Cu dragoste din Iasi (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna ziua Iasule

La multi anisori, Raisa!

Lacramioara: mamica draguta care mi-a recomandat medicii orl este Loredana(Lorym)
I-a recomandat pe domnii doctori Cozma Sebastian(bun diagnostician) si Rusu(bun chirurg). Pot fi gasiti la recuperare sau la Aradia. La Arcadia intreba cand faci programare fiindca poate fi gratis sau sa platesti 20 lei(consultatia), daca ai trimitere de la med. de fam.

Carmen: ai dreptate. pediatra mi-a spus sa nu ma bazez pe faptul ca sufla bine nasul si sa aspir. Aspiratorul curata tot.

Ioana: multumesc Acum ma loghez si citesc mesajul.

Herra: multa sanatate baietelului. Referitor la scoaterea amigdalelor, am citit un articol in care domnul dr. Cobzeanu recomanda sa le lasam acolo, au rolul lor. Mi-a placut dapdv, nu cunosc altceva despre domnul dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Criss sunt sigura ca stii, insa spun si eu... Eu stiu ca otitele se fac si cand sunt f multe secretii nazale neevacuate. Noi am rezolvat la Alex problema cu batista bebelusului si acum a invatat si sufla bine singurel... dar pe de alta parte si imi amintesc ca de la o sinuzita urata pe la 35 de ani am tras o otita de toata frumusetea eu! Si eu chiar imi suflam sarguincios nasul...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

a, si noi prestam cu batista bebelusului.
dar acuma mai nou nu vor sa iasa secretiile, adica i se infunda pur si simplu tot capul; deci si urechile...

si eu am avut otita, de revelion 2008 - 2009...asa ca...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, la dnul dr Cozma Sebastian am fost la recuperare.
am zis eu ca nu tin minte numele, dar le recunosc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani Raisa! Sanatate multa si sa cresti mare puiut, sa fii fericita!
Fetelor, va astept azi, maine si luni la Moldova Mall, parter, este targ handmade cu tema inimioare....voi fi si eu pe acolo cu niste tablouase, felicitari , nu stiu daca voi sta non stop, caci mai am de rezolvat una alta, dar cred ca voi fi singura cu lucrari prin tehnica quilling.

Pupici, Wk-ed placut si astept sa ne vedem,
Gabriela si baietii

Dl. dr. Cobzeanu e un medic excelent din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va las o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Suna mai barbar decat este de fapt. Eu am inaugurat de un timp - nu mult cateva luni noua tehnica de curatare a nasului - sinururilor. Cu apa cu sare.
V-am mai scris cum. Ei bine e super.
Intr-o canita pun 150-250 de ml apa si 3/4 sare mare si 1/2 lingurita bicarbonat. Totul la microunde - eu folosesc apa de la filtru - pana fierbe si se dizolva sarea, apoi ori astept sa se raceasca ori mai combin cu apa rece - de la filtru normal - si trag ontr-o seringa fara ac de 10 ml, pe care o pun la nasuc, la fiecare nara si imping pistonul cu incredere. Sa nu traga aer atunci! Curata extraordinar si daca apoi pui si aspiratorul dupa, faci treaba. Chestia asta cand e cazul, se face si dimineata si seara, in mod normal doar dimineata... La noi, si mai ales la mine, a dat rezultate neasteptate. Alex sta cu multe proteste. pe motiv ca apa fiind sarata... dar sta... repet, suna mai barbar decat este dar rezultatul e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Raisa Stefana
Andra
Ioana-Catalina !
Sanatate si o copialrie frumoaa si fericita!
Felicitari mamici pentru printese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andra!
La multi ani, Ioana!

Va ofer o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata.

O intrebare: (scuze, sunt pe fuga) stiti vreun loc unde se fac cursuri de chitara pentru incepatori, copii?
Dar oferta de la Casa Pionierilor (sau cum ii zice acum) unde o pot gasi? Oare se mai fac acolo inscrieri si in cursul anului scoalar?

(na, ca au fost mai multe intrebari.
)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Oana, la palatul copiilor cel mai sigur e sa dai un telefon. raspunde ei mai greu, dar cand raspund, te lamuresc

la multi ani, sarbatoritilor!

Mergi la inceput