Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Racusor voi avea de studiat lista, caci este destul de detaliata. multumim. Vazut poze cu Andrei.Le-am admirat impreuna cu Theo. E tare simpatic Andrei si se vede cat a crescut. Am vazut si lenjeria ta de patut. Avem si noi tot de la babycomfort dar pe alta culoare. Tu ce fel de cearceaf ai cumparat? In afara de cel protectie pentru saltea. Si inca ceva: hainutele lui Andrei sunt tare, tare frumoase. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
am luat doua de un fel, si doua de alt fel, parca erau de bumbac organic si bumbac simplu. (sotul de fapt, ca eu eram la pat si dadeam directive ) acum as vrea sa ii cumpar si altele mai colorate ca pare interesat pana si de strumfii de pe aparatori
multumim de aprecieri
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
si eu trebuie sa citesc schema, ca deja am nelamuriri adica nu am inteles ce fac dupa ce ajung la 15 ml suc de mar intr-o zi si 15 de morcov in cealalta...cand sa ajung la 20 oare le combin? o sun maine si va zic
eu trebuia sa merg la petrecerea de craciun a firmei in seara asta, dar cum andrei a avut o criza de plans de juma de ora de la oboseala si s-a linistit numa cand l-am dezbracat si l-am lipit de pielea mea nu imi mai vine sa mai plec. acuma doarme cumintel in patut, dar daca iar incepe sa planga? are nevoie de mami lui, asa ca stau cumintica acasa nu tineam sa merg oricum, a fost asa o decizie pe nepusa masa, dar nu m-as simti bine sa ma duc
oricum m-am lamurit, la noi nu merge educarea cu metoda plansului, trebuie cu rabdare si sa renunt la leganat sub orice forma
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
rodi, paula.....multumim frumos...
anca, am inteles...stiu cum procedeaza homeopatii...stai o ora sai ceva la discutii cu ei, te intreaba cate in luna si in stele, apoi iti stabilesc tratamentul... eram curioasa cum ati reusit sa incepeti sa papati mai bine... mersi mult...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
Tu Denisa, da ce frumuseti de copii ai tu acolo! uff..ca imi vine mie sa ii dau o bataita la sotu tau ca nu sta mai mult cu ei, sa se indragosteasca efectiv de ei...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Victo Tu Denisa, da ce frumuseti de copii ai tu acolo! uff..ca imi vine mie sa ii dau o bataita la sotu tau ca nu sta mai mult cu ei, sa se indragosteasca efectiv de ei... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eu nu reusesc sa vad pozele
9 iunie 2010
katalina spune:
citat din mesajul lui carla_2008 fete,mateo a slabit 280gr in 3-4 zile!!!!!!!!!!![ajutor] sigur e bun cantarul,l-am cantarit zilnic de 2 ori,carla a pus putin pe ea,dar a pus!!!!!!si el tocmai e mai bine de 2 zile cu raceala,papusa e mai rau.sunt disperata!!!!!! am sunat dr,ne-a trimis maine la analize...... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Linistete-te..nu a fost Mateo racit?nu a mincat mai putin, poate a facut kk ,pipi inainte de cintarire...asa prin telefon te trimite la analize dr???
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
racusor2010 spune:
Andreea, am vazut si eu calendarul cu Eric foarte frumos din partea soacrei ce seamana copiii tai intre ei, iar Eric in 2009 cand e ca o fetita este fenomenal sa iti traiasca puii!
9 iunie 2010
katalina spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Catalina dar daca faci dintr-un litru nu iese prea multa? Ce faci cu ea? Sau faci ptr mai multe zile? Mie mi-a zis sa nu-i dau in fiecare zi ci din doua in doua zile. Si ma gandeam sa-i fac proaspata de fiecare data. Desi e mai mult de munca. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
Din cite imi aduc aminte ,iese putina brinzica, daca nu, folosesti1/2 l lapte,Ideal e sa o facem proaspata pt fiecare masa, nu sa o pastram la frigider.(ce ramine ,o maninca mami
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
rodyka spune:
citat din mesajul lui katalina Voi fetele aveti succes cu safe feeder ala????????????sa -l iau si eu multe ore cu treaba,la birou,la piata,cu fetele |
la noi are succes, imi iau eu o grija de pe cap... ca oricat ma chinui sa tin o feliuta de porto, tot imi aluneca dintre degete la forta cu care trage ea...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
aelita, otilia, mycya sau care mai stiti: cum inscriu copilul in livretul de familie romanesc? ca am uitat sa intreb cand mi-a facut certificatul de nastere... si pe Isa o am trecuta in cel spaniol si pe Maria in cel romanesc , aproape ca nu pot demonstra ca am doua fete
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)