Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Eu ma apuc de bagaj abia la anul!

Anaxena si cum cerem la farmacie acea vata deja portionata? Eu nici nu stiam ca am nevoie de astfel de tampoane, va spun sincer. Citisem la odiseea de noiembrie-decembrie si mi se parea mai bine sa le cumpar gata facute.

Dorinuta sa inteleg ca nu ai lift! Foarte nasol. Eu imi fac griji ca am de coborat vreo 5-6 trepte, ca nu avem facuta acea rampa speciala pentru carucioare, dar atatea etaje cred ca innebuneam. Poate ai pe unde pe la parter pe unde sa il pui.

Anaxena in Bucuresti daca lasi vreun carucior sau ceva la parter, cu tot cu interfon se fura sigur. Si daca nu s-ar fura e posibil sa ti-l vandalizeze. Era bine daca lumea era civilizata, dar de unde.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

cea de la Sensiblu e deja portionata,deci ceri un pachet de vata

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

blonda mai sunt!!!
alta varianta de depozitare a caruciorului este pt cine are mashina personala: in portbagaj...eu acolo il lasam in primul an,urcam in casa doar cu landoul sau cu scoica dupa caz

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

alina.n, dar alexandru este nume de sfant. pe 30 august
avem o matusa care se supara foarte tare daca uitam sa o sunam de Sf. Alexandru. Deci pentru noi, chiar e o sarbatoare de care nu putem uita.
Si Rares e un nume atat de frumos
incearca si tu sa-l intrebi pe bebe daca ii place numele poate iti da un semn

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Alina sotul tau e in Afganistan? Sa dea Domnul sa vina cu bine acasa la bebic

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Acolo, acolo. Spre norocul nostru el nu mai merge in patrulare, ca de o data cu varsta ()mai cresti in grad si in functie...

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena tu ce mai faci??? maria..il asteapta pe mosul???
chiar vroiam sa ti pove...stii ce am mai vb noi pe mess....eii uite ca acum am dovada "de dat in cap" la cine im tot spune ca nu ma gandesc la bb sa mananc mai multttttt...... analizele au iest toate bune: nu am deficit de fier, calciu e ok, toate sunt bune

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

eu pt acasa am folosit tampoane de la SENSI,se gasesc in hypermarketuri...iar la Giulesti nu mi-a controlat nimeni lohiile,puteam sa-mi pun lejer orice fel de tampon,iar cat stai singura si nu te ia somnul potzi confectiona linishtita la tampoane...oriucm sa va luati si tampoane normale pe care sa le fixatzi pe chilot pt ca te patezi intr-un hal!!!asta dupa caz,dar e bine sa fi prevazator eu am folosit in 3 zile 10 perechi de chilotzi

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aooleuuuu anaxena si cat te-au tinut lohiile??? la mine nu a fost asa "urat"....

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

irinuca stiu ce zici , dar nu e asa cunoscut...o sa ma mai gandesc

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina.n da nu e un sfant mare dar este ... are dreptate irinuca ... si pe tata il chema alexandru ...

irinuca nu e gluma ... chiar asa a patit finuta ... dupa ce a platit 9 luni un medic sa o supravegheze ... nu vine noaptea nimeni .... si nu e singurul caz ... poti intreba si la alte odisei ...daca nasti ziua e ok .... eu am inceput sa am dureri noaptea da a venit medicul dimineata da puteam sa nasc cu oricine ca aveam incredere in cei de la giulesti desi marinescu sta f aproape si mi-a zis ca vine oricand

fetele daca sunteti in pana de idei de cadouri de bebe
sau cele care sunteti la primul bebe
uitati-va pe nichiduta.ro
acum am descoperit
are lucruri minunateeeeeeeeee
si culmea e din constanta firma
ma bucur ca am tot cautat si nu gaseam
exista n variante de jucarii
dar si de lucrusoare necesare de bebe
si de leagane

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

fetelor, incep sa intru un pic in panica; imi dau seama, cand va citesc, ca ne apropiem si noi cu pasi repezi de finalul odiseei. deja incepem sa cumparam lucruri pt maternitate sau pt bebe?
eu am luat pana acum o carte de povesti "Pisicile aristocrate"
Dorinut, tu spuneai ca nu ti-a placut caruciorul Graco, ca e prea mare?!
si eu am fost la Kidex si mi-a placut modelul asta: http://idealbebe.ro/graco-carucior-quattro-tour-deluxe-tsb-2010-p-6219.html
ce spuneti?

22+

Da e greu si mare..Gandeste-te care are o 12,8 kg. Si eu dupa cezariana nu ma vad sa-l car de la etajul 3...Am gasit unul care avea 7.5 kg cred ca Espiro Vector.
Uneori ma gandesc cum o sa cobor eu si cu carut si cuc bebe de la 3 . Prietenii mi-au dat solutia: il duc pe bebe intai intr-un cosulet, il las jos si apoi carutul, probabilitatea sa mi-l fure pe bebe e mica. ...vad eu cum fac. Nasol ca n-am uscator la parter, ca-l lasam acolo...ce probleme imi fac si eu..

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Dorinutza, poate ai cum sa-l lasi in portagaj la masina...nu mai faci drumuri cu el...

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput