Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
chiar ca |
da, chiar ca...!! bravo lui!
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
aelita, eu mai merg o tura cu Klorane, ca mai rau nu poate fi!! mai vedem apoi, o sa merg zilele astea la un salon sa vad de vreun tratament. dar nu stiu inca daca sa ma vopsesc inainte sau dupa tratament. cred ca dupa, nu?
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
buna seara
dragaica, felicitari pentru dintisori. nu te steria mami. Fiecare bebe cu ritmul lui.
dive: Rebe-bebe mananca cu placere piureul de morcovel. Sucurile nu le mai vrea de nici un fel. Poate la fel sunt si ai vostrii. Eu ii fac supica, dupa care scot tot, mai putun morcovii( maine las si albitura). Bag la blender si adaug din supa sa iasa un piure, impart in 4 portii, una pt ziua aia, a2a la frigider pentru a2a zi, si 2 la congelator.
crispro, eu tot bibe avent am si merge LP cu tetina cu 2 picaturi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
paula_m spune:
Eladea, foarte frumos calendarul. Si Eric a fost grasut cand era micut. Ai 2 baietei tare frumosi (cred ca ti-am spus de 1000 de ori chestia asta, dar nu ma pot abtine )
Racusor, pana acum e cea mai complexa schema de diversificare. Eu la toti dr la care am fost imi spuneau doar povesti. pt ca ne-ai trimis-o si noua.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
enik83 spune:
hihi..am copiat si eu scheme de diversificare de la pufescu..
se pare nu numai eu sunt in plop..
dar para si portocala nu se da???
lalala13 spune:
nici la mine nu merge tetina aia cu 2 gauri de la avent..nu curge dacat apa..atat! mai bine merge aia 1...
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 nici la mine nu merge tetina aia cu 2 gauri de la avent..nu curge dacat apa..atat! mai bine merge aia 1... ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Poate depinde si de LP, io ii dau Milupa- si nu merge pe tetina aia... in schimb LM mergea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 uitati unchiu' ce bine-i sta cu nepotelu' |
nu ti mai trebuie bona
+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 17z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
baby78 spune:
Mirela ce mai faci? Cum e cu burtica? Cred ca abea astepti marea intalnire....mamica si baietii din burtica
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
paula_m spune:
Si eu am patit-o cu tetina cu 2 gauri de la Avent. Am vrut sa-i schimb LP Nan cu Humana. Dar nu am putut sa-i dau Humana pt ca nu curgea prin tetina. Cred ca era mai dens decat Nan-ul si uite asa am revenit la Nan Si cand ii dau cu tetina aia reglabila, ii curge pe la colturile gurii...
Mirela, ti-ai programat cezariana?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5