Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Va doresc un an nou mai bun...La multi ani !!!

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna ziua! Ultima zi din 2010!

La Multi Ani, dragele mele! Anii ce vin sa va aduca numai bucurii!

Va pupam pe toate si pe toti fulguletii din dotare!

Dani si Eva

Eva m-a schimbat profund, m-a facut sa iubesc toti copiii, m-a facut sa ies zilnic din casa in aer liber, m-a facut muuuult mai indulgenta, m-a facut enorm de emotiva. Dar ce vrea sa faca acum din mine, imi pune capac: sa ma faca gospodina! Asa ca azi, in ultima seara din an, vom gati impreuna "bombe cu cocos", asa cum a vazut ea la "Mini-Chef" - habar nu am ce e asta- Va imbratisez si tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fie ca acest an nou sa va aduca multa sanatate si putere pentru indeplinirea viselor, multa ingaduinta si rabdare, multa pace si fericire pentru a va bucura de viata. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Ai mei sunt deja in fata portii, e friggg, repede, repede:

La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

gata, ne-am regasit in 2011

Sa ne traim!

La multi ani!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani sanatosi si frumosi. Numai urari si ganduri bune pentru fetele cochetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

LA MULTI ANI, MINUNATELOR! 2011 sa va aduca sanatate, bucurie, fericire si noroc!

Alexia a facut varicela, ieri i-au aparut bubitele. Multe. Azi are si mai multe. O fi semn de bogatie pe anul asta?! Sper ca Maia sa nu faca. Vedem peste doua saptamani.

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Bine v-am regasit in 2011.

Teutz, multa sanatate Alexiei. Violet de gentiana si antitermice... si Calamine.... Sa dea DD sa scape Maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Sofia!multa sanatate si multe bucurii alaturi de parinti si de cei 2 fratiori frumosi foc.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

La multi ani, Sofia!

Slaba miscarea pe aici.

Si eu sunt tare in urma..... Am lipsit din motive intemeiate... Dar incerc sa recuperez.... Stefy si-a dorit ca Mosula la gradinita sa i-o aduca pe Tinkerbell si asta a primit.... iar acasa a vrut computerul testoasa de la Noriel.... Ce a mai fost sub brad nu a mai contat.... nici macar dulciurile .... DE acum nu mai e nevoie sa ma gandesc ce trebuie sa cumpar.. de acum stie ce vrea... Probleme va fi de buget....
Serbarea la gradinita a fost foarte frumoasa.... e prima serbare a Stefaniei la care particip si am fost foarte emotionata.... Am participat si la organizare.... la cumparat bradutul si ornamentele, la imracat bradutul... apoi la aranjat sala pentru serbare.... A fost foarte frumos....

Mergi la inceput