Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 12
dianav spune:
multumesc pentru sugestii de costum ski. eu tot am batut magazinele dar nu am gasit ceva convenabil, mai incerc si prin brasov, ca fiind oras de munte, ma gandesc ca ar trebui sa gasesc ceva. Pana atunci are unii de anul trecut f buni, dar masura 3-4 ani abia o mai incape, in sensul ca trebuie lasata salopeta cumva in vine asa, ca sa fie suficient de lung pantalonul.
Dandusa, da ai dreptate, si eu prefer cartile si ma bucur ca si ea a descoperit lumea povestilor. Nici eu nu am luat nimic pana acum, pe toate vreau sa le fac astazi.
Pana atunci, am gasit dimineata in benzinarie, ca pe net si librarii nu mai sunt, pachetele de carti de joc editura gama. Vi le recomand, in cazul in care nu le-ati descoperit pana acum. Noi avem acasa cifrele, poti face cateva jocuri f educative cu un pachet, se pot sorta pe multimi, asocia multimi unei cifre etc. Acum, dimineata, am luat si alfabetul si animalele.
Cat despre jucarii de baieti si fetite, nici noi nu facem diferenta. Oana se joaca cu masinuta teleghidata, are o singura papusa cu care nu s-a jucat niciodata, doar plusurile le iubeste, si pe primul loc sunt caii...avem herghelie.
As dori si eu sa vad poze, dati-mi si mie parola de la mailul de aici, va rog.
A, Kiki, tot ce ai facut arata incredibil. Painea si pizza deja mi-e pofta.
Diana
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy costum de ski: 20 euro, germania. suficient pt un sezon, impermeabil, practic, simplu... dani, vreau poze. nu te cred ca e un roz naspa. si nu se deschide prea mult, in princip am avut party la un loc de joaca, inca desfacem cadouri si descoperim cheshtii noi :D pana acum, casuta lui alba ca zapada, in varianta mini oarecum, este preferata. 'fetita' dulce a lu' mama :D copilu' asta e special, zau asa. ma intrebau unii/unele... si cum? nu-i plac masinile cu telecomanda?! NUUU frate, ce-i asa greu de inteles?! copilu' asta e copil si atat, nu baiat si atat :) oare se intelege ceva?? asaaaaa: sunt extra-mandra de mine. am cedat 400 ml din sangele meu. azi. nu stiu cui. cuiva care are nevoie de el. si-s mandra nu ca am facut-o, ci ca am fost curajoasa suficient cat sa nu-mi induc raul de una singura. senzatia de multumire sufleteasca a fost incredibila pt mine. am carnet de donator acum, pot de 4 ori/an :) si-o voi face! si-am primit o zi libera si bani, in bonuri, in valoare de vreo 60 lei. pe care le dam mai departe intr-o campanie umanitara facuta anual de PR-ul de la locul de munca al sotului meu. |
bravo. apropo de asta stiti cumva daca eu pot? cat sunt garviduta? daca stie cineva imi zice, please?!!!!!!!!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
11+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mami_dani spune:
Buna ziua!
Laura, draga mea, de pe un site:
http://www.doneazasange.ro/cine_poate_dona.html
Gravida nu poate dona sange, intrucit organismul sau trebuie sa acopere si nevoile viitorului copil, iar interdictia se prelungeste 18 luni dupa nastere pentru ca organismul mamei sa-si refaca pierderile.
Mai ai putintica rabdare, ok?
Te pup!
ank999 spune:
pe toata lumea si va doresc din toata inima Craciun Fericit, cu multa sanatate si bucurii, cu noroc si multe impliniri!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
danutz spune:
Va urez din tot sufletul Craciun fericit si sa va aduca Mosul cadouri frumoase la toti si toate!
flore26 spune:
Hello, fetele mele dragi!!!!!!!
stiu ca am disparut, dar nu puteau trece sarbatorile fara sa va colind.![]()

Multumesc pentru urarile de ziua Alessiei

. Ziua ei am tinut/o la gradi, dupa serbare, exact pe 16. Cu tort mare cu alba ca zapada, in forma de inima...cu toti copiii in jurul ei...cu Emma, mami, tati, buni, bunu, mica ( mama mea), cu doamna izabela. o petrecere f reusita.Fetele acum sunt la Fizes, la socrii mei si la bunica mea ( sunt vecini )...maine mergem la ele. Au plecat joi, dupa serbare pentru ca aveam nevoie de odihna..dar multa...in saptamana cu serbarea am stat si cate 12 ore la lucru ( am amenajat un semineu in clasa, am decorat tot....revin cu poze cand primesc)...iar stresul, nesomnul si oboseala si/au spus cuvantul...joi, inainte de serbare, la coafor, frezata si machiata, am tras o lesinatura de toata frumusetea 

Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy unt extra-mandra de mine. am cedat 400 ml din sangele meu. azi. nu stiu cui. cuiva care are nevoie de el. si-s mandra nu ca am facut-o, ci ca am fost curajoasa suficient cat sa nu-mi induc raul de una singura. senzatia de multumire sufleteasca a fost incredibila pt mine. am carnet de donator acum, pot de 4 ori/an :) si-o voi face! si-am primit o zi libera si bani, in bonuri, in valoare de vreo 60 lei. pe care le dam mai departe intr-o campanie umanitara facuta anual de PR-ul de la locul de munca al sotului meu. |
Minunat gest! Dar pe vremuri stiu ca se donau doar 250 ml? 400 mi se pare mult, te-ai simtit bine dupa aceea?
roxanica, pare rau ca ati fost suferinzi, sper sa va ocoleasca bolile de acum si sa aveti ocazia sa va bucurati de sarbatori!
dandusa, ma topesc si eu cand povestesti de Crinuta si Raducu, dar tu, cand chiar ii vezi ce dulci sunt! M-am uitat pe link, ce atmosfera speciala la acele concert!
mami_dani, cat de roz mai sunt peretii? Lasa ca va obisnuiti, noi am stat in gazda intr-o casa care avea o camera mov, la inceput a fost ciudat, dar cu timpul n-am mai observat. Sa nu mai spun ca alta camera avea peretii maro destul de inchis, iar propietarul era atat de mandru, el alesese culoarea
flore ma bucur sa mai aud de la voi. Sper sa te refaci repede!
Noi am fost la concertul de Craciun al copiilor, a fost foarte distractiv! Clasa lui C a avut 2 cantece, el a mai si cantat, dar a fost in principal ocupat sa isi incheie nasturele de la pantaloni
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Cred ca maine nu voi mai intra,si macar voi fi prima care face urarile
:
Va doresc Craciun Fericit,sa aveti parte de o stare zen ,macar pentru 2 zile ,sa uitati de orice grija,sa priviti ochii copiilor aflati fata in fata cu Mos Craciun si sa vibrati sufleteste odata cu ei..Va multumesc ca sunteti minunate!
Lavinia_P spune:
Dianav,
Eu am gasit la un SH pana la urma..pantaloni as acum a descris KIKI,au costat 5 lei
.
Kiki,
Am admirat pozele m-am amuzat la Sara "colored" si am salivat la painita ta...
Off..am o tona de calcat..am plecat..
mami_dani spune:
Ho, ho, ho, minunatelor!
Sunt Mos Craciun si am pentru voi si fulguletii vostri un sac PLIN cu:
-bucurie
-sanatate
-iubire
-oameni frumosi care sa va inconjoare
-armonie
-muzica pe placul vostru
-flori, multe flori
-pupici