Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 13
saryta spune:
Mamicilor, minunatelor va imbratisez cu mare drag pe toate si va urez Craciun fericit, sa aveti momente minunate in familie cu copiii si taticii, sa primiti cadouri multe si frumoase!
Craciun fericit!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
diamat spune:
dragelor,
va doresc din suflet sarbatori cu multa liniste si copii fericiti
, daca se poate si voi la fel ![]()
ieri am fost cu d in decathlon si i am luat costum de ski, roz
cu alb, de 5 ani (ala de 4 il strangea peste burtica
) si cizmulite imblanite.
costumul (mai aveau rosu si negru) a fost 140 (aveau si la 110 dar avea fas inauntru, asta are ceva mai putin rece) si cizmulitele 50lei. sunt ff ok, d a plecat imbracat, l-a pus cu fundul pe tejghea sa i scoata antifurtul
si l-a bipait pe glezna pt cizme ![]()
editez sa zic ca daca imi mai zice caeva diamat il bat
. io sunt dianocica, da? acum scot biciul sa va amintiti ![]()
dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata
Teutz spune:
Multumim tuturor pentru urarile de ziua Alexiei! 

Urez si eu La multi ani! tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat pana acum:
Stephanie, Isabel ale lui Mamaana!
Ana Maria a lui Marani!
David al lui Dianocica!
Ingrid a Eri_kai!
Stefania a Lacramioarai!
Erica a lui Ank! 
Dragos al Monicai!
Ana a lui marcelac!
Octavian al lui Desiree!
Tudor Alexandru al lui Ruxmax!
Matei al Irinei!
Alessia a lui Miraco!
Sebastian al lui Anateo!
Oana a Dianei!
Beatrice a lui Chinico!
Christian al Doniei!
Darius al Madalutei!
Rares al lui Danutz!
Eric al lui A_deju!
Elisa a Daphnei!
Maya a lui Ingeras!
Andrei al lui Monique!
Alessia a lui Flore!
Andreea a Dorsiliei!
Denis al Asizei!
Luca al lui Yagmur!
Maria Cristina a lui Aka!
David al lui DeeA!
si in avans pentru
Tudor David al Shoshikai!
Zilele sunt prea scurte!!! Trece atat de repede timpul, incat nici nu-mi dau seama cand trec saptamanile! De trei zile incerc sa scriu si eu un mesaj si tot timpul intervine ceva. Cu chiu cu vai am reusit sa citesc capitolul asta. Noi suntem relativ bine, Alexia e ragusita si mucoasa bine, iar Maia e cu mucisorii pe trecute, ca ii avea de vreo trei saptamani. Am avut si noi petrecere de ziua Alexiei, dar inca n-am adunat pozele. Pe 15 decembrie a avut si serbare la gradinita, au fost toti ingerasi. Alexia a spus hotarata poezia, iar lui Mos Craciun i-a spus repede, inainte sa o intrebe el ceva: "Am fost foarte cuminte!" Mosul de la gradinita i-a adus o papusa, iar sub brad va primi carti, puzzel si cateva dulciuri. Am pus aici cateva poze cu mandrele mele: http://picasaweb.google.com/TeutzAur/PozeDecembrie2010
Greutate/inaltime Alexia: 17,200 kg si 100 cm.
Va urez din tot sufletul un Craciun fericit, multa sanatate, fericire, bucurii si un Mos bogat!
Teutz, mami de
Alexia Iarina (10.12.2006) si
Maia Carina (19.08.2010)
bamboletta spune:
L-am visat pe Mos azi noapte venea tare de departe,cu un sac mare in spate sa aduca sanatate,deci asteapta-l ca el vine dar acum este la mine cu colinde de Craciun,va doresc un an mai bun si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina.Zurgalai si flori de gheata sa te bucure de viata.Craciun Fericit !!!

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

porumbita80 spune:
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
lory32 spune:
Dragele mele, va urez sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de toti cei dragi voua! Va imbratisez cu drag!
Craciun fericit!
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006)
dandusa spune:
Craciun fericit,prietene dragi!Sa aveti parte de multa liniste,iubire si implinire alaturi de dragii vostrii!
Teo,
m-am topit.Alexia in alb este dementiala iar Maia in rochita cu buline,delicioasa
Diana,
bre tu esti Dianocica sigur?bai io tin minte ca ea scria mult mai des
.m-am amuzat teribil cum platiti voi produsele la casa,imi imaginez scena cu d cumparandu-si chiloti![]()
Ank,
Craciun fericit si voua!
Lizzy,
m-ai mobilizat si pe mine,iar eu am mobilizat pe altii
mamaana spune:
Craciun Fericit dragele mele! Cu multe bucurii si cadouri pentru fulguleti si mamicile lor minunate! Si cu multa sanatate!
Donia spune:
Craciun fericit!
Eu pe baricade, in campia muncii, dar nu ma plang, ca am timp de forum, dar mai important, pot sa il pandesc pe Mos Craciun! ![]()
aka spune:
Craciun Fericit! multa sanatate, fericire si liniste in suflet.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna