Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

BUNAAAA MAMICI FRUMOASE!!!

Greu ma tin dupa voi
DEnisa,multumim pt complimente,si voi sunteti taare frumosi.sedinta foto la 2 luni ai vazut-o?
a,si ce fain ca ai asa ajutor de la fratior,toata viata mi-am dorit si eu un frate, o sora,da'na...acum m-am razbunat,am facut eu 3 puradei

DRAGAICA Felicitari pt dintisori !!!!

PAULA,MULTUMIM FRUMOS PT LISTUTA! ai muncit nu gluma

Puiul meu si-a descoperit glasul, si aseara la 12 noaptea juma de ora a tinut-o intr-o vocaliza,de ceva vreme ride in hohote cind ma strimb la el,si el se mira de ce zsunete ii ies

Roxana,dupa 6 luni nu mai e necesara sterilizarea si fiereberea apei,daca o fierbi

Denisa, cum folosesti oala aceea ,are 3 parti

A, uitam sa urez piticului sef LA MULTI ANI
ERIC LA MULTI ANI
ELISA LA MULTI ANI

Voi fetele aveti succes cu safe feeder ala????????????sa -l iau si eu
LA MULTI ANI ELADEEA

Denisa ,mai rezisti cu somnul, eu in fiecare seara ma culc la 1.30 sau 2 noaptea, dupa 12 cind dorm toti prin casa, mai vb si eu cu sotul ,mai string prin casa,mai maninc

Pufescuta,felicitari pt dintisorr,inca mai folosesti pompa?cum o sterilizezi,vreau sa o folosesc si eu abia acum,sa pot pleca mai multe ore cu treaba,la birou,la piata,cu fetele

plizZ:recomandati-mi un interfon ieftin si bun!!!!

La multi ani Sebi si Felix de Dragaica, Cristian al Laurikai, Eric de Grety si Raducu lui Pufescu!!!

revin,sper dupa 1 noaptea

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Katalina, pe baby safe feeder- ul ce l-am luat eu scrie de la 5 luni in sus, asa ca mai asteptam... un pic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si eu am patit-o cu tetina cu 2 gauri de la Avent. Am vrut sa-i schimb LP Nan cu Humana. Dar nu am putut sa-i dau Humana pt ca nu curgea prin tetina. Cred ca era mai dens decat Nan-ul si uite asa am revenit la Nan Si cand ii dau cu tetina aia reglabila, ii curge pe la colturile gurii...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

exact! eu ii dau Humana..poate de aia..si aia reglabila e buna insa pentru semisolide

oare aia cu 4 gauri o fi buna? ca ma gandesc ca are 4 gauri da ele sunt la fel de mici...ca vreau sa schimb tetinele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Si eu tot Humana ii dau si merge foarte bine tetina cu 2 picaturi; ca sa nu va mai zic ca pana acum 2 saptamani ii dadeam cu tetina cu 1 picatura. Poate e Rebeca mai falcoasa.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fete,mateo a slabit 280gr in 3-4 zile!!!!!!!!!!![ajutor]
sigur e bun cantarul,l-am cantarit zilnic de 2 ori,carla a pus putin pe ea,dar a pus!!!!!!si el tocmai e mai bine de 2 zile cu raceala,papusa e mai rau.sunt disperata!!!!!!
am sunat dr,ne-a trimis maine la analize......

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Ancaaaaaaaa...mai ai idee, in mare, cam ce i-ai dat lui Vlad pt pofta de mancare? ziceai de acel tratament naturist cu homeopate... ca as vrea sa-mi intreb dr daca ar merge si pt Eric...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

dupa consultul la medicul homeopat am primit o reteta cu remedii homeopate pt fiecare zi (in fiecare zi avea alt remediu)

tratamentul l-a recomandat dupa ce a stabilit ce fel de copil este (vlad a fost calcarea carbonica si acum e fosforica)

discutia e lunga pe aceasta tema, daca te intereseaza iti pot recomanda homeopatul familiei!

cu vlad am fost la brasov la medic homeopat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Cristina, am vazut Mosul,,ce seamana cu tine

Oana, acum iti transmit si eu condoleante,pt buni,s-a dus impacata sigur pt ca l-a vazut si pe Matei... trebuie sa merg sa o vad si pe -a mea

Brinzica se face cu 1 l lapte de vaca UHT de 3,5 grasime, peste care se adauga 1/2 sau o lamiie sau calciu lactic, cred ca 6 pastile, nu mai stiu sigur.eu faceam cu lamiie.,si i-am dat-o pe la 7 luni,nu prea sunt de acord cu laptele asta de vaca pina la 1 an, dar nu stiu alt lapte.

Laurika, in loc de biscuite de ce nu folosesti cereale, sunt special pt bebei si nici nu au zahar

Si eu am primit decizia,

Eladeaaaa, ce de cadouriiiii

racusor, multum pt schema, abia astept sa o citesc

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eladea caut reteta ca am scris-o pe net pe undeva si ti-o dau, numai tin minte nika in afata de calcarea carbonica, oxiuri, lambia...a fost un tratament complex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Catalina dar daca faci dintr-un litru nu iese prea multa? Ce faci cu ea? Sau faci ptr mai multe zile?

Mie mi-a zis sa nu-i dau in fiecare zi ci din doua in doua zile. Si ma gandeam sa-i fac proaspata de fiecare data. Desi e mai mult de munca.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

racusor de unde ai luat mingea aceea?

de la Miniblue, e foarte simpatica, ca se invarte singura, canta, cand apesi pe ea zice "patrat", "trei albinute"...e in romana, asta mi-a placut. e de la vtech jucaria. e la reducere acum de la 140 la 100 ron.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

e tare mingiuta..si noi am luat-o de Sfantul Andrei. E tare incantat e ea...

racusor
pentru rahitism eu stiam ca se da mai mult vigantol..nu ca nu se da deloc..culmea..mie mi se pare ca se inchide fontanela si mi se pare cam devreme...

cat despre diversificare azi in sfarsit a papat supica pasata foarte bine. prima oara s-a strambat,..dar apoi deschidea gura si astepta sa-i duc lingurita in gura. deci, se pare ca dureaza pana se obisnuieste cu gustul. sunt tare incantata.

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

lala, pai ii dau extractul ala de muguri de brad, care are si vit D, nu pot sa ii dau amandoua. noi pana acum oricum eram pe 4 picaturi de vigantol din cauza fontanelei marite. o luna facem asta, sa vedem efectele.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput