Maria,solutie de dezinfectat+o casoleta sa incapa pompa si mameloanele...nu mereu sunt dragutze asistentele sa tzi le dezinfecteze,eventual adiq cu siguranta lenjerie de acasa,ca eu n-am shtiu dar o fata a venit cu ea de acasa,a mea se patase si nu m-a bagat nimeni in seama sa-mi dea sa o schimb...am nishte scoici de colectat laptele de la Avent,sigur le iau ca sa nu ma mai patez si sa miros a lapte(mai bine zis a iaurt)..sutiene de alaptat,muulte prosoape mici...adiq eu eram ca o fantana arteziana,mergeam si curgeam..cum sotzul meu e neindemanatic ,nu m-am putut baza pe el cu nimic
camasi de noapte cu nasturi eventul pana la buric...ca asha s-au umflat sanii ca nu puteam sa stau nici cu camasha pe mine si stateam asha sexy in salon,cum ii atingeam cum tzashneau..tzin minte ca cineva avea camasha pt alaptat,de aceea cu 2 gauri pe laterale,si asha i se marisera sanii ca era tare simpatica cum ii iesheau din camasha,nishte papuci "seriosi" cu talpa de cauciuc ca mai ieshi prin curte sau pana la magazin,un halat semi gros,in maternitate sigur e cald,dar afara nu si alte haine nu ai,destul de lung sa nu defilez cu pulpitele goale si burtoiul in fatza...eu vb din experientza,am nascut vara si mai tot timpul stateam pe afara ca era cald in salon,acum fiind martie poate nu stau pe afara,dar totusi sa fiu prevazatoare
ma mai gandesc...sigur mai am de zis

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, ce bine ca ai avut lapte asa mult..as vrea si eu..
servetelele lactacid sunt din acelea intime, nu ?
si sprayul cu propolis cum se numea ? ca as vrea sa-mi iau si eu, am dus lipsa la prima nastere..mi-a luat sotul un ul oxymed parca..dar dupa ce am citi prospectul n-am avut curaj sa-l mai folosesc..
chiar, voi supozitoare ati folosit ? ca eu doar 1-2 cand efectiv nu mai puteam de durere..in rest am suportat de frica ca n-am voie cand alaptez..si tot aveam constiinta incarcata si pt ala..
colac am avut si eu, special pt epiziotomie luat de la farmacie..dar f scump..dar i-a fost mila sotului de mine si a venit cu el acasa ca eu n-as fi dat banii pe el

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Miki felicitari pt grasunica...nici n-ai zice ca ai in burtica un bb asha mare..ma bucur pt voi!
ma duc si eu martzi la Buc ,dar la Giuleshti si n-am sa aflu nimic de bebe...in cel mai bun caz ma duc la Iosup pe la 33s...dar mai avem pana acolo

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

de ce zici ca n-o sa afli nimic ? azi mi-am facut si eu programare la iosup iar..pe 6 ianuarie la 32 sapt o noua si ultima morfofetala..eu n-aveam de gand sa o mai fac dar m-a trimis doctorul.. mai m-a usurat de 4 mil

Mergi la inceput

in rest nu mai retin ce ati mai discutat...
cu bagajul eu nu ma bag de acum..astept macar 36 sapt, asa am facut si la vlad..parca n-as vrea sa vina mai devreme, trebuie sa mai stea la caldurica sa se faca mare..stiu, nu prea sunt precauta.. f bine ca va ocupati din timp de el

multumesc fetelor pt aprecieri..sa creasca si ai voi mari si voinici iar burta e maricica, aseara mi-am taiat cu greutate unghiile de la picioare cred ca am presat-o prea tare si m-a durut burta toata seara..iar azi am mers mult pe jos si pe tren si cu mijloace de transport in comun prin bucuresti..si m-am resimtit..credeam ca sunt in forma dar e greu..parca la vlad in 7 luni n-aveam inca probleme de genul asta..

a, mi-am adus aminte..simona, parca tu ma intrebai- am 1.67

Mergi la inceput

hai somnic usor ca vad ca bat campii singura pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki, felicitari pentru grasunica tare sunt curioasa cat o sa cantareasca si al meu sapt viitoare, dar nu cred ca ajunge la 1 kg....oooooof nu mai trece timpul asta odata...:)

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

seara buna..am ajuns in sfarsit..bebelina e bine, frumusica foc are aproape 1.3 kg, e mai mare cu o sapt..n-am poze ca n-a mers stickul, dar mi le salveaza pt data viitoare.
alina, de analize n-a zis mai nimic..decat ca pot sa iau Fier..
citesc si eu din urma si revin

felicitari pentru bebe grasunel!!
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput