Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
am ras la cizmele cu capac
si m-am intristat citind de baietelul nascut iarna.. cu fiecare rand simteam ca-i fratiorul.. si nu vroiam!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
diamat spune:
as scrie si n-am ce 
d a primit diverse de la noi de ziua lui, lego + cap de cartof
si cand au venit rudele cu carti a zis...pai si cadouri? astea nu s cadouri ![]()
![]()
![]()
dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata
aka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Bre!!!! descoperit un blog si inceput sa citesc si tot citesc.. acu citesc de piticul plimbat pe skateboard si.. cumva.. de abia astept sa-jung acasa, sa inspectez o anume cutie.. ![]() ..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta) |
eu l-am descoperit mai demult.
si azi am inspectat cutia si am gasit un plic pe care scria Monica(aka)
. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
danutz spune:
Ieri a ajuns Mosu' si la mine.
Anu' asta a ajuns mai tarziu, ma gandesc eu, fiindca a vrut mai intai sa vada daca-l merit.
Si cand am primit rezultatul la examenul pe care l-am dat chiar in ziua de ajun, am sarit in sus si m-am bucurat ca un copil mic. Ruxandra...i-am ciuruit!!!
.
Si si mai mareeee mi-au fost bucuria si surpriza cand am deschis cutia...postala. Acum pe un anumit raft din casa noastra sta o mica comoara. Multumim din suflet draga noastra!!!
mami_dani spune:
Dandusa & familia : Am ramas fara cuvinte!
Multumim mult, dragii nostri, va dorim ce ne dorim si noua!
Ruxandra, pantera e superba si mai atenueaza din socul initial
Dar tot nu-mi place sa stau acolo ziua (drept e ca ajung oricum noaptea acasa...). Am pus poze de la Craciun, dar in camera aceea doar am filmat si la filmulete chiar nu ma bag deocamdata. Promit sa fac curand si poze. Dar, ce e cel mai important: Evei ii place!!!!!! Si o arata tuturor musafirilor!
Danutz, felicitari! Eram "precisa" ca asa se va intampla!
Ce mai era?
Va pup,
Dani
lizzy spune:
acuma mi se pare nedrept ca io stau asa departe. la mine posta ajunge greeeuuu :(
pe de alta parte... scriu cu stanga :)
entorsat de tot dreapta
cica la patinoar ![]()
si io care aveam de gand sa pozez maine, sa merg pe partie poimaine...
pupez ![]()
kikineata spune:
Hi hi, garga a adormit cu felicitarea
.
Multumim si pupacim.
Ruxandra, la postul cu baietelul io am plans. Imi place bloggeritza, o tot citesc
Multa zapada va doresc!
kikineata spune:
ahhh, te alinti!
incearca cu picioarele si vei vedea ce simplu e cu stanga ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy ah greu e sa te machiezi cu stanga... asta v-am zis?! |