Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo tu ce sti despre glicemie?

stefy mai spune ne despre tine, burtica!!

picky, si eu am contractii de mult timp, sarcina e joasa dar nu am scurgeri puternice...cel mai bine mergi la un control. nu ati aflat ce sex are bb2??

mami de fetita cu codite 3+ si s30

ce sa va mai spun?? am citit ce ati "barfit"ieri si azi si mor de ciuda ca in tara a venit iarna cu zapada si aici abia s-a scuturat azi de o ploaie amarata...
bebica da din picioruse si danseaza cand ii canta papaki(ta-su) la chitara...ii place...si el face pisu cand vede burtica miscandu-se in timp ce el canta..
aaaaaa....am citit ca tu fol indulcitor. si eu,nu mult,dar fol. inainte cu un an(poate ceva mai mult),pana sa ne decidem sa facem puiut fol numai indulcitor....dar am citit ca nu-i bun..dar acum il fol...la o cafea sau un ceai pun o pastiluta..si la cafeaua de dim pun 2 cuburi de zahar brun. ce sa fac?? am zis sa mai tai si din zahar poate razbesc sa controlez kg astea,dar nimic

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

stefy iti dau cu draga inima toata zapada si frigul de la noi si vreau la schimb soarele si caldurica de la voi

roxy ai aparut,felicitari pentru achizitii

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, eu nu sunt deloc stresata de steril, sterilizat, detergent special, etc nici pt bb iar pt mine nici atat.

stefy, ce frumos eu nu folosesc indulcitor , l am cumparat dar inca nu l am deschis, e lichid al meu. eu nu folosesc nmic, nici zahar, nici miere, etc. doar de pofta uneori. asta mi-a atras atentia ca e 0 calorii si oricum cate putin ocazional sigur nu are nimic. cate kg ai luat de esti asa suparata cu kg???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ce fac fetele?

eu mi-am facut manichiura si ce bine mi-am facut-o cu pink mi le-am bagat in carbuni si am facut focul in semineu a naibii foc, numa` nu se aprindea,m-am chinuit o gramada, nu ma iubesc tiganii

am pus sa mai impletesc dar nu prea ma chef, ascult muzica si ma dau pe goagal , ma mai uit la una alta.... sa trec timpul, ca doar am promis ca-s fata cuminte si nu mai fac efort

scrish, felicitari pentru bebe cumintel, frumusel si in grafic manca-l-ar mama pe el

alina06, multumesc de raspuns in legatura cu apa, Nick a meu crede ca-s mofturi de-ale mele de nu beau apa de la robinet , e buna la gust aici, dar e tare, are foarte multa piatra si nu vreau sa am probleme cu rinichii mai tarziu mai mult il enervez ca il pun sa imi care baxurile cu apa de la coltul strazii de la un minimarket , ca de scumpa nu e scumpa, 6 sticle de 1.5 litri cam 4 lire daca imi aduc bine aminte...

yasmi, mama ei de glicemie , mica mica dar ridica multe dulciuri la gura ta glumesc

irinuca, frumos nume ai am si eu o sora care se numeste Irina si care mereu mi-a placut, nu am vazut-o din iunie si mi-e dor de ea m-am uita pe site ul ala si mie mis e par cam scumpicele lucrurile de acolo, m-am uitat la produsele medela si de asta spun, in rest nu m-am uitat ca am spus ca nu are rost, eu mi le iau pe toate de aici voiam doar sa fac o comparatie

alina.n , deci ai program la noapte cu Naty daca ai reusit sa o adormi asa tarziu , naughty girl

roxy, deci a nins tare si frumos , vreau si eu !!!! trimiti si la mine niste zapada ?

Simona, bag mana in foc ca tu o sa intri in blugii aia si cand o sa fii in 9 luni punem pariu ?

wmagnolia, tu ti-ai completat formularul pentru banii astia de am spus eu de dimineata ca mi-a dat moasa sa completez si sa trimit? ce mai face ?

persi, mamicuta harnicuta , stai calm, nu vezi ca te alegi cu dureri asa ca mine ? plus ca iti iei mustruluiala de la fete si eu am spus ca pana la anul nu mai pun mana pe nimic sa fac prin casa , o sa fiu si eu o lady si cu prafu` de-un dejt prin casa

Deea, tu pe unde umbli mama? vezi ca te-am dat la disparuti daca nu apari pana diseara , vin peste tine

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac, dorinut, alina.n, anaxena, alina06, simona,stefy, strumphitza, lalely

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy, shtrumph

yasmi, chiar te-as ruga sa imi povestesti! din pacate nu cunosc chiar pe nimeni, prietenele mele care au nascut la privat au mers din prima clipa pe premisa "vreau cezariana, e mai simplu"...

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nici eu nu ma stresez deloc cu steril, nesteril.... dar ziceam asa, ca se zice ca-s sterile dar pui mana pe ele...cum vine aia?

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris raspund mai pe seara ca tre sa trezesc buburuza....are 3 ore deja
si vreau sa iti mai spun ca si la noi 90% din nasterile la particular sunt cezariene..... la cerere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy, eu nu sunt deloc stresata de steril, sterilizat, detergent special, etc nici pt bb iar pt mine nici atat.

stefy, ce frumos eu nu folosesc indulcitor , l am cumparat dar inca nu l am deschis, e lichid al meu. eu nu folosesc nmic, nici zahar, nici miere, etc. doar de pofta uneori. asta mi-a atras atentia ca e 0 calorii si oricum cate putin ocazional sigur nu are nimic. cate kg ai luat de esti asa suparata cu kg???

bravo ca poti....tu care din ce am mai citit pe aici esti "amorezata" de dulce.. eu nu pot sa beau cafeaua sau ceaiul fara zahar(indulcitor,miere ce-o fi),dar nu-s disperata dupa dulciuri,cu toate ca acum (de cand mi-am pus in gand ca nu am voie)imi fac cu ochiul din toate rafturile...st cum e? cand nu ai voie ceva il vrei atat de multtt...despre kg nu spun nimic,doar ca am luat multe,poate cele mai multe din ce am citit eu pe aici...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ok yasmi, buburuza e prioritara da, e ca un facut, se asociaza deja particular = cezariana. doctorita mea era chiar surprinsa azi ca vreau sa incerc natural :)))

fug si eu sa imi fac o baie si revin pe seara! burticile!

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput