Cu dragoste din Iasi (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sa incep si eu? Azi idmineata, la ora 4 am m-a trezit Alex cand a mers la baie... Iar s-a stricat la burtica. Cica circula un virusel... dar eu nu pot risca sa astept sa se complice, asa ca i-am dat repede loperamid si normix... Ma iau cu mainile de cap. Copilul e foarte serios cand spune ca a mancat doar ce i-am dat eu.

Azi l-am inscris pe pui la biblioteca. Are permis, e asa de mandru ca nu mai e nimeni ca el. Pt ca ora de religie s-a mutat si are o fereastra va sta la biblioteca in fiecare miercuri...
Ca un premiu...

Mergi la inceput

Adriana, frustrant sentiment sa nu stii ce are copilul... stiu cum e.
Cred ca Andreea are mare dreptate sunt necesare analize ca sa stii clar ce sa faci. Altfel o duce pe picioare si e aiurea...
Multa sanatate.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Anasol!

Va ofer o

Darria, sigur ai dreptate....

Herra, iar? Parca te mai auzisem la un moment dat....

Carmen, multa sanatate lui Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, iar.
asa m-am saturat de orl-ul din iasi si de placerea cu care baga antibiotice in copil...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna ziua

Herra: te rog, daca vrei, poti sa-mi spui ce medic orl(pt. copii) recomanzi si pe cine nu?
E posibil sa fac investigatii amanuntite si sa ajung la orl cu fetita(pt. nas). Nu am intrebat inca medicul de familie(in care am incredere) despre orl dar mi-ar fi utile si recomandarile mamicilor. Deocamdata ma gandesc sa o duc la domnul doctor Cobzeanu.
Multa sanatate baietelului.

Editare: S-a rezolvat. Am primit rec. de la o mamica draguta ce a vazut mesajul pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Raisa Stefana!

Va ofer o

Herra, sa stii ca si pe mine m-ar interesa raspunsul la intrebarea Darriei. Multa sanatate lui V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,

eu nu prea am memoria numelor; dar daca aud unul mi-l amintesc.

pe scurt istoria lui V cu orl-ul:
- in 2009 a facut otite repetate; cum racea cum facea; avea polipii dezvoltati
- in octombrie 2009 l-am operat (la spitalul de copii-singurul loc din cate stiu unde fac anestezie totala la acest tip de operatie; sunt doar doua dr. acolo; noi am fost la dr. Cristian -> parerea mea:neutru
- tot in acea perioada am mers pt a 2-a opinie la un domn dr, nu mai stiu numele; era la spitalul ala de langa purcica; si pe stefan cel mare la policlinica mitropoliei; acolo avea o aparatura mai sofisticata - s-a uitat in ureche cu un microsop mai performant sau asa ceva

anul asta mi-a facut iar 2 otite - a luat antibiotic in decembrie si apoi s-a repetat la 1 luna si jumatate!

parerea mea este ca pt otite se da antibiotic in 99% din cazuri...
pediatra lui recomanda antibiotic numai daca SI timpanometria iese rea, plata.

a, acum ultima oare mi s-a spus si ca are amigdalele "imense"; sper sa nu ma pregateasca pt sugestia de a-l opera si de amigdale.
si inca ceva - la nici una din cele 2 otite recente el nu a facut febra DELOC.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Criss sunt sigura ca stii, insa spun si eu... Eu stiu ca otitele se fac si cand sunt f multe secretii nazale neevacuate. Noi am rezolvat la Alex problema cu batista bebelusului si acum a invatat si sufla bine singurel... dar pe de alta parte si imi amintesc ca de la o sinuzita urata pe la 35 de ani am tras o otita de toata frumusetea eu! Si eu chiar imi suflam sarguincios nasul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Clinica ORL de la Spitalul CFR este foarte buna. Acolo l-am operat pe T. de polipi, cu anestezie generala (avea 4 ani). Nota 10 pentru tot colectivul de acolo.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Darria, ti-am trimis un PM.

Ioana.

Mergi la inceput