Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

VISS mie nu mi-au placut cele de la happy ... nu m-am inteles cu ele ... mi s-au parut mult mai rigide decat cele de la pampers ... dar vei vedea si tu cum te descurci cu ele

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

aceasi parere o am si eu.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely eu mai am de cumparat cosmeticele pentru mine si pentru bebelina. pentru mine trebuie sa vad ce crema cu lanolina gasesc si unde o gasesc. si pentru bebelina sa cumpar toate alea sa fie in casa chiar daca nu le folosesc pe toate. si mai trebuie sa-mi fac si tampoanele alea sterile.

lasa, cand o sa incepi sa cumperi...n-o sa te mai opresti, sa vezi

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

si ca sa imi "dau cu reclama-n cap" la ora asta mananc un hamburger bine ca aseara am rezistat la gogosi si azi am "sarit" drect in hamburger hai de mine....

Mergi la inceput

lalely, nu stiu cat e oferta.

andreea, mai aveau ramase 3 buc, nu mai sunt la oferta. sa vedem acum daca mai gasim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy tu cumperi dupa care listuta pana la urma???
Cred ca din ianuarie o sa ma apuc si eu...Astept sa mai merg la un control acum in decembrie sa vad cum este bebe..si daca ramane baietel..si incepe mamica sa-i cumpere si lui cate ceva...

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna burticutelor,

As vrea sa va intreb si eu ceva si poate ma ajutati cu ceva raspunsuri. La mine au inceput din nou contractiile dureroase, asta nu ar fi ceva nou, dar a aparut si o presiune puternica jos la vagin, o senzatie destul de ciudata plus ca am inceput sa am si scurgeri mai abundente. Ati avut vreuna din voi astfel de simptome? Oare sunt normale(facand abstractie de contractii)?
La prima sarcina chiar nu am avut problemele acestea asa ca, nu stiu daca e cazul sa-mi fac griji sau nu. Chiar si loviturile bebelusului le simt foarte jos, ieri le-am simtit ca si cand ar fi fost la vagin si au fost destul de dureroase, dar doctorul mi-a spus ca cica e normal ca la a doua sarcina bebe sa fie pozitionat mai jos .

Multumesc mult

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 24+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

aceeasi problema o am si eu,dr a zis ca e ok ca sunt la a2a sarcina si d'asta simt mai intens,plus ca la mine e colul mai scurt iar dc ai probleme cu constipatzia e inca un factor

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

vai fetelor, nu-mi vine sa cred ca deja vorbim de bagajul de spital, de nastere....
mameloane de la NUK unde gasesc?

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Roxy si eu cred la fel ca la orice farmacie trebuie sa gasesti. Nici eu nu mi-am facut niciun bagaj, efectiv nici nu as stii ce sa pun in el, dar din ianuarie ma apuc si eu, trebuie sa imi vina inspiratia.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Eu am luat pampersi pentru bebe de la Pampers extra care 2-5 kg , cu ambalaj alb, la fel i-am luat si servetele umede. Pe astea le am cumparate.

tuturor, ma duc sa ma intind in pat, ca azi am avut de lucru mult la calculator si am amortit.

Noapte buna dragele mele.

Yasmi tinem pumnii sa gasesti ceea ce vrei.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

am terminat si eu cina
mai e cineva???

am si eu o intrebare, am facut si urocultura si mi-a spus ca daca nu ese sterila rezultale le am marti. acum mi-am adus aminte....m-am uitat din nou pe buletinul de analize si nu stiu ce caut.....trebuie sa apara: urocultura-sterila??? ca nu gasesc asa ceva.... decat examen complet de urina s nu gasesc nimic care sa scrie steril....
ce inseamna daca o urocultura nu iasa sterila?? infectie urinara?? intreb ca nu am mai patit....
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele lista mea pt mine cuprinde:
1. garmastan
2. rivanol
3. crema hemoroizi
4. crema galbenele pt cusatura
5. Comprese sterile facute de mine
6. aparatori pt sani sa nu curga laptele
7. ceas de mana pt contractii daca nu ma lasa cu tel
8. apa plata pt perioada travaliului
9. betadina - in caz de cezariana
10. carpicon - crema de pus pe tampon pt nastere normala
11. tampoane de noapte
12. iaurt activia pt constipatie - acasa si la spital
13. supozitoare cu glicerina
14. servetele nas
15. servetele intime umede de la LACTACYD - pt jos
16. sapun, periuta, pasta
17. burtiera
18. clama de par
19. hartie igienica
20. sutiene de alaptat
21. pompa de muls
22. prosopel mic moale de sters sanii dupa alaptare
23. camasi de noapte, papuci de spital - pe care eu de obicei nu mi-i mai iau acasa
24. oxymed
25. supozitoare diclofenac
26. crema de maini si de fata

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput