Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandra_sb spune:
Craciun fericit!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
lory32 spune:
Am pus poze de la serbare
http://picasaweb.google.com/cryslory
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria (10 nov 2006)
iulia-stefy spune:
Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_dani Buna ziua! Laura, draga mea, de pe un site: http://www.doneazasange.ro/cine_poate_dona.html Gravida nu poate dona sange, intrucit organismul sau trebuie sa acopere si nevoile viitorului copil, iar interdictia se prelungeste 18 luni dupa nastere pentru ca organismul mamei sa-si refaca pierderile. Mai ai putintica rabdare, ok? Te pup! |
mai sunt cateva conditii minime legate de kg, tensiune, hemoglobina. plus sa nu alaptezi, indiferent cate luni au trecut de la nastere...
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce poarta numele Sfantului Stefan!
Va ofer o
cu frisca, o felie de tort si un
si.... ce mai vreti voi......
lizzy spune:
sper ca ati avut un craciun fain, cu bucurii si liniste sufleteasca alaturi de ai vostri dragi...
anul asta mosul a fost darnic cu copiii. dupa spusele lui i., "cre' ca lu' moshu' i-a crescut salariul" ![]()
io va pup de la birou...
as vrea pe o partie mica-mica sa ma regasesc.
in rest, ma gandesc la voi, dar ma simt in continuare in silentio stampa.
dandusa, ai donat?!
donia, 400ml se doneaza acum. nu m-am simtit rau nici in timpul, nici dupa. nici macar slabita... de asta si eram asa exuberanta, am capatat incredere si stiu acum ca pot repeta experienta.
pup u all
lizzy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy La multi ani, tuturor ce poarta numele Sfantului Stefan!![]() Va ofer o cu frisca, o felie de tort si un si.... ce mai vreti voi......Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
stefy! 

Stefania Iulia (05.12.2006)