Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
alina.n spune:
yasmi bravo acum te-ai linistit
simo ce frumos povestesti tu de nasteri
piki dr tau ce spune? eu am contractii dar nedureroase
mami de
Naty (10.04.2009) si
30+ cu
Alex
bb_yasmi spune:
alina06 si eu doar apa plata!!! cea de la chiuveta e bleahhhhh....pute a clorrr...incerc 3 l/zi.
mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
alina.n spune:
aaa pai de apa de la chiuveta la noi nici nu poate fi vorba...in Bucuresti e groaznica...eu chiar ma gandeam cu al meu sa ne punem filtru
Eu beau apa plata ,cea cu acid nu o suport la stomac.
mami de
Naty (10.04.2009) si
30+ cu
Alex
roxy_s spune:
iony si ce a crescut burtica
sunt superbe hainutele

S-a intamplat minunea mult asteptata
29+
irinuca05 spune:
yasmi, eu vreau sa comand din sua lucrurile pe care le-am vazut in Ro, dar mult mai ieftine. de ex, mie imi placea caruciorul Graco Quattro tour 3in1. la noi e 19 mil, la ei e 260$ (deci 9 mil). ma hotarasc eu si va spun si voua daca este vreo afacere
22+
scrish spune:
nah ca m am trezit si eu, am rupt patul in 2 dormind, ce m-a pocnit somnul deodata
yasmi ma bucur k te-ai linistit si cu caruciorul si cu nasterea!!

cami, simo, irinuk, multumesc pentru incurajarile pentru naturala. sa speram ca totul o sa fie bine pana la sfarsit si ca o sa pot sa duc totul la capat asa cum imi doresc ![]()
irinuk intereseaza te bine despre doctor, cauta pe forumuri info si eventual discuta cu ea sapt viitoare cand te duci ca sa vezi exact care e situatia, e pacat sa te trezesti cu vreo surpriza chiar in momentul cel mai important
mie imi pare rau ca nu prea gasesc pe net pareri despre cum decurge o nastere naturala la privat, iar cu doctorita mea nu am discutat pentru ca e prea devreme. dar tare mult as vrea sa aflu pareri...
happiness tu ce mai faci? cum se mai simte andrei? mai da ne un semn ca ne e dor de tine!!!
s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
bb_yasmi spune:
cris
eu iti pot spune cum decurge o nastere naturala la privat (in mare) dar nu stiu daca e relevant, suntem din orase diferite....o sa nsstem la spit particulare diferite. nu stii pe nimeni sa fi nascut acolo unde vei naste tu?
mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
roxy_s spune:
bb_yasmi chiar asta ma intrebam si eu...daca pui mana pe tifonul acela si pe vata ca sa le faci cum mai sunt sterile?![]()
![]()
eu vreau sa fac nu sa cumpar, ca alea din comert cica mai contin nu stiu ce
acum nu stiu daca asa o fi....
S-a intamplat minunea mult asteptata
29+