Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

crina da este foarte normal cerumenul care este in excces acum, nu ti face probleme, Curata mereu dar nu baga adanc betisoarele.
Vreau si eu linkul cu Hrusca pls pls.

Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010}

Merci de raspuns. Nu curat cu betisoare, ci cu o panza alba f moale si nu o bag adanc.

Uite linkul: http://www.miscarea.net/1-acum-pa8.htm

Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Multam Ariciule scump ptr raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Maria vrea doar in brate! La mine e o dezordine... Urla de numai..

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Fetelor, fi-mea e o zvapaiata. Am lasat-o cu capul la un cap al patului si am fost o fuga la un magazin si l-am lasat pe sot si ce credeti? Am gasit-o perpendicular pe lungimea patutului cu piciorusele printre zabrele si am lasat-o asa pentru un moment pana am pus produsele la locul lor si cand m-am intors se intorsese in pozitie normala dar la celalalt capat...so, face cercuri in patut

Vroiam sa va intreb daca copilasii vostrii isi sug degetelele si daca il prefera pe cel mare? Micuta mea cand intarzii cu lapticul (pana il racesc) o gasesc cu degetelul mare in gurita pe post de biberon...

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

IUNIA, fetita plimbareata. Daaa, si la noi e gustos tare de tot degetul mare!
ARICIU, ai PM!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

IUNIA, fetita plimbareata. Daaa, si la noi e gustos tare de tot degetul mare!
ARICIU, ai PM!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Am vazut . Eram atat de prinsa cu pozele ca am uitat sa spun sar'naaaa

Mergi la inceput

Iunia si noua ne face Veronica tot asa inainte de masa, suge degetul mare cu foc, dra daca-i dau suzeta sau biberon le scuipa.
A mea se intoarce de pe spate intr-o parte, iar pe burtica nu prea o pun ca-mi vomita foarte rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

super bebelusi. nu ma mai satur uitandu-ma. cel mai tare ma amuza cei care au par mult, avand in vedere ca al meu nu are aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Lora, stii cum sunt vanataile alea negre de la lovituri?! Asa era copilul meu, avea picioarele negre, negre de la stransoara. Ma rog, nu doresc nimanui o experienta ca asta.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Hihi... ia uite de cine am dat pe aici!!!
La multi ani Mara!!!
Pupici multi micutzei sa ii treaca vanataile!!
Nu te-am mai vazut prin parc... si acu dk se strica vremea nici nu stiu cand mai ies.. poate doar prin fata blocului...

Si eu am tras un pic cu vaccinu ca m-a pus asistenta sa il tin eu pe Edi, si mie mi-e frica de injectii si mi-era sa nu mi se faca rau.. asa ca m-am uitat pe geam cat i-a facut injectia si mi-era frica sa nu il strang prea tare ca el se foia micutzu rau... Uf... cred ca sunt mai traumatizante pt noi vizitele la dr cand sunt asa mici decat pentru ei...

Cum iti mai merge cu alaptatul?
Si cum a mai luat in greutate scumpa?
Unde vad si eu poze noi cu ea?

Ps: ma uitam pe prima pagina sa vad cine a mai facut in per asta 2 luni si asa te-am observat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Fetelor, fi-mea e o zvapaiata. Am lasat-o cu capul la un cap al patului si am fost o fuga la un magazin si l-am lasat pe sot si ce credeti? Am gasit-o perpendicular pe lungimea patutului cu piciorusele printre zabrele si am lasat-o asa pentru un moment pana am pus produsele la locul lor si cand m-am intors se intorsese in pozitie normala dar la celalalt capat...so, face cercuri in patut

Vroiam sa va intreb daca copilasii vostrii isi sug degetelele si daca il prefera pe cel mare? Micuta mea cand intarzii cu lapticul (pana il racesc) o gasesc cu degetelul mare in gurita pe post de biberon...

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

zi-mi te rog ca nu am inteles eu bine si ca nu ai lasat in casa copil de 3luni singur chiar si pt 5 min!!!

te rog anticipat sa ma scuzi daca am inteles gresit

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput