Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Intreba cineva ce se da la bebelus in caz de febra : Panadol sirop sau Paracetamol supozitor, doza se calculeaza in functie de nr de kg. Nu stiu formula, mie pediatra mi-a zis sa-i pun Irinei jumatate de supzitor de 125 mg in conditiile in care avea 5,5 kg.

Cristina, v-am vazut la 'Dansez pt tine', ai un bebelus dolofan si tare frumos . Mi-ar fi placut sa te vad si dansand, ati fost una dintre perechile mele favorite.

Nu am apucat sa citesc din urma, asa ca-s parca de pe alta lume, sa ma iertati.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

luy multa sanatate fetitelor! Sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva.Stiu ce sentimente te incearca cand iti vezi puiutul intepat si intors pe toate partile.Am trecut prin asa ceva cand Eric avea 2 luni jumate(necorectate).Era asa plin de cabluri si furtunase in maini, picioruse ca nu puteam sa-l pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Semnez si eu condica astazi.
Oramona multam
Nushulica ce obosita trebuie sa fi fost de ai dormit atat de profund
Luy multa sanatate fetitelor tale!
Noi deseara facem bradul si ne impodobim casa!!!!
Astazi am fost la cumparaturi, am luat cadouri ptr nasi, cei trei fini, mosica, nepotei.......si parca tot mai avem de luat.Imi place tare mult sa fac multe cadouri.
Va pup mamici si bebici

Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Loredana, multumesc . Tare greu e pentru o mama sa-si vada copilul suferind . Si ai nostri sunt inca atat de micuti... I-au tot studiat asistentele manutele si piciorusele sa gaseasca vene pt branule...

Crina, la voi vor incepe sarbatorile mai repede, bag de seama . Foarte frumos, de-abia astept sa impodobim si noi bradul si sa decoram casa. Deocamdata confectionez felicitari cu Maria - daca tot a stat atat acasa, am zis sa-i dau de lucru, ca s-a plictisit, saraca, numai in casa... Si mie imi place mult sa fac cadouri

Am mai pus cateva poze in album, sa vedeti ca am crescut si noi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Multumim Mari-Mariuk. Tare imi plac pozele voastre din decembrie cand se ridica foarte curios. Are ochi tare jucausi si expresivi

Luy, multa sanatate fetitelor tale. Bine ca ce a fost mai greu a trecut. Tare greu trebuie sa fie sa iti vezi puii asa si sa nu poti face tu nimic sa le iei durerea. Pupam fetitele!

Si noi am terminat de iluminat terasa cu beculete, tare frumos se vede acuma ca s-a intunecat .

Ale a fost tare cuminte azi, a papat, a dormit, am fost si pe afara putin. Acum astept sa se trezeasca sa papam din nou si ne mai si jucam putin.

mamica de Alexandra-Bianca

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Nu mai e nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna seara mamici si pitici,am mai scris un mesaj dar s-a sters ca netum merge prost...si cat am muncit la el
Am reusit si eu sa intru,Alesia doarme...aseara a plans de am zis ca lesina,de la colici ...sa vedem la noapte ce-o sa fie.
Am dat o ochiata prin album la poze...am reusit sa vad doar cateva...superbi copii aveti,sa va traisca!

Office ce hazliu e Mihai cu antenutze
Nikolicisuperbe fetitele tale
2ingerasi felictari pt ceea ce esi si ce ai reusit sa faci...e lucru mare sa cresti 2 copii asa frumos cum ai facut tu si singura,bravo...aaa...ce scumpica a fost Antonia la botez,ce mai domnisorica in toata regula
Ana Perianu sa aveti un botez frumos...o sa vezi ce emotii...mie mi-au dat lacrimile cand a bagat-o in apa
Oramona ai ceva treaba la dat papica...dar ce nu facem noi ca sa fie copilasii bine
Mai intru la recuperat din urma... si noapte buna

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

2 intrebari
Cand faceti gauri in urechi la fetite?
Voi puneti pernuta sub cap la copilasi?...e bine sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Nu mai e nimeni pe aici?

uite, acum am intrat eu, tot cu maimutzica shef atarnata de gat...unde a stat toata ziua
nu stiu cer a avut azi, dar spatele meu vrea o pauza lunga, masaj si vreo 2 sapt de odihna visez frumos, nu?
cand zic si eu hop, e cuminte, doarme, nu mai plange, imi tranteste cate o zi de asta, asa, sa nu uit cine este seful in casa.

maine ne apucam si noi de impodobit casa

crinuta - multi pupici pentru domnisoara Vero
andreea - abia astept sa o vad "live" pe Ale
Luy - multa sanatate bubulinelor. Eu am stat o singura noapte cu Vlad in perfuzii si mi-a ajuns pt o viata intreaga...
LoredanaB - ii pupam si pe galushcutii tai. ce cuminte este Sophie, nu trimite si la noi cateva grame de cumintenie?
Nastasie - voi ce mai faceti?
Pupam si restul gastii, ca vad ca iar s-a sucarit Chan ca nu e la altitudine

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

2 intrebari
Cand faceti gauri in urechi la fetite?
Voi puneti pernuta sub cap la copilasi?...e bine sau nu?

I-am fc in maternitate gaurele si de atunci avem cercelusi.
Nu este recomandata perna in nici un fel la bebelusi.

Mergi la inceput