Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 2 intrebari Cand faceti gauri in urechi la fetite? Voi puneti pernuta sub cap la copilasi?...e bine sau nu? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Eu inca nu i-am facut gauri Alexandrei. De obicei se fac in maternitate, noi am zis ca ii facem cand o sa aibe urechiuse putin mai mari
Andreea82 spune:
Mda, nu zi hop pana nu sari gardul...o laudam pe Ale mai devreme![]()
Ei, in caz ca imi era dor, ne-a facut un concert pana pe la 22.00 cand i-am facut in sfarsit baita si a papat. A adormit saraca de oboseala fara sa mai dea aerul afara. M-am chinuit sa o tin sa ragaie, dar nu am reusit nicicum.
Sa vedem distractie daca o doare burtica dupa asta...
Kiti, vad ca nu sunt singura care am o maimutzica atarnata de mine...deja ma simteam mama defecta din cauza ca aveam zile cand stateam cu ea mai mult in brate: dormit in brate, papat in brate, jucat in brate, plans in brate...
Ma duc si eu sa trag un pui de somn ca daca s-o trezi Ale cu dureri de burtica avem parte de chef
Noapte buna mamici, sa aveti o noapte cat mai linistita
Pity27 spune:
hello, vad ca-i activitate pe aici.
am vazut ca discutati despre lasat copii singuri in casa, eu nu am curajul sa-l las.
piticul meu a inceput sa doarma legat de la 22-6. aseara l-am lasat la bunici si am iesit in centrul vechi.
eu am acasa 4 cutii de bonisan si as dori sa le dau unei mamici care are nevoie de ele. tudor nu a avut colici, desi la inceput i-am dat preventiv infacol, iar bonisanul l-a primit sotul de la o firma de medicamente gratis. nu am ce face cu ele si nici nu vreau sa le tin in casa cand exista copii care pot fi ajutati. asa ca le ofer cu mare drag.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Azi sunt prezenta cu cafeluta, un sandvis si o clementina sau un mar, depinde de ce va place.
Vlad doarme bine noaptea. Se trezeste de 2 ori sa manance si gata...totul e ok. Dar 5 zile pe saptamana e treaz de la 6 jumatate si incepem joaca.
despre pernuta: eu am una foarte subtire pe care am folosit-o la inceput cand plangea, il tineam pe ea in brate, si cand il puneam in patut era calda, lipita de el
, asa ca nu era soc trecerea din brate in patut...oricum la cat de mare era el, doar de la genunchi in jos nu era pe pernuta, asa ca nu cred ca i-a afectat in vreun fel coloana...mai ales ca fiind subtire nu s-a pus problema ca se lasa mai mult intr-o parte si in alta nu...
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata! Poftiti la
aburinda!!!
I-am facut gauri in urechiuse Sofiei cand avea cam o luna. Treaba e ca dl. dr. nu a nimerit sa le faca simetric pt. ca pitica se agita, asa ca o gaura e putin mai in spate decat cealalta. Nu cred ca e o diferenta f mare sau deranjanta, dar pe mine m-a scos din minti la inceput. M-am gandit la un moment dat sa scot unul dintre cercelusi si sa-i mai fac o gaura in locul potrivit. Nu as vrea sa o supun la o suferinta inutila, asa ca o sa mai astept putin si daca va fi cazul o vom mai intepa o data.
In rest, raportam o noapte linistita, cuo trezire scurta pt. papa.
Am si eu o intrebare? Cum va imbracati/inveliti copiii in timpul noptii cand e mai racoare in casa?
Va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita!
camisv spune:
Buna dimineata!
Kiti, Andreea si noi suntem in majoritatea timpului agatati de gatul mamei
, de fapt lui Tudor ii place cu fata la public si sa stai in picioare. Daca te asezi jos, jale mare! Iar de 3 zile are senzor de "dus". Adoarme dupa baita, zic eu bustean, ma duc la dus si cand ma intorc este la sot in brate
, care ii spune povesti. Noroc ca adoarme dupa si nu avem probleme noaptea, se trezeste cam o data pentru papa, dar adoarme imediat.
Eu nu-i pun pernita lui Tudor, ci doar un scutec de finet, pe care il schimb des. Asa aveau si in maternitate. Noaptea il acopar cu o paturica mai groasa, avem si sac de dormit, dar el doarme pe burta si mi-e frica sa-l folosesc.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
Buburuza_10 spune:
Mariuka, multumim pt cafea si mic dejun. Eu incepusem sa scriu mesajul cu vreo ora inainte, dar pana sa-l termin... mi-ai luat-o inainte! 
Kiti, si Sofia e dotata cu altimetru. Nu poate adormi altfel decat dansata si in general ii place in brate, motiv pentru care este poreclita "Colierul"! ![]()
Cami, mi-e teama sa o acopar cu paturica... daca si-o trage peste nas? 
Iunia82 spune:
Referitor la gaurici, sotului meu nu i-a placut ideea (de ce sa chinuim copilul etc.) si am amanat, desi eu sunt de parere ca trebuie facute cat sunt mici, ca apoi constientizeaza altfel durerea. Desi am inteles ca nu doare prea tare, lobul urechii nefiind asa de sensibil.
Stiu cazuri de fetite care abia la gradinita si-au pus cercelusi, cand apar intrebarile ca de ce ceilalti au si eu nu.
Asa ca Lavinica este inca baietoi ![]()
Referitor la pernita, stiu ca nu e recomandat... Eu am un pui de perna foarte subtire pe care l-am avut eu cand eram bebelus
si mi-e drag de el, iar acum il mai folosesc ocazional, cand mancam sau dupa masa, cand mai regurciteaza (desi, scoate aerul afara cat o pun pe umar) si sa aiba capul un pic mai sus sa nu se inece. Dar dupa ce trece jum de ora, o las fara perna.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
LoredanaB spune:
Buna dimineata!
Mari, Buburuzo multumim pentru cafelute, merg si doua dupa ce noapte am avut
.
Ieri Eric a sarit peste somnul de amiaza, m-am chinuit ~2 ore sa-l culc dar tot n-am reusit asa ca aseara pe la 7 a cazut de oboseala,l-am lasat o jumatate de ora sa doarma si rau am facut.Nu a dormit toata noaptea, l-am pus cu noi in pat...nici un rezultat,dimineata la 7 l-a luat sotul si la dus la el in camera, a baut laptic apoi a adormit.
Pernita nici eu nu ii pun Sophiei dar lui Eric ii pun una ca altfel lua pernele noastre
.
ana_25 spune:
Buna dimineata!!MARI,BUBU multumim pt cafeluta si micul dejun!
Eu i-am facut gaurele in maternitate!
Pe perinuta o pun si eu jumate de ora dupa ce papa ca altfel ii vine tot lapele inapoi,ca ea nu sta cuminte, se agita Duracell de zici ca-i in priza!
Nu degeaba-i zice tati "boraciu mic!"
Tot timpul ii curge lapticul din gurita dupa ce papa!![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia