Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 17
saryta spune:
A ajuns si la noi posta: fetele spune-au ca le-a scris Mosul
multumim mult
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
dandusa spune:
Baiii,santeti asa scumpeee,cu atatea laude.Multumesc
Ce ma bucur ca au ajuns inainte de revelion,ca ametita de mine...,cu toata organizarea si lista din buzunar,a mers la posta in dupa amiaza de ajun.de-ale mele
.mai naspa e ca unele minunate,o vor primi de Paste ...,cred

Ruxandra,
da,ii vine costumul doar ca fix.la anul il ia Radu de bun![]()
Dani,
aici e,
danutz spune:
Poftiti la 
Tudor
.
Inca pe baricade la munca, un pic trista ca mi-au picat aranjamentele pt noaptea de revelion din motive de boala copiii prietenilor.
Dar nu-i nimic, vom face o mini petrecere in familie, cred, pana la urma![]()
.
si din motive ca nu mai stiu daca mai pot intra pana in anul nou, mai voiam sa va urez LA MULTI ANI!
sa petreceti bine si frumos,
sa fie buna,
pe masura, sa va energizati, distrati iar noul an sa va aduca exact ce va doriti mai mult.
La multi ani- fete dragi
chinico spune:
![]()
am zis ca nu mai intru, ca nu mai am timp. si chiar n-am.
piromanul munceste plin de zel.
bea acasa, gradi inchisa, bronsita ditamai.
birou prea mic pentru dosare prea multe..
mosafirii mosafirii, o burtica de 15 saptamani cu sotul din dotare, sotul mai gravid decat burtica :). dar amuzanti nevoie mare, doare tare burta de prea mult ras..
2 kile peste limita impusa de 2..trimis mama multime bucati porc decedat si prelucrat. plus hectare de grau amestecate cu baterii de oua si tone de unt. mniami, alba ca zapada...n-am mai mancat din copilarie!!
donia ti-as trimite si tie, dar mi-e ca le papa altii inainte sa le vezi tu..
unul vamesul, doi vamesul ![]()
dar am vrut neaparat sa mai scriu macar o data la scutece. ca iote, sa nu-mi vina sa cred (vesnica mea problema cu timpul) plecam !!!!!
tin minte cum citeam, cand aveau fulguletii nostri minunate multe 2,3 luni la scutece..si ma gandeam jdiu, cat de mari sunt copii lor!!! si acum?? micii nostri mari. sa-i tot tzuci pana-i tocesti.
LA MULTI ANI dragele mele, va multumesc pentru 5 ani in care mi-ati fost alaturi la bune si la rele.
(ptiu, ce-am imbatranit!!
)
P.S. dau comanda de pe acum. la nunti va rog multe prajituri si scaune solide. sa ma tina, nu de alta...![]()
am editat sa va spun ca la noi e multa zapada. nu stiu de ce, simteam nevoia sa va impartasesc chestia asta.![]()
nadragii de zapada ai beei au costat 19€, iar geaca ..nu mai stiu..voi le luati costum intreg? bea mi-ar smulge toata pleata pana as imbraca-o...
si sa intreb de lacramioara...nu ca nu-i buna cafa de la danut, sar'mana maica,mila ti-ai facut de mine..
a. si sa spun de cateva ori diamat. diamat. diamat. diamat. diamat.![]()
na? ai de zis amu.![]()
fain d cu cadourile.![]()
gata. ne vedem la anul. hai, hai mai flacai...
lizzy spune:
scurt... ca scriu numa' cu un dejet de la dreapta, ala mijlociu ![]()
si cu fro doo de la stanga, ca numa' atata stie stanga mea...![]()
azi am renuntat la machiaj, mai bine ma menajez un pic... ca aseara s-a umflat de numa' dupa ce-am condus 2 km si-am schimbat de 3 ori dintr-o viteza in alta.
on the other hand, m-a sunat acs ca ei tocmai merg spre partie
i-am localizat fix la o ora cu masina de catunul meu, sunt in zona cu copiii pana pe 3 ian, acuma ma dau peste cap sa fugim pana acolo maine
imi iau si schiurile, poate ma lasa sotul sa ma dau 5 m
iar pe mamarutz l-as pune pe schiuri pt prima data, ianis ar fi in extaz... noh, vedem...
in rest... io ma comport ca si cum nu-i revelionul maine seara. nimic pretentios, la niste prieteni acasa...
va doresc un an nou bestial!
nu stiu cum si de unde sa vina anul asta fantastic, dar vi-l doresc din inima asa cum mi-l doresc si pt ai mei de-acasa... sa ne vedem cu bine in 2011.
va pupa diana din toata inima, fete dragi si minunate!! 
dianav spune:
Pe acceasi lungime de unda cu chinico
Ma bucur ca v-am descoperit, desi nu va cunosc personal pe niciuna dintre voi. Am o banuiala ca o persoana pentru care am facut un mic serviciu de curierat este chair diamat, dar nu bag mana in foc, ca sunt cam bramburita. Daca mai citesti, diamat, tu ai fost, recent, destinatara unui mic pachetel din Belgia?
La inceput, cand erau copiii mici de tot, va citeam foarte des, nu apucam sa parcurg cate pagini se umpleau. Pana sa pun intrebarea sau sa expun un subiect, deja aflam raspunsurile, informatiile, parerile in legatura cu probleme similare si nu mai intram. Apoi parca nu a mai fost timp si tot asa.
Inteleg ca ne mutam de la scutece?
Va urez si eu La multi ani cu liniste si multe impliniri!
dianav
roxanica2006 spune:
Dragele mele dragi, va doresc din inima un An Nou plin de iubire si rabdare , ca pentru mine asta-i cheia tuturor problemelor, sa fiti sanatoase, voi si fulguletzii si taticii fulguletzilor si..si..si...Va imbratisez tare, tare, pe fiecare in parte, imi sunteti dragi tare.
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
lory32 spune:
Dragele mele, va doresc sa aveti un an nou cu sanatate, ca-i mai buna decat toate, cu bucurii si impliniri alaturi de fulguleti si de toti cei dragi voua! Ma bucur ca v-am cunoscut virtual si ca am impartasit impreuna grijile, emotiile, problemele dar si bucuriile si implinirile noastre si ale puiutilor nostri dragi si imi doresc sa continuam tot impreuna si sa va cunosc si personal. Imi sunteti dragi toate si va imbratisez cu mare drag.
La Multi Ani!
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006 )
diamat spune:
Baaaai, nu se poate. Diana, tu erai cu bombo? Cat de tare :)))))
Nu sunt diamat, nu sunt diamat, nu sunt diamat
Na! Sunt dia-no-ci-ca. Dâh, oameni incapatanati ![]()
Apropo, chinico, pe d in imbrac infinit mai usor cu ala cu totul. Peste pijama
. Baga picioarele, mainile, cizmele si iese din casa
In usa mai punem caciula si eventual un fular, ca la gat nu se inchide niciodata si in secunda doi face plaja in zapada 
Dandusa
am pus felicitarea la loc de cinste, deasupra mesei de croit, sa ma inveseleasca 
Donia ai trimis ceva? Ca daca da, iar n-a ajuns. Ai un tracking no, ceva? Mai am doua pachete disparute si unul intos la exp (asta din tara). Posta romana e cel mai infect lucru eveeeeer.
Bre, gata scutecele, a? Nasol. Generatia in blugi, auzi. Ha, ce-o sa ma mai distrez cand or sa apara fete la anu; si n-or sa gaseasca fulgii la locul lor ![]()
dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata
saryta spune:
Dragele mele minunate, va urez un an nou plin de bucurii, fericire, sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca! Sa ne vedem/auzim cu bine in 2011.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"