Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
ariciu80 spune:
Buna ziua la fete si bebei si de la noi
Am fost ieri la control la neurologie si suntem ffff bine. Mai avem la oftalmo si ne linistim de tot.
Am si eu o intrebare. Cum imi activez PM-ul ca sa primesc si eu parola sa vad bebeii?
camisv spune:
Multumim de urari
, sa fie toti copiii sanatosi si sa creasca mari!
La multi ani, Mihaelka
Noi acum venim de afara, mie imi ard obrajii ca am dat de cald, dar piticul doarme dus. Nu l-am dezbracat de frica sa nu se trezeasca, ca apoi este marait. Cred ca incep dintisorii ca roade pe pumni, uneori cu nervi. Nici n-au trecut bine colicii si vin dintii
Pana doarme, poate apuc sa vad niste poze.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
be_one spune:
Bine v-am gasit si eu pe la pranz, asa.
Ma bucur ca v-a placut piticul meu. Eu nu i-am luat costum de mos, e imbracat cu un costumas rosu decla chicco, pe care l-am primit de la cineva care nu stia ce o sa avem si e cam de fetite
Dar e bun acum de sarbatori, nu? Dar fularul imi place mult, ca l-am luat de pe un site (deco-artis.ro) care personalizeaza diverse si a costat doar 12 lei.
Azi n-am reusit sa intru pana acum din cauza ca Ioan nu adoarme ziua decat in brate si abia acum am reusit. De fapt, dimineata, prima oare cand doarme dupa ce mananca nu trebuie sa-l adorm eu, dar azi a sarit peste somnul asta si se vede la mine...adica la spatele meu, care ma doare de ma termina. Ma gandeam chiar sa schimb salteaua si sa luam superortopedica, dar am citit putin pe net si cica de la alea chiar nu te mai poti ridica din pat.
La multi ani pt Mihaelka si copilasii de azi! 
Office, ai niste copii minunati!
Nikolici si fetitele tale sunt superbe. La fel Antonia, 2ingerasi. Asta ma face sa vreau in continuare si eu o fetita ![]()
![]()
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariciu80 Buna ziua la fete si bebei si de la noi ![]() Am fost ieri la control la neurologie si suntem ffff bine. Mai avem la oftalmo si ne linistim de tot. Am si eu o intrebare. Cum imi activez PM-ul ca sa primesc si eu parola sa vad bebeii? |
Intri la CONTUL MEU->MESAJE PRIVATE->OPTIUNI (e in casutele cu outbox/inbox/etc, ultima casuta)->activezi mesaje private->trimiti modificarile(butonul de jos)
Sper ca am explicat bine, daca nu, mai incerc
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
ariciu80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Intri la CONTUL MEU->MESAJE PRIVATE->OPTIUNI (e in casutele cu outbox/inbox/etc, ultima casuta)->activezi mesaje private->trimiti modificarile(butonul de jos) Sper ca am explicat bine, daca nu, mai incerc Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
multumesc frumos. cred ca am reusit. acum primesc si eu parola de la album?
ana_25 spune:
BE_ONE am intrat pe sait sa fac comanda la fularel,dar nu stiu unde trebuie sa scriu numele care vreau sa fie scris pe fular!
Langa formularul cu adresa,este un patrat cu "comentarii". Acolo tre sa scriu?? 
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
crina-s spune:
Dragelor va pup pentru incurajari si pentru raspunsuri. Stiam eu ca pot sa ma bazez pe voi

Voiam sa va intreb daca e ok ca bebeii sa aiba mai mult clei in urechiuse. Aseara la baie i-am sters urechiusele cu un prosopel moale si am vazut ca s-a cam murdarit cu clei destul de mult. Sper sa nu-i curga urechile, sau poate nu i le-am curatat eu cum trebuie pana acum.
Office, Mari, Lora, Kitti si nu numai multe

Deseara mergem si noi la nasi sa facem bradul de Craciun. La noi acasa cred ca-l facem in we. Deabia astept sa impodobesc casa. Curatenie am facut asa partial, dar o sa vina o dna sa faca atunci inainte de Craciun ca sa fie casa frumoasa cand vine mosul.
Zoze de cand ne-ai pus linkul cu Hrusca asculta fie-mea colinde si-i plac vad.

Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010
nastasie spune:
eu am gasit salopeta de mos la kiabi, cine are in oras.si e numai 30 si ceva de ron.si e de mos speciala.sa vad daca ii gasesc si lu' ala mare vreo pijama/trening ceva.
nikolici spune:
crina da este foarte normal cerumenul care este in excces acum, nu ti face probleme, Curata mereu dar nu baga adanc betisoarele.
Vreau si eu linkul cu Hrusca pls pls.
ariciu80 spune:
Crina, stai linistita cu cleiul. Daca nu plange, daca nu e dureros locul langa ureche, daca nu face febra, nu-i nicio problema.