Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bey, mananc o ciorba a la grec dar nu ma pot abtine, raspund la fetele cochetele. pinkkkk, atins coarda sensibila . Deci io pt. fiecare lucru umblu, caut sa nu ma pacaleasca careva la calitate dar nici la pret. Boonnnn. Umblai tot orasul, eu nu prea raman descoperita, dar cu astea de ski chiar numai tampenii sau f scumpe. Singura varianta a fost costumul ala Cocodrillo, m-au anuntat fetele de la magazin cand au primit, le stiu din catalog si calitataea este buna tare, practice, mai aveam cand era mica. La Costum erau pant verzi care au cuprins-o pe Sara, cei roz i-am returnat ca-i erau mici aceeasi masura alt croi. Costumul 4 mil. Geaca 235 si pant fas verzi cu bretele 165 cam asha. Pant roz se inchid cu fermoar pana peste piept gen vestuta.Ceilalti pantaloni roz (de zici tu ca are 2 costume)sunt luati din timp cu bani rezonabili dar sunt Dior.
Cred ca de celalt magazin de la Baneasa e cel cu articole sportive cu niste preturi mari si calitate ce lasa de dorit. Reserved nu intru ca nu ma incanta. Hi hi, ma mai intreaba careva ceva?

Mergi la inceput

Dianav, ar tb sa te misti destul de rpd pt. ca io am luat costumele acum vreo 2/3 sapt, la o sapt cand m-am dus sa returnez pantalonul mic sa iau masura mai mare deja nu mai exista. Dc vrei sa-ti spun magazinele sau poate gasesti si online ca stiu ca au site.

Mami_dani musai poze cu ccc camera roz, da?

Mergi la inceput

Ruxandra, da am impletit painea in 4 si arata a cozonac. S-a topit zapada aici, la munte cum e, mai ninge sau te bronzezi ca in Buc vin 14 grade peste noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna seara!

Nu ma pot abtine

Kiki, am intrat acum 10 minute in camera Evei si sunt si acum ametita...sincer. E roz-roz, ma rog, cica se mai deschide culoarea dupa ce se usuca bine.Fac poze cand o fi gata, acum mi se pare groaznic -

Ls Reserved in Vitantis am intrat acum vreun an (inainte sa cada tavanul) cand habar nu aveam ca au si hainute de copii, prietena mea voia pantofi, ca i se potriveste calapodul. Si erau costumele astea la reducere, daca imi amintesc bine au fost sub 250 bucata Unul roz si unul maro cu portocaliu. Si pentru cat ne trebuie noua (un sezon) si pentru unde ne trebuie noua (Bucuresti si Maramures) sunt numai bune! Alta era socoteala daca mergeam la munte, schi, drumetii, bineinteles

Asaaaa, ma inarmez cu calm si urc in dormitorul Evei sa continuu ofensiva. Tineti pumnii, va rog!

Va puuup!

Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
aici e un playlist cu cateva melodii de-ale lui A.Rieu.de cate ori deschid calculatorul,las asta pe fundal
Diana,
costum de ski au si la Intersport,calitate f buna.Crinutei i l-am luat in extrasezon la 120 ron.am mai vazut si la Decathlon,doar ca nu erau atat de groase dar de un sezon,vb Danielei merg f bine.
Dani,Aka,
nu-i musai ikea.alegeti voi locul,eu vin oriunde
Kiki,
si mie mi-a placut pictura si 'pensulele' alea grasute.si painea ta arata bestial

noi am lasat-o f moale cu mosul si cadourile.de la ziua lor primesc continuu cadouri de peste tottt.copiii mei,sant incredibil de norocosi.prea multe frate,mult prea multe pt ei.parca nici n-au timp sa se ataseze de o jucarie,ca vine alta si apoi toate zac intr-o cutie aruncate,iar ei balesc in fata vitrinei dupa alta.eu le-am luat cu precadere,carti.99% carti.in rest,tot ce-i in casa noastra sant primite.daca le-as fi pastrat pe toate,sigurr n-as mai fi avut loc sa intru in casa.asa ca anul asta de mos Niculae au primit dulciuri iar de mos Craciun vor primi cate o carte.atat.nu vad rostul gramezilor,cand altii n-au nici una.mai bine bucur si un sufletel sarman cu banutii aia.Crinuta face periodic cate un pachetel pentru un copilas sarman,mereu imi spune ca-si doneaza o papusica sau o bluzita.ma emotioneaza profund gestul ei.si eu sant f darnica de felul meu,oricat as primi,simt nevoia sa intorc dublu.sa fac surprize,sa aduc zambete.ma incarca profund sa stiu ca gestul meu ajuta sau bucura cu adevarat.acum,in preajma sarbatorilor de o mie de ori mai mult

Mergi la inceput

Raducu sta ca hipnotizat cand aude melodia www.youtube.com/watch?v=YOkoar9_IiI&feature=related" target="_blank">asta.Crinuta canta la o vioara doar de ea construita iar eu ma topesc

Roxanica,
Russell asta cam seamana cu fratiorul tau,imi pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

va pup si va iubesc! atat, acum :)
data viitoare mai mult ;)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

va pup si va iubesc! atat, acum :)
data viitoare mai mult ;)

de-ajuns,Lizuca draga.si eu,si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

costum de ski: 20 euro, germania. suficient pt un sezon, impermeabil, practic, simplu...

dani, vreau poze. nu te cred ca e un roz naspa.
si nu se deschide prea mult, in princip

am avut party la un loc de joaca, inca desfacem cadouri si descoperim cheshtii noi :D

pana acum, casuta lui alba ca zapada, in varianta mini oarecum, este preferata. 'fetita' dulce a lu' mama :D

copilu' asta e special, zau asa. ma intrebau unii/unele... si cum? nu-i plac masinile cu telecomanda?! NUUU frate, ce-i asa greu de inteles?!
copilu' asta e copil si atat, nu baiat si atat :)

oare se intelege ceva??

asaaaaa:

sunt extra-mandra de mine. am cedat 400 ml din sangele meu. azi. nu stiu cui. cuiva care are nevoie de el. si-s mandra nu ca am facut-o, ci ca am fost curajoasa suficient cat sa nu-mi induc raul de una singura. senzatia de multumire sufleteasca a fost incredibila pt mine. am carnet de donator acum, pot de 4 ori/an :) si-o voi face!

si-am primit o zi libera si bani, in bonuri, in valoare de vreo 60 lei. pe care le dam mai departe intr-o campanie umanitara facuta anual de PR-ul de la locul de munca al sotului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Va salut si eu cu mare drag, fetele mele!
Am fost tare, tare bolnavi, dar acum suntem bine,sanatosi, galagiosi, mancaciosi, multumim Doamne! Cat e de confortabil sa-ti fie sanatosi copiii, nu-mi mai trebuie nimic, asa-s de fericita...
Va imbratisez pe toate, pe fulguletzii sarbatoriti carora , din pacate, le-am ratat aniversarile, dar m-am gandit cu drag la toti !

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput